gerçekten çok geçmiş olsun...
Printable View
gerçekten çok geçmiş olsun...
Çok geçmiş olsun faceden görmüştüm , çekememezlikten başka hiçbirşey değil a.. şerefsizleri.
yeni hali çok daha yakışıklı oluyor maşallah , kazasız belasız olur inş
O. Çocukluğunun tanımını yapmışlar, tam olarak budur iste. Gecmis olsun, Allah'tan o an karşınıza çıkmamış. Yeni renk gayet guzel.
Husumeti olan birisi yapmış gibi, çekemeyen kapalı garaja girecek kadar hırslı olmaz bence. Kamera yerleştireceğinizi çevrenize söylemeyin ve dışarıdan belli olmayan bir kamera olsun. Siz boyattıktan sonra daha da sinirlendirmek için aynı şeyi yapabilirler, inşallah yakalarsınız. Geçmiş olsun.
Serefsiz adiler, Bunlar insan olamaz ya.Geçmiş olsun.
Ulan hiç mi Allah korkusu yok hiç mi vicdan yok:ofk:Nasıl bir ortamda yaşıyoruz Allah'ından bulsunlar...
hazımsız .... ları, geçmiş olsun hareket sensörlü araç içi 2-3 farklı açı görebilen kameralar montajlamak en temiz çözüm sanırım.. elbet onları da çizen birileri olur..
yeni rengi ise çok güzel olmuş :)
insan evladi degil bu kansizlar
hainliğinden hasitliğinden yapmıştır o.ç
ya resmen karaktersizlik adam çalışıyo çabalıyo araba alıyo çekemeyen eziğin birinin yaptığına bak resmen cinayet sebebi
Hayır da şer de Allah'tan.. İnsanın içi gidiyor ama olan olmuş elden birşey gelmiyorsa Allah'a havale etmek en mantıklısı. Ahirette hesabını nasıl verecek acaba vicdansız-lar.
Yeni renginiz de pek bi güzel olmuş, herşeyde bir hayır vardır bir de bu yönden bakalım abi. Geçmiş olsun tekrardan.
tekrardan çok geçmiş olsun armağan abi, ama yeni rengide kötü değil hani :) jantlarada bişeyler yapmak lazım :)
yapanda harbi ****** çocuğuymuş.
ne kansız insanlar var arkadaş ya yaptıdan da eline ne geçti şerefsiz köpek
Fotoğraflara bakarken kendi aracımmış gibi üzüldüm yemin ediyorum büyük geçmiş olsun fakat ceza alsam dahi açık açık söylüyorum bunu yapan net olarak ****** çocuğudur , şerefsizdir belki de forumdan biridir sizin o aracın sahibi olduğunu bilen kıskanan adi şerefsizin tekidir umarım konuyu okuyordur bu kadarda olmaz gerçekten maddi manevi her türlü zarar bu başka birşey değil :mad:
Cok gecmis olsun bu ne serefsizliktir ya.
bu nası bi şerefsizliktir ya :icon_wack Allah kat kat çıkarsın ondan bunun hesabını yazık günah çok geçmiş olsun
Bunu yapan insan evladı olamaz ya Alahından bulur inş.:ofk:
çok geçmiş olsun ne kadar küfretsek az böyle karaktersizlere :ofk:
senin yerine ben söyliyim allah belasını versin ya bu gibi insanların
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Onlar da Allahından bulur er ya da geç...
Oha ya . Yapanlarin Allah bin belasini versin serefsizler . Gecmis olsun Armagan .
Geçmiş olsun içim acıdı vallahi
Benimde kapalı site içinde s60 aracımın lastiğini bıçaklamışlardı. Stepneyi taktım ertesi günde sipop kapağının içine taş koymuşlar.
Benzer şekilde babamın A6 aracına cila attıktan bir kaç gün sonra ön kaputu çizdiler.
200sx ide sanayide bıraktıktan 2 gün sonra depo kapağından ön çamurluğa kadar çizikli geri aldım.
Çekememezlik varsa çok ciddi uğraşıyor bazı manyak tabiatlılar.Geçmiş olsun.
Hocam çok sıkıntı olmuş, gerçekten geçmiş olsun. Böyle hazımsızlar var işte bu ülke'de yazıklar olsun...
hocam girişte herkesden haberdar eden bir güvenlik ve bu atlanmışsa, oradaki görevlilerden birinin olma ihtimalini düşündünüzmü?
