User Tag List

14 sonuçtan 1 ile 14 arası

Konu: Ağrı DoguBeyazıt Hakkında..

KorkuluRuya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ağrı DoguBeyazıt Hakkında..

mrb. acemi birlğim. izmir gaziemir.ulş.ambulans. usta.birliğim 1.mknz.p.tuğ.loj.Des.Sıhhıye bölüğü.ağrı dogubeyazıt.a arastırmalarım sonucu gidicegim yer hakkında bilgi edinemedim agrı dogubeyzatıt hakkında bilgisi olanlar.varsa menmun olurum.
    Türkiye 10 yıldır özel olarak Cumhuriyete, Atatürk'e, devrimlere karşı öfkeyle, kinle, nefretle doldurulmuş insanlar tarafından yönetiliyor.

toonch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Başta benim tecrübelerim yıllar öncesine ait değerlendirirken aklında bulundur.
    Ktm ye hiç girme Ağrı KTM berbat biryer. Doğubeyazıta gitmen uzun sürer orada büyük rezillik çekersin. Karakollara düşmemeye gayret göster. Teror sadece Hakkaride varmış gibi gözüksede medyaya yansımayan çok olay oluyor. Kışın çok soğuk olduğundan nöbet süreleri çok kısalıyor. Nöbete gidip gelmek için geçen süre nöbet süresinden daha uzun oluyor. Gecede 3-4 nöbet gelebiliyor uyumak için pek zaman kalmıyor. Ama soğuk nedeniyle spor vs... olmuyor genel olarak. Revirde olusan nöbet tutmazsan rahatsın diyebilirim. Gördüğüm kadarıyla genellikle revirdeki subay ve astsubaylar daha ılımlı oluyor orduda. Bu sana avantaj.
    Genel olarak Doğubeyazıt çok gelişmiş biryer değil ama çok geri biryerde değil. Kaçak gerşeyibulabilirsin Dolayısıyla sıgara vss... ucuz. Aklıma gelen şimdilik bunlar. Tekrar hatırlatayım ben orda bulunalı 5 yıl oldu koşullar değişmiş olabilir. En başta iyi bir komutanın olur umarım hayırlı teskereler.

wrcsinan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 2. mknz. loj. des. teydim. ağrı çok soğuk bir yer biliyorsundur buna hazırlıklı git. bizimki pek hijyenik değildi muhtemelen orasıda öyledir.

wrcsinan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı toonch Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başta benim tecrübelerim yıllar öncesine ait değerlendirirken aklında bulundur.
    Ktm ye hiç girme Ağrı KTM berbat biryer. Doğubeyazıta gitmen uzun sürer orada büyük rezillik çekersin. Karakollara düşmemeye gayret göster. Teror sadece Hakkaride varmış gibi gözüksede medyaya yansımayan çok olay oluyor. Kışın çok soğuk olduğundan nöbet süreleri çok kısalıyor. Nöbete gidip gelmek için geçen süre nöbet süresinden daha uzun oluyor. Gecede 3-4 nöbet gelebiliyor uyumak için pek zaman kalmıyor. Ama soğuk nedeniyle spor vs... olmuyor genel olarak. Revirde olusan nöbet tutmazsan rahatsın diyebilirim. Gördüğüm kadarıyla genellikle revirdeki subay ve astsubaylar daha ılımlı oluyor orduda. Bu sana avantaj.
    Genel olarak Doğubeyazıt çok gelişmiş biryer değil ama çok geri biryerde değil. Kaçak gerşeyibulabilirsin Dolayısıyla sıgara vss... ucuz. Aklıma gelen şimdilik bunlar. Tekrar hatırlatayım ben orda bulunalı 5 yıl oldu koşullar değişmiş olabilir. En başta iyi bir komutanın olur umarım hayırlı teskereler.
    arkadaş doğru söylüyor. KTM ye kaltılma. ben katılmadım. katılan arkadaşlar çok şikayetçiydi. direk birliğine git

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    otobüsle gidilecekse ağrıya direk yok bildiğim kadarıyla erzuruma gelip ordan biniyorsun hayırlı teskereler
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İki gün önce akşam üzeri -20 dereceydi. Giderken decathlonda satılan kayakçıların kullandığı içlik var mutlaka ondan al.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlı tezkereler dostum şimdiden öncelikle.
    doğubeyazıtta öğretmenim malesef anlatayım olumlu olumsuz yönlerini ağrı merkez erzurum gibi çok aşırı soğuk değildir öncelikle ağrı merkez -30 dereceleri görürken burası -en kötü -7 8 derece gibi olur. şu anda hava soğuk kar yağdı kuru ayaz var ilk başta sıkıntı çekebilirsin ama kışın bitmesine az kaldı burada zaten. kaçakçılığın başkentidir sigara telefon vs ne istersen bulabilirsin karakollara gidersen sıkıntı olabilir yukarıda arkadaşın dediği gibi ama merkexde sıkıntı olacağını sanmıyorum. terör yönünden sıkıntı yok fazla g.doğu gibi. sınırı komando taburu bekliyor ve genelde operasyon vs olursa onlar gidiyor merkez birlik pek aktif değil bildiğim kadarıyla. izinlerde çarşıda yapacak çok fazla sey bulamayabilirsin nüfüs 80 bin ancak sosyal hayat çok yeterli değil malesef. sinema kafe go kart vs var yine de. ulaşıma gelirsek uçakla ığdıra gel oradan doğrudan doğubeyazıta servis var thy nin tam tugayın önünde inersin. aklına takılan birsey varsa sorabilirsin arkadaşım yine

AvcI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tam gideceğin yeri yazarsan taburunu bölüğünü söylersen 2009-2010 k/d gittiğimden daha taze bilgi verebilirim,
    new project GTR 280SX

https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr

burakcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    havasına birşey diyemem ama emniyet konusunda kesinlikle ktm ye katıl işin ucunda ki sizin canınız unutmayın ki siz asker olarak gideceksiniz ve bölgede pek sevilmiyorsunuz.

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vaybe 2000 de ordaydım karargah bolüğündeydım direk otobusle gıtmıstım erzurum ve agrıda inzibat otobuslerı denetlıyordu. Erzurumdan sonra komple beyaz bır boşlukta ılerlıyorsun toprak gormen zor mayısa kadar Agrıdağı manzaralı tugay

tugayda kalırsan cok sıkıntı cekmessın zaman gecmıyor sadece.. ığdır guzel daha sıcak nıspeten.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Alıntı sword Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vaybe 2000 de ordaydım karargah bolüğündeydım direk otobusle gıtmıstım erzurum ve agrıda inzibat otobuslerı denetlıyordu. Erzurumdan sonra komple beyaz bır boşlukta ılerlıyorsun toprak gormen zor mayısa kadar Agrıdağı manzaralı tugay

tugayda kalırsan cok sıkıntı cekmessın zaman gecmıyor sadece.. ığdır guzel daha sıcak nıspeten.
    bende 2000'de ordaydım 3 mknz taburundaydım Zor soguk bi yer direk agrı dogubeyazıt otobusune bin ve otobusten inince ordaki cakal taksicilere binme yer cok yakın yürüyerek gir tugaya.Hangi tabura düştün?

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mcitir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende 2000'de ordaydım 3 mknz taburundaydım
    gectı gıttı neyseki buda agustos ayından

qatrio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi bu nedir ya bu nasıl bir resim arkada mevsim ne ?
    Yüce F.U
    PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG

AvcI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı qatrio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi bu nedir ya bu nasıl bir resim arkada mevsim ne ?
    ağrı dağında kar erimez yeğen
    new project GTR 280SX

https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)