allah rahmet eylesın ailesine sabırlar versin. :(
Printable View
allah rahmet eylesın ailesine sabırlar versin. :(
Allah Mekanı nı cennet etsin inşallah. Her ölüm erken ölümdür ama genç ölümleri duyunca çok kötü oluyor insan
Arkadasi tanimiyorum ama ALLAH rahmet eylesin..
Mekani cennet olsun.. Cokta gencmis.. Geride kalanlarina sabir diliyorum..
Bir fatiha suresi de arkadas icin okuyalim..
Allah rahmet eylesin.Toprağın bol, mekanın cennet olsun.. :(
Allah ailene dayanma gücü versin çok zor çok
Allah rahmet eylesin,Allah ailesine sabır versin,Mekanı cennet olsun.Bende şok oldum..
Allah rahmet eylesin ,ölümün yaşı olmaz ama gencecik bir beden olunca ınsan dahada uzuluyor.Rabbim mekanını cennet eylesin.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin
Allah ailesine sabır versin
Çok zor çok..
Allah geride kalanlara sabır versin. Mekanı cennet olur inşallah kardeşimizin
allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun.. :(
Cenaze Karşıyaka Camii'sinden mi kalkacak? Bilgisi olan var mı?
Tüylerim diken diken oldu isim benzerliği dedim nick benziyordur dedim bir umutla 3-4 sayfa ilerledim ama olmadı :( Hala inanamıyorum çok üzüldüm Allah geride kalanlarına sabır versin, mekanı cennet olsun...
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun :(
Allah rahmet eylesin.. Ilkerden duyar duymaz sok oldum bende.. Kemoterapi ile ilk basta lenfomayi yenmisti fakat sonradan tekrarladi malesef.. Bi suredir de kok hucre ile tedavi goruyordu.. Olmadi be cem.. Allah ailesine sabir versin.. Yarin son gorevimizi yerine getiricez insallah..
Yapma yaa çok üzüldüm, bir rahatsızlığı vardı:(
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Şokdayım çok üzüldüm ne desek boş.
Rabbim kardeşimizin günahlarini af mekanıni cennet eylesin hastalığını var ise günahlarına keffaret olmuş olsun inşallah. :(
Lütfen hepimiz son görev olarak en azindan ruhuna birer FATIHA okuyalim
Mekanın cennet olsun ..
Allah kabrini aydınlık sorgusunu kolay mekanını rahat eylesin..Şefahat e nail kullardan eylesin,rahmetini bol eylesin kalanlara başda anne babası olmak üzere sabır ihsan eylesin.Amin.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun,ailesine sabırlar versin..