Geçmiş olsun allah verir cezasını allaha havale olsun şerefsiz...
:eek: samurai detected..saka bir yana gercekten inanilmaz sinir bozucu benimde depo kapagima X atmis birisi yazilanlara gore ruh hastaligi belirtisiymis onuda anladik..Aciz insanlar yuzlesemeyecekleri insanlarin malina zarar verirler bu sizin adamliginizin bir gostergesi.Cok gecmis olsun kendi arabam gibi uzuldum.
Resmen şerefsizlik. Ne istersin arabadan. Büyük geçmiş olsun. Yeni hali çok güzel olmuş Allah kaza bela göstermesin.
Maşşallah abi keşke yaşanmasaymış ama renk 10 numara olmuş.. Ama jantta bi o kadar kötü :(
Bir derdi varsa anlaşamadığınız biri fln sizinle çözseymiş keşke,öle biri yoksa eğer çekememezlikten olmuştur :( bu o.ç luğundan başka bişey değil :( geçmiş olsun
gecmis olsun, nasil bir serefsizliktir bu ya? yeni renk guzel olmus ama
Bu nasıl bir nefretmiş:eek:
geçmiş olsun kapalı otoparkta kameralar yokmu ayrıca yine aynı yere park ettiğinizde sonuçların aynı olmasından tedirginim :(
Yeni hali güzel olmuş
Geçmiş olsun benim içim acıdı sizinkini tahmin bile edemiyorum.
Farları sökmüşken temizlettim, havalandırmadan biraz toz almıştı güzel oldu :)
Teşekkür ederim... Ben de buraya üye olup bu kadar beddua yediğini görmesini isterim aslında... Aracın benim olduğunu da bildiğini düşünüyorum kim yaptıysa...
Girişteki güvenlik kimseden ne bir kimlik istiyor ne başka birşey... Genelde biri geldiğinde de haber vermezler, canları isterse bazen.... Ama bunu onlara yukardan birinin görev olarak vermesi gerekiyor. Hiç bir güvenlik görevlisi tutup her gelen arabanın plakasını yazmayı, girenlerden nüfus cüzdanı almayı düşünmez, yukardan emir gelmediği sürece... Çalışanlarla aram iyidir arada sırada onlara kızsam da, her geldiğimde selamlaşırız, eğer gizli bir psikopatlık yoksa onlardan biri yapmamıştır, sanmıyorum...
İlk mesajdaki jantlar Camaronun eski jantları. corvettein jantlarını sattığım için geçici olarak bunları taktım. ZR1 jantlarım gümrükten çıkmak üzere araç aynen aşağıdaki gibi olacak, jantlar ve body kit vb dahil. Bir tek tavanım komple siyah kalıyor...
http://www.benlevy.com/auto/show/cas11/img_1012.jpg
Benim derdim olan kimse yok, derdim olsa zaten direk karşıma çeker konuşurum, birinin benim haberim olmadan benle derdi varsa bunu bilemeyeceğim, gelip konuşsa insanca olurdu, bu yaptığı acizliğin doruklarında olduğunu gösteriyor...
Mertcancım sorma, bariyer bozuk ve hep açık, kameralar o kadar kötü ki gece görüşü yok ve hırsızlık olduğunda gelen araba görünüyor ama muhteşem kamera önünden geçen arabanın plakasını bile alamamış..... Benim olayımdan sonra ortalığı ayağa kaldırdım ama kimsenin umurunda olmadı, biraz ders alıp en azından birkaç kamerayı değiştirselerdi en azından yöneticinin evine hırsız girmezdi belki de!
Heralde ben de ortadan ikiye ayırırdım görseydim... Ümitköy Park caddesinde oldu olay...
Kapalı otoparkta kamera yok. Hatta öyle kepazelikler var ki sitede, kapalı garajın kumandası güvenliklerde yok mesela, içeride bir arabada birşey olsa Allah korusun kapıları açma şansları yok, ayrıca yağmur yağdığında garajı su basıyor.... Şaka gibi... Aracı kapalıya koymayacağım bundan sonra, doğru düzgün güvenliği, garajı ve düzgün kameraları olan birkaç yer var onlardan birine taşınacağım 1-2 ay içinde inşallah.
çok geçmiş olsun.. bu bahaneylede renk değişmiş oldu güzel duruyo yeni hali..