geçmiş olsun kapalı otoparkta kameralar yokmu ayrıca yine aynı yere park ettiğinizde sonuçların aynı olmasından tedirginim![]()
geçmiş olsun kapalı otoparkta kameralar yokmu ayrıca yine aynı yere park ettiğinizde sonuçların aynı olmasından tedirginim![]()
Yeni hali güzel olmuş
Farları sökmüşken temizlettim, havalandırmadan biraz toz almıştı güzel oldu
Teşekkür ederim... Ben de buraya üye olup bu kadar beddua yediğini görmesini isterim aslında... Aracın benim olduğunu da bildiğini düşünüyorum kim yaptıysa...
Girişteki güvenlik kimseden ne bir kimlik istiyor ne başka birşey... Genelde biri geldiğinde de haber vermezler, canları isterse bazen.... Ama bunu onlara yukardan birinin görev olarak vermesi gerekiyor. Hiç bir güvenlik görevlisi tutup her gelen arabanın plakasını yazmayı, girenlerden nüfus cüzdanı almayı düşünmez, yukardan emir gelmediği sürece... Çalışanlarla aram iyidir arada sırada onlara kızsam da, her geldiğimde selamlaşırız, eğer gizli bir psikopatlık yoksa onlardan biri yapmamıştır, sanmıyorum...
İlk mesajdaki jantlar Camaronun eski jantları. corvettein jantlarını sattığım için geçici olarak bunları taktım. ZR1 jantlarım gümrükten çıkmak üzere araç aynen aşağıdaki gibi olacak, jantlar ve body kit vb dahil. Bir tek tavanım komple siyah kalıyor...
Benim derdim olan kimse yok, derdim olsa zaten direk karşıma çeker konuşurum, birinin benim haberim olmadan benle derdi varsa bunu bilemeyeceğim, gelip konuşsa insanca olurdu, bu yaptığı acizliğin doruklarında olduğunu gösteriyor...
Mertcancım sorma, bariyer bozuk ve hep açık, kameralar o kadar kötü ki gece görüşü yok ve hırsızlık olduğunda gelen araba görünüyor ama muhteşem kamera önünden geçen arabanın plakasını bile alamamış..... Benim olayımdan sonra ortalığı ayağa kaldırdım ama kimsenin umurunda olmadı, biraz ders alıp en azından birkaç kamerayı değiştirselerdi en azından yöneticinin evine hırsız girmezdi belki de!
Heralde ben de ortadan ikiye ayırırdım görseydim... Ümitköy Park caddesinde oldu olay...
Kapalı otoparkta kamera yok. Hatta öyle kepazelikler var ki sitede, kapalı garajın kumandası güvenliklerde yok mesela, içeride bir arabada birşey olsa Allah korusun kapıları açma şansları yok, ayrıca yağmur yağdığında garajı su basıyor.... Şaka gibi... Aracı kapalıya koymayacağım bundan sonra, doğru düzgün güvenliği, garajı ve düzgün kameraları olan birkaç yer var onlardan birine taşınacağım 1-2 ay içinde inşallah.
Geçmiş olsun. Çok üzüldüm, işimden dolayı çok karşılaşıyorum bu tarz durumlara ve inanın içim parçalanıyor. Boyatmadan da büyük oranda giderilebilirdi cizikler ama yeni renk çok yakismis o yüzden keşke diyemiyorum..
Inşallah bu yeni halinde kimse çekememezlik yapmaz. Kazasiz belasız binebilirsiniz..
Allah ****** şer'inden korusun derim hep ama bu sefer çocuğu iş yapmış.. Geçmiş olsun,gözü olana yeni rengi kapak olsun.
Face den görmüştüm Murat Kır'ın fotolardan... çok geçmiş olsun, koruda oturuyorum, 2 yan komşum maseratinin sesinden rahatsız oluyormuş, sabah 8:30 da çalıştırdığımda 2 dakika ısınması için bile beklesem kadın koşup çıkıyor utanmasa bana saldıracak... ben sizdeki olayın da bu tarz olabileceğini düşünüyorum, sizinkisi apartman sanırım özellikle giriş katlarda oturan kılçık sinir hastası tipler var mı onları bir takip edin derim...
Buyuk gecmis olsun boyle karaktersizler cok var ne yazik ki. Tahmin ettigim kadariyla renk jetstream olmus zr1 jantlarla tam kivami olur, aslinda velocity yellow da cok deli dehset dururdu gibime geliyoHem tekrardan gecmis olsun, hem de yeni renginiz hayirli olsun
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
kedi ulaşamadıgı cigere mundar dermiş kansız köpekler hiçmi allah korkusu yok yapanda :@