Gran turısmo 5 cıkmış yada benim bugün haberim oldu.PS3 aldım aylardır yatıyordu hiç acmadım sırf bu oyun için almıştm bugün görünce cok sevindim hemen aldım herkeze tavsiye ediyorum
![]()
Gran turısmo 5 cıkmış yada benim bugün haberim oldu.PS3 aldım aylardır yatıyordu hiç acmadım sırf bu oyun için almıştm bugün görünce cok sevindim hemen aldım herkeze tavsiye ediyorum
![]()
ohoooo ben oyunu bıtırom senın daha yenı haberın awr ahuuaheuahe online oynuyabılıoz mu la bunu , yarısak![]()
elin temizmi gürsel![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
baslıgı gordumsabah ılk ıs gıdıyorum dedım ps3 almaya, prolouge cıktı allahtan zaten para yok bu ara
![]()
www.egeturbo.com
Turbo asker
prologue bu , haziranda cikicak tam surum . her gt serisinin tam surumu cikmadan once prologue serisi cikar . 40 tane felan araba var prologue da . once japon versiyonu cikti 2 gun once amerikada ingilizce cikti , ama avrupada daha once cikti diye biliorum .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
bu kısıtlı versiyonu oyun çıkana kadar oyalanalım diye çıkmış bir versiyonben japon versiyonunu almıştım aylar önce buda avrupa versiyonu ingilizcesi yani.
Tam sürüm ayın 28inde hangi ay olduğunu unuttum. Bu demo 71 araç 6 pist var tam sürümde 710 araçla bayağı pist bekleniyo. Kaç pist beklendiğini bilmiyorum![]()
caglar yıktın olm bu ne yaw adam nasıl anlatmıs ben sabah pedere bı kahvaltı hazırlıyım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)