çok geçmiş olsun ferhat abi boyadı bunu gördüğümde çok üzülmüştüm
Printable View
çok geçmiş olsun ferhat abi boyadı bunu gördüğümde çok üzülmüştüm
cok gecmıs olsun eden bulur takma kafana ama sıyah cok asıl duruyordu sahsı fıkrım bu renkı nıye tercıh ettınız
tam oc'lik valla gecmis olsun, gozlerim dolardi benim kesin hem sinir hem uzuntuden
Çok teşekkürler arkadaşlar.... İlk olduğunda çok fena oldum beynimden vurulmuşa döndüm ama sinirim geçti sonunda.
Siyah güzeldi tabi de madem arabayı çizdiler daha değişik, daha güzel birşey olsun istedim.... Epey düşündüm ve bu rengi seçtim.
Araç aşağıdakinin aynısı oluyor.... Bir tek jantlar kaldı...
http://www.benlevy.com/auto/show/cas11/img_1012.jpg
geçmiş olsun Armağan abi :( yani şunu yapana sölenecek çok şey varda Allahından bulsun demekten başka bişi demeyelim :mad:
ama yeni rengiylede gerçekten çok güzel olucak belli :icon_tup:
Armağan abi bişey çıktı mı kameralardan?
geçmiş olsun.. tamamen hayvanlık..
Tanımadığım birinin aracı bile olsa iş üstünde yakalasam gebertene kadar döverim haysiyetsizi bu ne hasetliktir ne mal düşmanlığıdır Allah iki cihanda çıkartsın inşallah
yemin ederim içim cııızz etti :( Allahından bulsun şerefsiz köpekler ...
içim cız etti, çok geçmiş olsun gerçekten
Sana da geçmiş olsun :( Bizimkiler ağaçları da göstermiyordu çünkü gece görüşü yokmuş kameralarda ve 2 tanesi zaten çalışmıyor bile.... Dava açacağım zaten böyle kepazelik olmaz.... Dediğim gibi siteye giren çıkan belli değil. Güvenlik kulübesinden telefon geliyor kargonuz var diye, kapıyı çalan yok. Aşağı inip kargo vardı diyorum, bana yanlış bilgi vermişler diyor kapıdaki salak kız. Ben de kargo var diye içeri giren adam hangi evi soyuyor acaba diye cevap verdim..... Böyle laubalice iş yapıyorlar...
Büyük geçmiş olsun..
http://inciswf.com/1288033921.swf
Mala zarar vermek çekememezlikten baska birşey değildir gözümde aracın yeni rengi cok iyi olmus geçmiş olsun .
Geçmiş olsun, Renk 10 numara olmuş ama Türkiyede renk değişimi büyük cesaret kutlarım