User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
101 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Cane corso beslenmesi-antremanı

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İleride yapmayi planladigim seylerin basinda geliyor. Bahçesi olan bir eve yerlesmek ve asil bir ırktan köpek beslemek. Kangalda olur

yucelebeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AhmetKaratay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi sırf köpek besleyebilmek için bu sene tek başıma eve çıktım 1 odayı köpeğe ayırıcam üniversiteyi bitirip bursaya döndüğüm Zaman da bahçede bakıcam büyük olasılıkla o yüzden büyük ırk düşündüm , süs köpeklerini hiç sevemedim Bi türlü
    Benim de 3,5 yaşında dogom var 1 yaşına kadar apartman dairesinde baktım baş edemeyince bahçeli bir ev almak zorunda kaldım, köpek bakmak gerçekten çok zor bir iş o yüzden iyice düşün derim

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 yıldır apartman dairesinde hemde ufak bir dairede rott besliyorum.. ondan önce 2 senede mustakil evim vardı.Gerçekten zor evde beslemek hayvanın daralmasını bi yana benim ki gibi tüy döküyorsa aman aman hergün temizlik yaparsınız... Neyseki yogun çalışan biri değilim 7/24 köpegimle beraberim ve allahtan büyük bir balkonum var bahçe katıyım orda zaman geçiriyor.Birde apartmandakilerin tutumu çok önemli bizim apartman 3 katlı ufak bir yer herkes torayı çok seviyor , birde balkon tamamen apartmanın önünde ve giriş kapısının yanında biz geldik geleli sıfır hırsızlık oldu.Çünkü köpegim yabancılara ve ses e havlıyor.Yani şanslıyım bu konuda kıl birilerinin oldugu bir yerde olsam çok zor olurdu herlade.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hakiki pitbul yavrusu var 2 günlük daha. Arkadaşımın pitbulu yavruladı 8 tane bir tanesini de ben almak istedim ama apartmanda yaşıyorum. Sabah 8.30 da evden işe çıkıyorum. Akşam 17.30 da eve geliyorum. Çok istiyorum beslemeyi ama apartmanda hayvana kötülük mü yapmış olurum ? Yuruyuse cikartirim her aksam boş odada yer yaparım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 günlükken vermeyecek değil mi ? Benim çok yakın arkadaşımda var 6 yıldır apartmanda besliyor. 2 yaşında kızları var ilişkileri resmen çizgi film gibi. Ben büyüme döneminde köpeğin evde o kadar uzun süre yalnız kalmasına karşıyım. Bana kalırsa, evde ilgilenecek ikinci bir kişi varsa emmeyi bıraktıktan sonra al.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alirsam eğer Sütten kesilince alıcam tabiki. sabah aksam yuruyus yapiyorum zaten onu da cikartabilirim aradan. Evde annem var tek kalmaz hayvan.

ogunozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evde sakın alma bak benım teras evım olmasına ragmen cok zor hergun sabah aksam gezdırmen gerek evde cıddı anlamda enerjı atamıyor ve heryerı kemırıyor soleyım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fatih anne pek ilgilenemez, istese de gücü yetmez. Benim labrador istemeden annemin iki parmağını kırdı parktaki çitin üzerinden atlayarak, düşün güçlü bir köpek ne yapar. Gün gelecek sen işten bitik halde geleceksin ve karşında pili fullenmiş bir pitbull olacak. Onun enerjisi öyle kolay kolay bitmez, yürüyüş falan kesmez o köpeği ben söyleyeyim. Çok büyük sorumluluk benim gözümde çocuk yapmakla aynı.

Seyfettin777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konusu geçmişken ben de Bullterrier ırkı hakkında birkaç soru sormak istiyorum.

Seneye bir tane almak istiyorum.Aslında kız arkadaşım daha çok istiyor köpek beslemeyi.Ben de 7-8 yaşıma kadar babamın Boxer cinsi köpeğiyle büyüdüm.Yan komşumuz siyanürle zehirleyerek öldürdü, kaybettik Candy'i 2002'de.Benim için hala travmadır.Bu açıdan Yiğit abiye de çok özendim doğrusu.Neyse sonuç olarak kız arkadaşım da ben de hayvanları seviyoruz.Ama kadınları, kızları bilirsiniz.Evde bir köpek olacaksa oynayıp, sevebilecekleri bir köpek olmalı.Ayrıca apartmanda çok iri köpek beslemek de pek mümkün değil genel olarak, hem hayvana, hem de sahibine eziyet.

