Cumartesi yağarsa pazar geliriz
Şu millet kaçar eder işlerini bırakın,hoş değil,dediğim gibi egzosum dahi oem,he zır stockta değiliz ne var ne yok herkes bilyor aracı zaten de,cooper s ile denedim,rocco ile de denedim,forumda ki arkadaşlarda biliyorlar zaten yazıp çizmeye gerek yok,amaç eğlenmek,şakayla karışık dedim dersende şu czt-fn2 olayını hatırlatırım,yazarken biraz tartın,ölçün,biçin,zarar gelmez...
2 yorumda gerekli açıklma var.
t-sportların pek yürütülmemesinin sebebi bildiğim 1 parçası honda kadar kolay bulunmuyor ve onun kadar ucuz değil. 2 sayı olarak fazla yoklar çünkü 2000 lerin başında pazar payını ep3 e kaptırmasından dolayı. Hondanın vti dan gelen etkisi ve t sport un görünüm olarak sınıfta bir araca göre fazla sade bir araç olması. Tabi distribütor ün de typer kadar bunun reklamını yapmaması.
2zzge nin fhe li halinin sesi de k20 yi baya andırır hatta aynı sanabilirsiniz. Ben alır diyorum hiç de kenara atılacak bir araç değil.
öncelikle aracına maşallah Allah kaza bela vermesin,
stock 1.8 lt 192 Hp bir makinayı f-h-e li bir vti ile denemedeki amaç bence çok masum bir deneme talebi değildir.
Fn2 ve Ep3 için stock talebinde bulunabilirsin ama vti için f-h-e istemek biraz fantaziye kaçar,
dolu vti olur diyorsan ibrahim abinin SR vtec var onla deneyin o zaman tadında ve kararında olur kanımca..
arabanın genel kondısyonu cok ıyı sukur ben fıltre headers egsoz devam edıyorum zaten yılda 2bın km belkı yapıyorum pek tıtızım bu araca bırsey yapmayı gerek gormuyorum ama kısmet belkı baska bır araca yapmak ıstedıgım bıseyler var ılerleyen zamanlarda kısmet kardesım
iyi işlemişim senican'ımsın
hemen bu kadar atarlanmayın yahu, çok ciddice yazmadığım o mesajımdaki smiley ile belli oluyor sanırım.. gerilmenin anlamı yok kısacası, can'ın da altta dediği gibi vti ların atarlı oluşuna ufak bi espriydi.. kusura bakmayın
![]()
Manuel t5le gidemez gibi geliyor bana tsport... Heleki yazılımlı falan olursa t5ler 250+ları rahat aşıyor... benim eski aracım c70 manuel t5ti.. Oda 1550KG civarı olması lazımdı, JCW gelemiyordu onla... video koydum, çok fark yok lakin 200+larda zaten iyi gidiyor...
Ben denemek isterim, dediğim gibi zaten araca downpipe yazılım gibi uygulamalar yapıcam, öncesini ve sonrasını görmüş oluruz... Arkadaşta yakınmış bize, iyi olur..
Bu arada "semavi"![]()
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
özür dilerim abi
o videodaki gibi giden bi t5 ben daha görmedim diyebilirimgenel olarak gördüklerim adına söyleyebileceğim oydu, stock vti stock s70t5 180-190 lara kadar çok yakın gidiyorlardı, en net tecrübem bu, ona dayanarak yola çıktım biraz da
![]()
haberli olursa bende izlemek icin gelmek isterim 1.8t ile.
En güzel zamanlarım D-4D ile gecti ve devam ediyorherzaman t-sport goremiyoruz cekmekoydeki bayide duran haric butun yaz ordaydı neredeyse
![]()
T r u t h i n e n g i n e e r i n g
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)