güzel bir gün geçirmişsiniz afiyet olsun bu arada
Ole kabasakal mode on babysenide pistlerde gormek isteriz Sulhi serindere /İstanbul
ole tabiki ancak bu gelen grubun potansiyeline gore deişiklik gosterebilir selcukcum bugunki gibi gruplarla şigansız devam edicez bizde ancak olur ya arada taşkınlıga vuran biri olursa brifingdede soledigim gibi bi tur sonra dizerim kukaları ki kimsenin basına 2 dakikalık gaza gelme için birşey gelmesin diye ...
amac pist ruhu *****anladın beni sanırım
bugunku gibi elit gruplarla herzaman kukasız şigansız calısmak isteriz yoksa ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
ayrıca zaten orda sıgan olsa on duzluk sonu ve arka duzluk sonu net net 4 5 sanıye kayıp keısnlıkle yasanırdı. benım ılk set ve son setım arasındakı tek farkım start fınısh sonundakı hızlanmam oldu baska bırsey deıl
Ayrıca gun icinde resim ceken arkadaşlarımızdan rica etsem
byildirim@advancedtuningparts.com adresine mail atarlarsa resimleri cok memnun olurum .
mb sınırı yok 1 maille istediginiz mbda mail atabilirsiniz .
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
e normal kanka sen pisti biliyorsundiyer aracların cogu pisti bilmiyordubu araclar eyer birkackez daha devam etsin katılmaya ozamn onların zamanlarıda ilerler zaten bu org serisinin en guzel tarafıda bu tum sene boyu yapılan zamanlar tutulup yayınlanarak sezon sonunda ilk 10 arac davet edilip final run yapılıcak o nedenle bugun kotu giden yarın sana rakip haberin ola :d hueuhehuhue
ama maşallah ben senden bu zamanı beklemiyordum atmosferik halinle helal olsun ...
inşallah bi sonrakine devamlı yapıyoruz zaten bekleriz ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
www.advancedtuningparts.com/izmitkorfez
linkine mail adresini girersen eyer mail list ile org bilgileri haberleri sanada ulasır boylece uygun bir zaman katılabilirsin bence![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
bu tip organizasyonların olması sevindirici
2 tane s2k arasında 4 saniye olması ilginç geldi
selçuk helal olsun lan güzel derece vtecle
2 Mayıs için 10 kişilik kontenjan var, katılmak isteyenler şimdiden Buğra ile iletişime geçerse iyi olur
Organizasyonlarla ilgili güncel bilgilerin mailinize gelmesi için www.advancedtuningparts.com/izmitkorfez 'e mail adresinizi kaydedebilirsiniz
Teşekkür ederiz .
s2000 lerin arasında ki saniye aslında pist ortamında cok normal araba deil bilgi burda asıl zamana kazanc saglayan o nedenle bence ilk sefer gelenler icin gayet ideal zamanlar![]()
kendilerini geliştirdikce o zamanlar sene sonuna dogru inanılmaz sekilde yakın olucak ben buna eminim
selcuk nie bukadar ii zman yaptı onuda biliyorum hep Organizasyon sonrası mangaldakileri düşündü cabuk bitsin istedi hızlı gittihueuhhueuhe
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
bugün bizimle olan bütün arkadaşlara teşekkürler
favorim:
2. 34 CAS 20 S2000 56.274![]()
resimlerin bir kaçını en kısa sürede buraya upload edeceğim, devamını organizasyon sitesinden görebilirsiniz.
umarım gelen bütün arkadaşlar iyi zaman geçirmişlerdir![]()
şigan olsaydı demekki 59 1 dk ıle dönulcektı ortalama olarak
eskı surelerle karsılaştırdımda şimdi normal gene![]()
süper gün olmuş... tebrik ederim bütün herkezi... org. emeği geçenleride ayrıca
bu arada pist rekoru pazar günü kırıldı 2008 model 1000rr la Y-Motors Yunus 47 saniye ile
eski rekor 48 saniye imiş.
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)