picaca işinizi görecektir hemde fazlasıyla artık hep türkçe iniyor zaten netten![]()
Perfect Photo Suite 7+Photoshop CS5 Extended
Bu ikisi tamamiyle her türlü işinizi görebilir. Zaten photoshop çokta zor bir program değil az buçuk karıştırın tamamiyle kavrarsınız.
Picasa-photo filtre kullaniyorum zaten sirada cs serisi var anlasilan![]()
Ps bilen arkadaşlardan ıfak bi yardım alabilirmiyim???
Şu şekilde araçların hareket ediyormuş gibi görünmesini istiyorum renderlarımda...dış mekan ve araçları ekliyorum sahneye , ve hareketsizmiş gibi render alıyorum ama o şekilde sanki hareketliymiş gibi "sadece araca " nasıl motion blur yspabilirim?
![]()
aracı sec cevresını ,sonra dıger aracın cevresını sec(shıft tusuna basılı secersen ekler dıgerıne otomatıkman) sonra renderden motıon blur yapıcaksın,olcak bitcek![]()
cok kolay gıbı anlattım ama pc de fotoşork yüklü diil aklımda kaldıgı kadarıyla yazıyım dedım![]()
- K -
________
Dr.Ecu
magnetic lasso tool veya pen tool ile dikkatlica çerçeveliceksin sonra bu araçlardan herhangi biri seçiliyken çevrelediğin alanın içerisine sağ tıklayıp saveselection diyeceksin.orası artık seçili alan üzerinde efekt uygulayabilirsin bluruda filter menüsünden atabilirsin şuan kanalda olduğum için çok detaylı anlatamadım dene yapamassan yaz tekrarbirde dekupeyi çok muntazam yapamaman normal seçili alanda iken feather atarsan kenardan 1-2 pixel kadar kenarlar yuvarlaklaşır aslında siler girdili çıktılı yerler çok göze batmaz
Vorsprung Durch Technik
Bu arada ufak bir tavsiye bu tür programları Türkçe değil İngilizce kullanman daha yararlı ve kolay..
RESPECT YOUR ELDERS
photoshop nokta programıdır tram bılmek lazımdır sadece acım resme curversdan auto cekım bıraz sharp verım ısıgıyla oynamakla olmuyor malesef
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)