User Tag List

Sayfa 8/14 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
264 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Z06yı çizdiler...

m. ali öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah bildiği gibi yapsın vallahi. Akıl sır ermiyor bazen bizim gibi 2 eli 2 kolu olan insanların davranışlarına, insaniyet eksikliği ve kıskançlık bence. Azcık Allah korkusu da lazım.

Aynı şey geçen hafta benim de başıma geldi, ben boyatmadım öylece bıraktım. Taşınana kadar da boyatmicam.

Tekrardan geçmiş olsun, boşverin çocuğunuza size eşinize birşey yapacağına zarar ziyan mala gelsin

ecz_murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Armağan,geçmiş olsun... Yanlız iyi düşünmüssün arabayı görünce fena olacak........evladı.jantlarla lipleri takatınmı fena duracak gibi.. Birde farları parlatırmısın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.....

Alıntı d.berkay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun. Çok üzüldüm, işimden dolayı çok karşılaşıyorum bu tarz durumlara ve inanın içim parçalanıyor. Boyatmadan da büyük oranda giderilebilirdi cizikler ama yeni renk çok yakismis o yüzden keşke diyemiyorum..
    Inşallah bu yeni halinde kimse çekememezlik yapmaz. Kazasiz belasız binebilirsiniz..
    Teşekkürler... Çizikleri gidermeyi düşünmedim çünkü çizen çizdiğiyle kalmış olacaktı, böyle bir değişiklik yapıp çizenin buna vesile olmasını, iyice delirmesini istedim. Bir daha yaparsa ne var ne yok satıp sıfır ZR1 alırım heralde :P

Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Face den görmüştüm Murat Kır'ın fotolardan... çok geçmiş olsun, koruda oturuyorum, 2 yan komşum maseratinin sesinden rahatsız oluyormuş, sabah 8:30 da çalıştırdığımda 2 dakika ısınması için bile beklesem kadın koşup çıkıyor utanmasa bana saldıracak... ben sizdeki olayın da bu tarz olabileceğini düşünüyorum, sizinkisi apartman sanırım özellikle giriş katlarda oturan kılçık sinir hastası tipler var mı onları bir takip edin derim...
    Bizde bana sesle ilgili hiç bir şikayet gelmedi, bir şikayet vb gelmiş olsa o yüzden olabilir diyeceğim de... Bildiğim sinir hastaları yok ama bilmediğim olabilir tabi...

Alıntı mrtysn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Buyuk gecmis olsun boyle karaktersizler cok var ne yazik ki. Tahmin ettigim kadariyla renk jetstream olmus zr1 jantlarla tam kivami olur, aslinda velocity yellow da cok deli dehset dururdu gibime geliyo Hem tekrardan gecmis olsun, hem de yeni renginiz hayirli olsun
    Evet jetstream oldu... Jetstream, cyber gray metallic veya supersonic blue renklerinden birini düşünüyordum, bunu seçtim sonunda... Velocity yellow da güzel olurdu gerçekten
    🌟-Elektron Motors-🌟

Elektron Quasar - 2.400 Hp, 3.000 Nm

www.elektronmotors.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı m. ali öz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah bildiği gibi yapsın vallahi. Akıl sır ermiyor bazen bizim gibi 2 eli 2 kolu olan insanların davranışlarına, insaniyet eksikliği ve kıskançlık bence. Azcık Allah korkusu da lazım.

Aynı şey geçen hafta benim de başıma geldi, ben boyatmadım öylece bıraktım. Taşınana kadar da boyatmicam.

Tekrardan geçmiş olsun, boşverin çocuğunuza size eşinize birşey yapacağına zarar ziyan mala gelsin
    Geçmiş olsun size de.... Yapanın yanına kalmaz inşallah...

