tc: biliyorsan yardımcı olurum sana herseyini derim banka aracılıgıyla pazartesi günü tabi.
tc: biliyorsan yardımcı olurum sana herseyini derim banka aracılıgıyla pazartesi günü tabi.
DRİLL
Dr.Ecu
Aynen doğru tespit.
Ayrıca parayı yatıran kişi, netice bir insan evladıdır. Hata insana mahsustur, yanlışlık yapılmış olabilir.
Parayı yatıran kişi durumu açıklayan bir dilekçe verir, ev sahibi arkadaşımızda onu tasdikleyen birbirini tutan bir bir dilekçe yazar. Olayda çözülür zannediyorum.
Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.
Şimdi Haklı Müşteri hattını aradım. Telefondaki bayan şubeye göre baya ilgili davrandı. Ben şubeyi arıcam veya kendim çözücem dedi. Bende şahısla görüşürseniz savcılığa vericeğimi bildirin muhakkak dedim. Ve biraz kelime oyunu yaptım bayana adamın adını kesin olarak öğrendim,doğru duymuşum. Bakalım pazartesiyi beklemekten başka bişey yapamıcaz heralde.
Yinede yardımcı olabilicek arkadaşlar var ise sevinirim.
.
Geçmiş olsun.
Ben de böyle bi durum yaşamıştım. Hesaplarımız aynı bankadan. Hesabımı açtığım şubeye bildirdim, kullanıcının şubesine dilekçe yazdık. Aranıp iade etmesi istenecek vs. dedi ama ses çıkmadı. Kullanıcının onayı olmadıkça o paraya dokunamıyorlarmış. Demek ki yedi bizim parayı adam.![]()
e dekontta gönderilen kişinin tcsi yazar.![]()
Adama ulaşamıyorsan eğer hukuken yapman gereken, sebepsiz zenginleşme davası açacaksın. Bu durumda banka, bilgileri veremiyoruz diyip işin içinden sıyrılamayacaktır. Duruşmada ise, kiracıya attığın mesaj ve kiracının şahitliği davanın senin lehine sonuçlanması için yeterli olacaktır.
men dakka dukka.
Bende iki gün önce yanlış hesaba para yatırdım tabı haberım yok Allah tan isim yazmıstım alacaklının ismini hesaptaki isimle uyuşmayınca dırek para hesabıma geri gelmiş sonra tabi tekrar yolladım parayı![]()
Yalnız benim dikkatimi çeken tek şey var bu konuda
Hesabına nerden geldiği belli olmayan parayı çekmeye çalışan bide üstüne yatmaya çalışan biri var
Bu nasıl bi insan türü bu nasıl bi pişkinliktir el insaf
Daha önce haberlere çıkan bu tarz olaylar var büyük meblağların olduğu yanlışlık sonucu hesabına para yatıp sonra bir güzel de yiyen
Tabikide sonu hüsran oluyor cezası var bu işin..
ben bu şekilde 500 tlyi kaybettım haram zıkkım olsun kefen parası yaparlar inşallah.
soyismi yanlış yazıp gönderdim bankayı aradım çekemezler rahat olun 1 hafta içinde geri döner dendi bekledik bir hafta sonra paranız çekilmiş dendi.
zehir zıkkım olsun.
geçmiş olsun kardeşim, bende ne zaman para transferi yapsam hep aklıma bu gelir
karşı tarafta harbi mezarcıymış, insan nasıl böyle bedavadan başkasının parasına konmaya çalışır anlayamıyorum
her şey bakanın çalışanın elinde birazcık yasal süreçlerden bahsetse elmana üste para bile verir, kendileri uğraşmamak için insanları uğraştırıyorlar.
geçmiş olsun Berkay umarım en kısa sürece çözülür
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Ev arkadaşımın hesabına da garanti bankasından yanlışlıkla bir 3500 TL yatmış, fark edince bloke edilmiş. Sonra arayıp durumu anlattılar bankaya gitti dilekçe yazıp imzalattılar o şekilde çözüldü.
Benim hesabımada yatmıştı aynı şekilde , ben paranın sahibini bulamadan bankadan aramışlardı..
Ben gitmeden bankaya çekin dedim çektiler..umarım sizin adamda aynısını yapar.konuyu okudum yapmamış ama insafa gelir![]()
S.a kardesm.su durumda adamin onayi olmadan alamazsin parayi.ama istersen ben sana birinin telini veririm garantide mudur yardimcisi .en iyi o bilir.selamimi solersen olacagi varsa halleder.
ihtiyac duyarsan iletisime gecersin kardsm
"FF VTI"TURBO
"RR Type R"
"JP egK20"
"DD TypeR" TURBO
"RED KA Turbo TypeR"
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)