çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış
Dr.Ecu AntaLya
geçmiş olsun ...
kaskon olmasaydı senin kusurun oranında kesintin olurdu ...
ama şuan karşı tarafın kusuru oranında aracının parasını alacaksın üzerinede kaskondan para alacaksın ...
eksper fiyat araştırması yapıp yukarda başka bir arkadaşın söylediği gibi hurda bedelini göz önüne alarak sana bir teklif verecek (hurdasını satın alacak kişiyi sende bulabilirsin)... araban m paket gördüğüm kadarıyla da temiz bir araç, pazarlık ederken bu konuyu gündeme getirirsen senin yararına olacaktır derim...
merak eden arkadaşlar için kasko poliçesinde yazan tutar araca yapılacak en yüksek ödeme tutarıdır yani üst tutar olarak poliçede belirlenir ... eğer poliçe yapılalı belirli bir süre geçmişse ve araç gerçekten o tutardan daha fazla değerlenmişse enflasyon oranında artı ödeme alabilirsiniz ...
poliçede yazan tutar sorgusuz sualsiz ödense 25 bin liralık arabayı 35 bin liradan kasko yapıp bir yerlerden yuvarlar "uyanık" insanlar ...
5664 den sorgulama yaptım şimdi 20.000 liralık hasar görünüyor 10.01.2013 de.
Diğer aracada 15.000 lira yazmışlar.
Piyasadaki muadillerini araştıracak olurlarsa 26-31 bin lira arasında değişiyor düşük bi teklifte bulunurlarsa itiraz etmeyi planliyorum.
Kazanın üstünden 26 gün geçti,aracımı perte çıkardılar EN-KA diye bir şirketten aradılar bugün aracımı trafikten çekmemi vergi borcu yoktur yazısı almamı ve gönderdikleri vekaletnameyi düzenleyip onlara göndermemi istediler.Sonrasında plakalarım,çekme belgeli ruhsatım ve aramanın anahtarını göndericem ve para yatacakmış.Aracımın kasko bedeli 26.250 lira idi aynı rakamda anlaştık.
büyük geçmiş olsun ALLAH beterinden saklasın..![]()
Sıradanız ama.. Ön Sıradan.
MR AirMass qreen AnacHONDA
YILDIZ Tesisat Mekanik Kocaeli-İzmit
0533 653 88 39-0262 32263 40
Murat YILDIZ ..
Çok geçmiş olsun Rabbım beterinden korusun, mal dünya malı tekrar alınır, daha güzelleri olur inşallah.
Valla ben baya bi huzursuz ettim onları zırt pırt aradım yeri geldi tartıştım falan buna rağmen pert kararı 20 güne yakın bi sürede çıktı.Arabasızlıkta cidden zor alıştıktan sonra.Zorunda kalmadıkça evden çıkmıyorum kötü hissediyorum kendimi
Umarım daha fazla madur etmeden yatırırlar paramızı.
Birde çoğu işlemi sizin yakından takip etmeniz gerekiyor çoğu zaman sizi aramaları gerektiğinde ertesi gün falan arıyorlar gen hergün aradım nerdeyse bilgi aldım gerektiğinde eksperin işler hızlandırması için müdahale ettim.İlgisiz davranırsanız onların aramasını beklerseniz süreç ciddi anlamda uzar.Bu kısa hali...![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)