Alıntı ecz_murat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Armağan,geçmiş olsun... Yanlız iyi düşünmüssün arabayı görünce fena olacak........evladı.jantlarla lipleri takatınmı fena duracak gibi.. Birde farları parlatırmısın
    Çok teşekkürler Murat... Sırf bu yüzden hiç hesapta olmayan masraflara girdim ama güzel olacak inşallah, sabırsızlanıyorum... Farları da parlattım sökmüşken, iyi oldu
    🌟-Elektron Motors-🌟

www.elektronmotors.com

::ZaFeR:: - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun hocam.Benim de aracın kaputuna öğrenciler adımı yazmışlar geçen hafta okulda.Bakalım ben suçlusunu bulabilecem mi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ::ZaFeR:: Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun hocam.Benim de aracın kaputuna öğrenciler adımı yazmışlar geçen hafta okulda.Bakalım ben suçlusunu bulabilecem mi.
    Offf çok fena... Geçmiş olsun... Okulda bulmak çok zor olsa gerek, çok şüpheli var...
    🌟-Elektron Motors-🌟

www.elektronmotors.com

serhatayasli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    armağan çok geçmiş olsun, ilk gördüğündeki ruh halini çok iyi anlayabiliyorum benim evoyu ve 350zyide baştan aşağıya çizmişlerdi köpekler hemde işlek caddede... boşver boya takıntısı yapmanın bir anlamı yok yeter ki allah kaza bela göstermesin ayrıca tekrar söylüyorum yeni rengi ŞAHANE!! maşallah..!

BlackEmperor
    Misafir
    Alıntı Armageddon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler.... Renk degistirmek istedim çünkü sonuçta bel altını boyamak gerekecekti zaten arabanın da nasıl cizildiginin ve kaza olmadığının fotoğrafları var o yüzden...
    üstat için rahat olsun arabanın değerine değer katacak bi renk seçmişsin bomba gibi çıkar inşallah hasetinden çatlar çekemeyenler ama sana tavsiye arabayı çok daha güvenli bi yere bırak veya özel kapalı kutu bi yer yaptır benim gibi

weST.27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şerefsizler yüzyüze gelmeye cesareti olmayan kıytırıkların işi işte.öbür dünyada kat kat çıkar inşallah;

yeni renk mükemmel bahane olmuş çokta güzel olmuş jant değişmeli

qatrio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çizmekmi ? adam bildigin yeni hatlar yaratmış araç üstünde. ama araç şuanda mermi gibi olmuş çok daha güzel olmuş. Allah bunu yapana bu aracın hayalini bile kurdurtmaz inşallah.
    Yüce F.U
    PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne kadar hasetınden catlayan ınsan var memlekette .
    bana cok abes gelen bı ornek var
    kapalı bı bayanın luks bı araba surmesını gorenlerın ulan kapalı kadına bak nasıl arabaya bınıo denmesıyle bu arabanın cızılme dusuncesı aynı bnce.
    mal sonucta olabılırde olmayabılırde ona kem gozle bakmanın anlamı nedır .
    cızdın de elıne ne gectı.
    plaket fln mı verdıler.
    eskıden her sıyah normal bı renktı sımdı dahada guzel oldu.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun öncelikle.. araç değerli , boyasızsa aracınız yerinizde olsam çok eli düzgün güzel ustalar var ince ince lokal boyatırırdım.. renk değişiminin eskisi gibi düzgün duracağını sanmıyorum bence güzel olmaz. en kötü kaplama düşünün derim.
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serhatayasli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    armağan çok geçmiş olsun, ilk gördüğündeki ruh halini çok iyi anlayabiliyorum benim evoyu ve 350zyide baştan aşağıya çizmişlerdi köpekler hemde işlek caddede... boşver boya takıntısı yapmanın bir anlamı yok yeter ki allah kaza bela göstermesin ayrıca tekrar söylüyorum yeni rengi ŞAHANE!! maşallah..!
    Serhatcım sağolasın tekrar, valla benim ilk kez başıma geliyor böylesi... Fena birşeymiş. Ama sonunda renk falan iyi oldu. Renk kodunu da bulana kadar göbeği çatladı boyacının, ama tam rengi buldu sonunda sağolsun