Dışarıdaki çevreyi az çok biliyorsunuz.Hem koruma iç güdüsü hem de oyuncu kişiliği nedeniyle Bullterrier almaya karar verdim.Soruya gelirsek, bu köpek evde bakmak için müsait midir? Egzersizleri ve bakımlarını düzenli olarak yapar, yaptırırız.Duyma problemi genetik bir rahatsızlıklarıymış, bu nedenle şecereli bir yavru edinmek istiyorum.Rastgele köpek çoğaltarak, genetik sorunlu yavruların dünyaya gelmesine sebep olan üreticilere para kazandırmak istemiyorum.Alacağım yavrunun da sağlıklı olması bir o kadar önemli.Şecereli bir Bullterrier, hangi fiyat bandında bulunabilir?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Seyfettin777 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konusu geçmişken ben de Bullterrier ırkı hakkında birkaç soru sormak istiyorum.

Seneye bir tane almak istiyorum.Aslında kız arkadaşım daha çok istiyor köpek beslemeyi.Ben de 7-8 yaşıma kadar babamın Boxer cinsi köpeğiyle büyüdüm.Yan komşumuz siyanürle zehirleyerek öldürdü, kaybettik Candy'i 2002'de.Benim için hala travmadır.Bu açıdan Yiğit abiye de çok özendim doğrusu.Neyse sonuç olarak kız arkadaşım da ben de hayvanları seviyoruz.Ama kadınları, kızları bilirsiniz.Evde bir köpek olacaksa oynayıp, sevebilecekleri bir köpek olmalı.Ayrıca apartmanda çok iri köpek beslemek de pek mümkün değil genel olarak, hem hayvana, hem de sahibine eziyet.

Dışarıdaki çevreyi az çok biliyorsunuz.Hem koruma iç güdüsü hem de oyuncu kişiliği nedeniyle Bullterrier almaya karar verdim.Soruya gelirsek, bu köpek evde bakmak için müsait midir? Egzersizleri ve bakımlarını düzenli olarak yapar, yaptırırız.Duyma problemi genetik bir rahatsızlıklarıymış, bu nedenle şecereli bir yavru edinmek istiyorum.Rastgele köpek çoğaltarak, genetik sorunlu yavruların dünyaya gelmesine sebep olan üreticilere para kazandırmak istemiyorum.Alacağım yavrunun da sağlıklı olması bir o kadar önemli.Şecereli bir Bullterrier, hangi fiyat bandında bulunabilir?
    yaş 18 ise önermem.Bullterier-pitbull-rottweiler vs tarzı köpekler için olgun sorumluluk sahibi olmuş kendi hayatını kurmuş sahipler gerekir.Oturmuş bir düzenin belirli bir gelirin olması ayrı konu.Bütün köpek sahipleri için geçerli...Atıyorum hop bel çıkıgı oldu ameliyat gerekli 5 bin tl anında çıkarıp verebilecekmisin ? Kendi evin mi kira mı ? Ailenlemi kalıyorsun bu hayvanlar tek sahip tanır sorun olmasın evde.Kesinlikle eğitime vermen lazım eğitime para ve zaman ayırabilecekmisin ? Yasaklı ırklar konumunda bu köpek biri şikayet etse elinden alırlar çok iyi koruman lazım bu tarz şeylere hazırmısın ? 15 yıl seninle kalacak belki tatile gidemiceksin onu bırakamayacaksın yalnız her anını oda adayacaksın hayatını ona vereceksin sen daha hayatının başındasın köpege nasıl yeni bir hayat kuracaksın.Ha bunları yaparım diyorsun saygı ile eğilirim helal olsun derim çünkü köpek bakmak özellikle tehlikeli türlere bakmak bambaşka bir sorumluluk.

Benim arkadaşımın 5 yaşında insan kızı var bana geçen gün " olm senin yaptıgın çok büyük olay lan 7 senedir hergün sekmeden sabah 7 de akşam 8 de dışarı çıkarıyorsun , tatile gitmiyorsun , başkasında kalmıyorsun, kendini köpeğine acaip adamışsın çok saygı duyuyorum ben kızımda bu kadar zorlanmıyorum çok büyük iş yaptığın ben yapamazdım helal olsun" dedi... Kolay iş değil yani baştan uyarayım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi dediklerine sonuna kadar katılıyorum.

