arkadaşlar yakın tanıdığım bi abimde golf4 PD150 4motion bi araç var, bu aracı almayı düşünüyorum fakat arac hakkında herhangi bir bilgiye sahip değilim. eğer bilen varsa kondüsyonu, kronik sorunları vs. gibi konularda bana yardımcı olurmusunuz.
arkadaşlar yakın tanıdığım bi abimde golf4 PD150 4motion bi araç var, bu aracı almayı düşünüyorum fakat arac hakkında herhangi bir bilgiye sahip değilim. eğer bilen varsa kondüsyonu, kronik sorunları vs. gibi konularda bana yardımcı olurmusunuz.
Powered By Suki(CRM Performance Style)
pd sınıfı her zmaan iyidir motoru dayanıklıdır konik hastalık olarak öyle çok sık sorun çıkartan modeller değil alıp bi yazılımla gayet keyifli bi şekilde binebilirsin bence kaç binde araba ?
ben golf4 te böyle bi araç bilmiyorum gerçekten araba hakkında tam bilgi verebilirmisiniz kaç model kaç kmde vs
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
Ya sanki bir tane vardi gri renkli 4motion. Sahibindende ilanini hatirliyor gibiyim. Biraz daha bilgi verirsen cok iyi olur.
araç 120bin civarı, 2003+ olması gerekiyor tam bi bilgim yok. 4kapı rengi siyah. araç çok yakın tanıdığım bi abimin müşterisi ve komşusu, muhtemelen gümrük çıkışlı olması gerekiyor.