Alıntı BlackEmperor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    üstat için rahat olsun arabanın değerine değer katacak bi renk seçmişsin bomba gibi çıkar inşallah hasetinden çatlar çekemeyenler ama sana tavsiye arabayı çok daha güvenli bi yere bırak veya özel kapalı kutu bi yer yaptır benim gibi
    Teşekkürler Buradan taşınana kadar tam güvenlik kulübesinin önüne koyacağım arabayı, üstünü de kapatırım 1-2 gün sonra... Bir görünsün de.... Aslında çizenin kim olduğunu öğrenebileceğimi bilsem arabanın birkez daha çizilmesine göz yumabilirdim belki de... O an orada olmak mümkün olsa...

Alıntı weST.27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şerefsizler yüzyüze gelmeye cesareti olmayan kıytırıkların işi işte.öbür dünyada kat kat çıkar inşallah;

yeni renk mükemmel bahane olmuş çokta güzel olmuş jant değişmeli
    Teşekkürler, füme ZR1 jantı gümrükten çıkabilirse takılacak
    🌟-Elektron Motors-🌟

www.elektronmotors.com

Vtec_2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecmis olsun. Kimsenin gunahini almak istemem ama guvenlikleri iyice sorguladinizmi? Bundan 7 sene once atasehirde mercanlarda bi grup guvenlik bmw v mercedes tarzi luks araclarin airbaglerini calarken yakalandi. Bikackez bu isi yapmislar fkt en sonunda yakalanmistilar. Bizim burdada bu sekilde bi olay oldu.
    Tekrardan gecmis olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun öncelikle.. araç değerli , boyasızsa aracınız yerinizde olsam çok eli düzgün güzel ustalar var ince ince lokal boyatırırdım.. renk değişiminin eskisi gibi düzgün duracağını sanmıyorum bence güzel olmaz. en kötü kaplama düşünün derim.
    Ben de çok düşündüm ne yapsam diye ama en son boyatmaya karar verdim. Güzel de oldu aslında boyası çok uzun sürdü çünkü hiç acele etmedim güzel, düzgün olsun diye. Zımparası, macunu, astarı, sökülüp takılması, vb hepsi titizlikle ve hepsine gereğinden de fazla zaman ayrılarak yapıldı. Bence güzel oldu boyada sıkıntı yok, çok düzgün boyadı Ferhat usta sağolsun, Levent usta da titizlikle monte etti parçaları yerine ...
    🌟-Elektron Motors-🌟

www.elektronmotors.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Vtec_2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gecmis olsun. Kimsenin gunahini almak istemem ama guvenlikleri iyice sorguladinizmi? Bundan 7 sene once atasehirde mercanlarda bi grup guvenlik bmw v mercedes tarzi luks araclarin airbaglerini calarken yakalandi. Bikackez bu isi yapmislar fkt en sonunda yakalanmistilar. Bizim burdada bu sekilde bi olay oldu.
    Tekrardan gecmis olsun.
    Teşekkürler, güvenlikteki elemanlarla aram iyi ama şirket olarak görev tanımları hiç iyi oturmamış ve eksikler... Sanmıyorum onların yapacağını...
    🌟-Elektron Motors-🌟

www.elektronmotors.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada aracın bitince nasıl görüneceğini ilk mesaja ekledim...
    🌟-Elektron Motors-🌟

www.elektronmotors.com

DoDo_hamann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İçerideki kamera sayesinde, arabanın yanına bunu yapan şerefsizin evladı bir vesile ile gelir yakalanırsa, benide çağırırsan sevinirim abi, polise teslim etmeden önce yüzleşmek isterim aracın sahibi benim diyerek. Yazacak değil yapılacak şey çokta bulununca şimdilik Allah ıslah etsin, yatacak yeri yok.
    Renk seçimi çok güzel, kazasız belasız kullanmak nasip olsun.
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet Olasıca Sokak Yarışçıları...

emre| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dilerim Allah hesabını yanınızda sorsun.
    Çok iyi anlıyorum sizi.
    Hareket sensörlü kamera için önerinizi alabilir miyim?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)