Çocukluğum köpeklerle geçti esasen.Dayım Husky besliyordu, evimizde 2 tane Boxer vardı.Candy dışında Rocky isimli bir Boxer daha vardı evimizde.17 yaşına kadar hayatta kaldı.Babamın mezbahadan gidip taze kemik aldığını anlatırdı babaannem, bana onun kemiklerinden araklayıp kemik suyu kaynatıyorlarmış.

2006'dan beri başımızda bir peder yok.Ailenin başında rol bir erkek model olmayınca ister istemez kendinizin modeli olmak zorunda kalıyorsunuz, hele de ardınızdan gelen bir erkek kardeşiniz varsa.Sorumluluk konusunda bu durumun beni geliştirdiğine inanıyorum.Yıllardır hem annemin yoldaşı oldum, hem kardeşime babalık yaptım.Bir anneyi, bir kardeşi, bir aileyi idare etmekten daha büyük bir sorumluluk getirdiğine inanmıyorum abi köpek bakmanın, beslemenin, ilgilenmenin.
    Düzenli gelirim de var sayılır.Kyk kredim, hafta sonu çalıştığım işim, bir de maaştan pay alıyorum.Seneye tek kalmayacağım kız arkadaşım da gelir, tüm maddiyat bana yüklenmeyecek.O yüzden maddi açıdan bir problem olacağını sanmıyorum ama senin yorumuna bırakıyorum abi, gerçekten de yetmeyecekse, başımıza iş geldiğinde köpeği mağdur etmek istemem.Hem can, hem de ailemizin bir parçası olacak sonuçta.
    Tatile gitmek gitmemek sorun değil.Ben zaten 2 senedir doğru dürüst denize girmiyorum, o yüzden dert olmaz abi.Köpeği x kişiye bırakıp şehir dışına da çıkamam.En fazla arabaya koyar yanımda götürürüm, o yüzden burayı da geçiyorum.
    Pitbull, rottweiler veya dogo gibi bir ırkı alıp, dışarıdaki kekolar gibi tut oğlum kap oğlum şeklinde yetiştirecek tıyniyette biri de değilim.Bu arada abi, bullterrier dediğin tarzda karaktere sahip değil diye biliyorum?

Aşağı yukarı bir senedir araştırıyorum.Sonuçta bir nevi evlat ediniyorsun.Çocuklarla, insanlarla iletişimi çok iyi, pozitif bir köpek taşıdığı terrier kanından dolayı.Tiger desenli bir tanesini Adana'da gördüm.Sahibi gerilmediği için kendisi de gayet sıcakkanlıydı.2 dakika içerisinde bir yabancıyla bile oyun oynayabiliyor tabi yetiştiricinin etkisi de büyük.Ayrıca yasaklı değil diye biliyorum abi.Şurada maddeleri okudum öncesinden.
    5199 Sayılı Yasa Ve Yasaklanan Kopek Cinsleri | AVRASYA KOPEK IRKLARI FEDERASYONU - ALIANZ TURKEY

