Whatsapp sorunu

Thread: Whatsapp sorunu

1. Aranel Ciryatan's Avatar

Aranel Ciryatan said:
    Quote Originally Posted by ADA97 View Post
    farklı konu açmim ozaman benimde bir sorum var HTC one X kullanıyorum arkadaşlarım grup oluşturabiliyorlar ama bende menü tuşu yada benzer bir grup oluştur tuşu yok..grup yapamıyorum arkadaşlar yardım edin hep başkasının ayarladığı gruba dahil oluyorum gözünü seveyim TÜRKDİLİ
    dostum hemen araştırdım senin için. son açılan uygulamalar tuşuna basılu tutuyorsun whatsapp'da menü çıkması için

SimRacersTR.Net
    Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası

2. PiscocuK's Avatar

PiscocuK said:
    onu bende bulmuştum arkadaşım ve denedim ama olmuyor

3. PiscocuK's Avatar

PiscocuK said:
    Quote Originally Posted by _driver_ View Post
    kardaymışsınız

whatsappı açtığımda secenekler kısmına tıkladığımda cıkıyor bende. varsa güncelleme yükleyin

bende böyle bir tuş yok malesef.tüm tuşlara bastım basılı tuttum herşeyi denedim olmuyor

4. Aranel Ciryatan's Avatar

Aranel Ciryatan said:
    dostum şuan cihaz üzerineden kontrol ettim. Sohbetler ekranında iken söylediğim tuşa basılı tuttuğunda Yeni Grup uyarısı çıkıyor. eğer sohbetler ekranında ikende çıkmıyorsa programı silip tekrar kurmanız gerekecektir.
    SimRacersTR.Net
    Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası

5. GKS's Avatar

GKS said:
    en üstte yıldız işaretli favorilere bas sonrada en sağda yenile yap menü tuşuna basıp sırala yap sorun cozlulur

6. tandogan's Avatar

tandogan said:
    Bir soruda benden whatsapp'I ucretsiz nasil kullanabilirim.hattim turkcell telefon bb

7. PiscocuK's Avatar

PiscocuK said:
    Hic biyerde bulamadim cozumi hala grup olusturamiyorum

8. meLaNchoLic's Avatar

meLaNchoLic said:
    hocam hiç uğraşma al benim note 2 yi derdin tasan bitsin
    Quote Originally Posted by atituti View Post
    şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor

9. onursumer's Avatar

onursumer said:
    one x te tuşlardan birine uzun basman lazımdı sanırım cihaz şimdi kardeşimde akşam biraz kurcalıyım grup nasıl kuruluyordu bakarım

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

10. PiscocuK's Avatar

PiscocuK said:
    Quote Originally Posted by meLaNchoLic View Post
    hocam hiç uğraşma al benim note 2 yi derdin tasan bitsin
    çok para istiyorsun one x ile takas düşünürsen alabilirim

11. PiscocuK's Avatar

PiscocuK said:
    Quote Originally Posted by onursumer View Post
    one x te tuşlardan birine uzun basman lazımdı sanırım cihaz şimdi kardeşimde akşam biraz kurcalıyım grup nasıl kuruluyordu bakarım
    melihte aynısını söyledi benim sürümdenmidir nedir anlamadım basmatığım tuşu kalmadı uzun kısa hızlı yavaş yok yok yok.herkez ekran görüntüsünü ses açma + tlf kapama tuşuyla alıyor ben ses kapama tuşuyla alıyorum

12. meLaNchoLic's Avatar

meLaNchoLic said:
    Quote Originally Posted by PiscocuK View Post
    çok para istiyorsun one x ile takas düşünürsen alabilirim
    üstüne nakit alabileceğim takaslar düşünüyorum sadece.. bu arada en son ne zaman baktın ilana bilmiyorumda fiyatı çektim aşağıya..
    Quote Originally Posted by atituti View Post
    şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor

13. SekoLive's Avatar

SekoLive said:
    hort,

beyler 2 gündür foto ve ses dosyası atarken alırken sorun yaşıyorm sizlerdede bu sorun mevcut mu
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

14. Cansın's Avatar

Cansın said:
    Quote Originally Posted by SekoLive View Post
    hort,

beyler 2 gündür foto ve ses dosyası atarken alırken sorun yaşıyorm sizlerdede bu sorun mevcut mu
    Bende sorun yok

15. SekoLive's Avatar

SekoLive said:
    Quote Originally Posted by Cansın View Post
    Bende sorun yok
    teşekkürler

telefonsal mı acaba s3mini kullanan varmı? sorunu olan

16. tayreep_john's Avatar

tayreep_john said:
    Quote Originally Posted by SekoLive View Post
    teşekkürler

telefonsal mı acaba s3mini kullanan varmı? sorunu olan

s4 mini kullanıyorum bikaç gündür bendede sorun var ama dosya fotoğraf vb. değil konuştuğum kişilerin bi anda son görülme son giriş okuma saati gibi bilgileri siliniyor sanki beni engellemişler gibi ertesi gün geri geliyor
    SM PERFORMANCE

17. SekoLive's Avatar

SekoLive said:
    Quote Originally Posted by tayreep_john View Post
    s4 mini kullanıyorum bikaç gündür bendede sorun var ama dosya fotoğraf vb. değil konuştuğum kişilerin bi anda son görülme son giriş okuma saati gibi bilgileri siliniyor sanki beni engellemişler gibi ertesi gün geri geliyor
    bendeki soruın fotoyu atıyorm yada karsıdan atıyorlar kabul ediyorm bekliyo göndermiyor yada almıyor.

bidaha atıyorm kafasına göre 3-4 seferde atıyor yada hiç bi sekilde gönderemiyorum. ayarla v.s. de hiç oynamadm 2 gündür olunca bi sormak istedim.

18. Chn53's Avatar

Chn53 said:
    Quote Originally Posted by tayreep_john View Post
    belki seni engeleyip ertesi gün geri kadırıyorlardır engeli

19. Berkan's Avatar

Berkan said:
    serkan yapıyor bazen benm s3 de video yollamıyo yada viedoyu resim sandı kapak resmini falan gonderdi

kapa aç herşeyin ilacı
    1881 - 193