kıskançlıkdan başka birşey değil bu. ama ferhat ustada zımba gibi boyamış masallah![]()
kıskançlıkdan başka birşey değil bu. ama ferhat ustada zımba gibi boyamış masallah![]()
06 JJ 682 YeLLow 106 GTİ
06 JR 915 YeLLow MİNİ COOPER
Geçmiş olsun
bunu yapanın veya yapanların hangi ruh hali içerisinde olduklarını merak ediyorum
ama ölesiye dayağı hakettikleri kesin..
Bütün bir forum şuan komple sövdüğü için bundan sonra kendini toparlaması zor alacaktır.
Yeni hali çok daha iyi olmuş, keşke boyatmadan önce arabanın üstüne not bıraksaydın.
Türk halkı'nın kapalı otopark ile arası iyi değil, istanbulda en iyi sitelerde sürekli bu tip durumlar yaşanıyor,
kimi arabayı çekemez, kimi araba yerinden kıpırdamıyor diye kızar, kimi asansör kapısına yakın park ediyorsun diye çekemez.
İngilterede evin otoparkına adam hardtop'u kolay şekilde takıp çıkaracak sistem yapmış, kulllanmadığında duvarda asılı duruyordu,
Ağaoğlunda, arabanın benim olduğunu bilmeyen komşum,
kıytı köşede yerde duran hardtop'u bunu alsak götürsek fena para eder düşüncesini benimle paylaştı![]()
Herkese tekrardan çok teşekkürler arkadaşlar...
Sağolasın kardeşim.... Yapacak şey çok da kim olduğunun bir bulabilseydik...
Teşekkür ederim... Kameraları ebayden araştırdım çok kamera var. Ben şekli şemali en düzgün olan, işlevleri yerinde olan aşağıdaki kamerayı seçtim. Kamera geldi, malzeme kalitesi vb güzel.
GPS Dual Lens 2 7inch LCD Car DVR Camera Recorder Video Dashboard Vehicle Cam | eBay
Çok ilginç gerçekten... Bizim avukat araştırdı dava açsak emsal var mı diye ve Türkiye'de benzer bir dosya bulamadı, Türkiye'de güvenlik şirketleri genelde göstermelik duruyor, kameralar göstermelik, uygulamalar öyle ve olan binlerce hırsızlıkta hiç bir sorumluluk üstlenilmemiş o yüzden rahatlar. Ben davayı açınca bakalım sonucu ne olacak... Güvenlik şirketlerinin site yönetimleriyle sağlam sözleşmeleri olmalı ve gerçek bir güvenlik ihlalinde birinci sorumlu güvenlik şirketi, ikinci sorumlu site yönetimi olmalı, yoksa düzen bu şekilde devam eder...
Ezik herif... Allah bildiği gibi yapsın. Geçmiş olsun Armağan.
Buyuk gecmis olsun.
Servet dusmani ibneler heryerde!
Kafani cok takma,elbet birgun Allah keser cezasini!
Büyük geçmiş olsun, benzer olay benimde başıma geldi. Yolcu tarafı çamurluğa çalışmışlar, boyatmadım. Şerefsizler
Memlekette insan bulmak zorlaştı arkadaş.. Yani çizmemiş kazma saplamış resmen adi karaktersiz..
Yeni renk seçiminiz harikulade demek ki her şey gerçekten bir hayır oluyor.. Lakin bu sefer daha da erir bu yavşaklığı yapan daha korunaklı bir güvenlik önlemi alın vallahi içim acıdı..
Teşekkür ederim arkadaşlar.... Normal şartlarda araç içi kamera, araç kullanılmadığında ise branda ile önlem almayı planlıyorum. Bunun dışında zaten başka yere taşınacağım kapalı otoparkında da kameraları olan ve orada da brandayla örteceğim...
aslında site yönetiminden masrafı temin edebilirsiniz veya kamera kurulmasını isteyebilirsiniz.
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
valla benim 2007 de fiestamın sağını solunu çizmişlerdi .. kaputta inceden bir X vardı.. sonra hondamı da boydan boya çizmişlerdi .. en son babamın c180 inin kaputta koca bir X vardı .. çok sövdüm mahallede ulu orta ama sahiplenen çıkmadı tabi
Ben buradan taşınacağım kameralarıyla istediklerini yapabilirler de açacağım dava sonucunda masrafını göreceğiz. Bunun manevi tarafı da var sonuçta elinde çakı veya tornavidayla arabayı o sıradan çizen biriyle orada benim eşim de karşılaşabilirdi.
Bu X de moda mı ne acaba araba çizenler arasında olaya bak... Size de geçmiş olsun hepsi için..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)