Buna göre bullterrier ne bu ırklardan, ne de bu ırkların melezlerinden.Terrier ve bulldog melezi.Bu durumda yasal olması gerekiyor?
    Bel çıkığı, kalça çıkığı gibi sorunları da genellikle yavruyken yaşıyorlarmış.Alacak olursam röntgen çektirip, inceledikten sonra alırım.Her zaman ilgilenirim ama, bir yaşına kadar özellikle peşinde koşturmam gerekecek.Hoplayıp zıplamaları, bir şeye asılarak çekmeleri iskelet ve çene gelişimlerini olumsuz etkiliyormuş.Ayrıca bir arkadaşımla görüştüm, babası veteriner kendisi de 1. sınıfta, baytar adayı.Arjinin, glukozamin kullanarak iskelet sistemini güçlendirebileceğimi söyledi.Bu ırkta korkmam gereken tek şey kalp sorunuymuş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yapabilirim diyorsan ne mutlu sana.. Yapamassın demedim zaten hiçbirzaman , sadece zor.. bazen çok zor.. Bullterier tehlikeli bir ırktır.Oyuncudur evet ama yabancılara karşı sevecen değildir.Bakma sana seveceni denk gelmiş yada çok iyi eğitmiş.Isırdımı adamın etini kemiğinden ayırır.Birçok ülkede de yasaklıdır.Bu oldumu da köpegine güle güle dersin çünkü dediğim gibi elinden alırlar. 5199 u okuduysan orda ne diyor " xx ırkları gibi gibi tehlike arz eden " ... bu ne demek bu şu demek bir olay oldu veya şikayet edildin köpegin alındı elinden , veya görevliler geldi yanlarında devlet veterineri o anki sorumlu kimse veteriner vs ona sorulur bu köpek ne cinstir , tehlike arz eder mi ? Eder derse bitti gitti.(ayrıca ne diyor pitbull terrier ve bu ırkların melezleri de ilave edilmiştir )O yüzden o kanuna güvenme çok ortada.. Ben bile köpegimi gezdirirken (rottweiler) polis gelip yasaklı bu besleyemessin dediğini bilirim.Biton tartışma vs.. Elinden bi alırlarsa geri alması imkansız derecede zor biz yardıma gittiğimizde barınaklara ne sahipler gördük köpekleri alınmış elinden kapıda yatıp ağlayan köpegimi verin diye.O yüzden turkiyedesin o tarz seylere pek güvenme.

Köpeğin korkutucu bir tipi oldugu içinde insanlar sürekli çekinecektir yaşadıgın bölgede.Kalça çıkıgı erken yaş dönemlerde kendini çok belli etmez.Bazen çok iyi veterinerler farkına varabiliyor ama genelde hayvanın büyümesi bekleniyor.İyi ana babadan alırsan sorun olmaz.Benim çok yakın arkadaşımda vardı onda öyle şeyler yoktu ama güneşe alerjisi vardı yazın güneş gördümü derisi pul pul oluyordu bi kremi vardı onu kullanıyorlardı sürekli.Onun dışında oyuncudur ama arkadaşımınki hayatımda gördüğüm en soguk en donuk köpek idi baya korkunç idi Benim ömrüm köpeklerle geçti yinede evde otururken kıllanırdım hep bakışlarından Benim gözümde bütün köpekler değerlidir/eşittir ama bullterier e hiç ısınamadım.

Bullterierler ile yapı bakımından 1 köpek tanıdıgım için çok bilgili değilim.Uzun süre beslemiş insanlar varsa burda yardımcı olacaklardır tam anlamıyla karakteri açısından köpeğin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet abi kanunda açık kapı da bırakmışlar malesef, ters bir durumda köpeği alabilirler.

Ama köpeği bu durumlarla da karşılaştırmam abi, yani büyük konuşmak gibi olmasın ama hayvanları çevresiyle fazla yüz göz etmemek gerektiğini düşünüyorum, sonuçta insan değil işkillenir saldırır bazı guard köpekleri komut beklemeden harekete geçebiliyor gerekli görürse mesela, hiçbir uyarı da vermiyor.O yüzden ne kadar eğitimli olursa olsun hayvanlara güvenmemek lazım bazen.Tuvalet eğitimi, itaat eğitimleri falan kolay sayılır abi dayımın köpeğine çoğu eğitimi ben vermiştim, insanlardan daha kolay iletişim kurmak ve bence daha hızlı kavrıyorlar. Gerçi hiç bullterrier eğitmedim, anladığım, araştırdığım kadarıyla da biraz salaklar. Yavruyken kuyruğunu kovalayarak, kusana kadar kendi çevresinde dönenler var, obsesif kişilik bozukluğu mu neydi bu köpeklerde sık görülüyormuş.

Neyse ki dediğin gibi, iyi bir veterinerimiz var.Arkadaşımın babası gayet tecrübeli.Yavru alacak olursam bir şekilde onla iletişime geçerim artık.Genetik bir sıkıntısı, hastalığı olmasın diye de şecereli almak istiyorum, nitelikli yetiştiriciler özellikle sorunsuz genleri seçerek eşleştiriyorlar.Hayvanlar da insanlar gibi farklı farklı karakterlere sahip.Benim gördüğüm bullterrier de gayet korkutucuydu. Zaten o çene yapısıyla değişik duruyorlar.Ama yanına gidip sevince birden değişmişti köpek.Belki bana gelen öyledir, bilemiyorum abi ama düzgün eğittikten sonra sorunlu bir canlı olacağına inanmıyorum.Sonuçta her köpek, sahibini yansıtıyor, düzgün eğittikten sonra çıkıntılık yapmaz bence.

