Hiç bir fikrim yok.... Kapıda gelen misafiri bile arayıp haber vermekten aciz bir güvenlik olduğu için her türlü girmiş olabilir kim yaptıysa. Taşınacağım zaten bu berbat yerden...
Printable View
şerefsiz evladı çok ne yazkkı :(
sizin siteye gelince kamera ve guvenlık olmasına ragmen 1. kata hırsız gırmıs
guvenlık açıgı var sanırım
elını kolunu sallayan ıcerı gırebılıyor
ama yenı halı cok guzel olacak emınım
çok geçmiş olsun ne anlarlar çizmekten..Allah bildiği gibi yapsın..
Geçmiş olsun :(
bu şerefsiz inşallah Allah'tan hak ettiğini bulur. başka bir şey diyemiyorum. bu nasıl bir adilik, nasıl bir omurgasızlık, nasıl bir şerefsizliktir. haysiyetsiz köpekler. köpek diyorum ama köpeklere hakaret. suçsuz masum hayvanlar onlar kendi hallerinde. buna ne denir ki?
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.... Güncel fotoğrafları ilk mesaja ekledim... Arabanın rengini değiştirdim bir dizi daha değişiklik var, çizen ........... sağolsun!!!
bu kadar orço luk olmaz...allah nasıl biliyorsa öyle yapsın sizi...
occuklarına bak ya.
gecmıs olsun.
avatardakı son halı ıse daha guzel olmus.suan dusunulebılecek en ıyı sey bu sanırım.
Vay serefsiz vay icim ciz ettti ama iyiki karsilasmamisin o yavsakla, yemin ediyorum indan katil olur
geçmiş olsun armağan.
Geçmiş olsun. Üzüldüm. Servet düşmanı, emek hırsızı haysiyetsizlere karşı tedbirli olmak lazım ne gerekiyorsa.
baya bir eziklik varmış karaktersizde...geçmiş olsun armağan...bu tarz puştların yaptığı senden birşey götürmez ama onlar hesabını zor verirler...
Çok geçmiş olsun, içim acıdı.
Aracın son hali çok güzel olmuş. Maşallah. Allah kazadan ve BELAlardan korusun.
Yazık olmuş,geçmiş olsun.
O an orda olmak isterdim ya ortadan ikiye ayırırdım şerefsiz köpeği. Hangi semtte hangi sitede oldu bu olay?
gçms olsunn
çok geçmiş olsun ferhat abi boyadı bunu gördüğümde çok üzülmüştüm
cok gecmıs olsun eden bulur takma kafana ama sıyah cok asıl duruyordu sahsı fıkrım bu renkı nıye tercıh ettınız
tam oc'lik valla gecmis olsun, gozlerim dolardi benim kesin hem sinir hem uzuntuden
Çok teşekkürler arkadaşlar.... İlk olduğunda çok fena oldum beynimden vurulmuşa döndüm ama sinirim geçti sonunda.
Siyah güzeldi tabi de madem arabayı çizdiler daha değişik, daha güzel birşey olsun istedim.... Epey düşündüm ve bu rengi seçtim.
Araç aşağıdakinin aynısı oluyor.... Bir tek jantlar kaldı...
http://www.benlevy.com/auto/show/cas11/img_1012.jpg
geçmiş olsun Armağan abi :( yani şunu yapana sölenecek çok şey varda Allahından bulsun demekten başka bişi demeyelim :mad:
ama yeni rengiylede gerçekten çok güzel olucak belli :icon_tup:
Armağan abi bişey çıktı mı kameralardan?
geçmiş olsun.. tamamen hayvanlık..
Tanımadığım birinin aracı bile olsa iş üstünde yakalasam gebertene kadar döverim haysiyetsizi bu ne hasetliktir ne mal düşmanlığıdır Allah iki cihanda çıkartsın inşallah
yemin ederim içim cııızz etti :( Allahından bulsun şerefsiz köpekler ...
içim cız etti, çok geçmiş olsun gerçekten
Sana da geçmiş olsun :( Bizimkiler ağaçları da göstermiyordu çünkü gece görüşü yokmuş kameralarda ve 2 tanesi zaten çalışmıyor bile.... Dava açacağım zaten böyle kepazelik olmaz.... Dediğim gibi siteye giren çıkan belli değil. Güvenlik kulübesinden telefon geliyor kargonuz var diye, kapıyı çalan yok. Aşağı inip kargo vardı diyorum, bana yanlış bilgi vermişler diyor kapıdaki salak kız. Ben de kargo var diye içeri giren adam hangi evi soyuyor acaba diye cevap verdim..... Böyle laubalice iş yapıyorlar...
Büyük geçmiş olsun..
http://inciswf.com/1288033921.swf
Mala zarar vermek çekememezlikten baska birşey değildir gözümde aracın yeni rengi cok iyi olmus geçmiş olsun .
Geçmiş olsun, Renk 10 numara olmuş ama Türkiyede renk değişimi büyük cesaret kutlarım
O.evladidir bunu yapan ya.yazik gunah be kansiz pic
Buyuk gecmis olsun.sizede farklikik olmus.renk super bence.
Su c6 larin farlari nekadar garip ya.sararip gidiyor.onlarada bi el aticaksiniz dimi ?
Geçmiş olsun Armağan. Benzeri bana olmuştu. 0 aldığım T4 ün daha haftası dolmadan kaputta aynı X işareti vardı ve değil boya taa saça kadar girmişlerdi apartmanın kapalı garajında. Sonra apartmanda ruh hastası bi kız vardı o olduğu ortaya çıktı.
Benim opel zafira aracımı park halindeyken 2 tarafınıda boydan boya çizmişlerdi.
Bilirim yani o duyguyu.
Büyük geçmiş olsun. :(
Ayıptır ya bi problemin varsa direk çöz arabadan ne istiyorsun.. Çekememezlik olabilir bu durum