Bakalım bekliyorum varsa besleyen, bilen, okumak isterim yorumlarını.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben en iyisi müstakil bir ev bakim köyden de kangal yavrusu istiyim. O kendi kendine büyüyor zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    proplan kuzu etli kullanıyorum 5 yaşındaki 30 kg chow chowumda tüy parlaklığı olarak kalori olarak gayet yeterli

kulak kuyruk işleri yanlış işler

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aslında konu açmaya değmeyecek ama merak ettiğim bi mevzu var.Hazır köpeklerle ilgili bi konu varken aydınlatırsanız sevinirim.Bi tür var.Tip aynı sokak köpeği , ama süs köpeği boyunda.Tüyler uzun değil , normal.Tıpkı yavru sokak köpeği gibi ama yavru değil.Bi keresinde beylikdüzünde görmüştüm , sahibinin önünden gidiyor , kaldırımdan yola geçecekken sağa sola bakıp karşıya geçiyo falan çok akıllı , sonra aradan bi sene geçti , yine aynı adamla gördüm...Başka bi zamanda da aynı türü bozcaadada dolmuş durağında görüdüm ama o yavruydu hakkaten.Öyle bi tür var mı?Yoksa ben mi benzetiyorum sokak köpeğine?

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    juck russel olabilir
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Akıl konusunda namussuz juck russel sa herşeyi beklerim benim arkadaşınki kahve içmeye evin kabaca 700 800 metre uzagındaki kahve dünyasına gittimizde sen evin kapısınıda aç yanımıza gel naber pampalar bende geldim der gibi bak bide
    1881 - 193

Işık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İngiliz Bull Terrier 11 yıldır bakıyorum. Birincisi saldırgan bir ırk değildir, iyi eğitirseniz çok beyefendi bir karaktere sahip olur, adamdır yani. 2. Bir tek ülkede bile yasaklı olduğunu duymadım pitbull terrierlere de bull terrier diyorlar bull kanından geldiği için, oradan dolayı bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum. 3. Asla aptal bir köpek değildir ama itaat köpeği değildir, eğitimi zordur. 2 kere otur kalk yaptırırsın üçüncüsünde hadi len der arkasını dönüp gider Bir aptalı sahibi olarak kabul etmeyen tek köpek diye geçer. 4. İngilteredeki lakabı bebek bakıcısıdır, ne kadar vahşi olduğunu siz anlayın

Ufak bir arka bahçe bile bu hayvanlara yeter, yavruyken tam bir tazmanya canavarıdır, milet 3-6 ay der ama 9-12 aydan önce karakteri oturmaz, adam olmaz. Çelik gibi sinirlere sahip değilseniz hiç o işlere girmeyin. Sokakta gezdirmesi de ayrı bir sinir harbidir alışana kadar, 100 kişiden 95'i abi domuz mu bu demeden geçmez,onun haricinde bir sürü aşağılamaya maruz kalırsınız.

Kolay kolay canı yanmadığı için çocuklarla arası çok iyidir, onun dışında koruma içgüdüsü kuvvetlidir.

Albinolarda deri hastalıklarına sık rastlanır, bir de sağırlık problemi gene albinolarda vardır. Alırken yere bir anahtarlık falan atıp yavru tepki veriyor mu yani kulakları sağlam mı bakmak lazım.

Gücünün farkında olan "snob" bir hayvandır, yanında bir köpek havlayarak kıçını yırtsa dönüp bakmaz bile, canı yanmadan da saldırmaz yani bir köpeğin onu ısırması lazım cevap vermesi için.

Kılları çok serttir, koltuğa falan yapıştımı saplanır kalır kolay kolay çıkmaz, alırsan aklında olsun İngiliz kadınları ıslatıp baştan yumuşatıyormuş kılları

Son olarak köpek sahibinin aynasıdır, sen ne verirsen onu alır, saldırmaya cesaretlendirirsen bir canavar yaratırsın başına bela olur. Kesinlikle o konuda teşvik etmemen lazım yoksa sokakata tasması İtlerin elinde olan pitbullardan farkı kalmaz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)