civic Vtec LS takas

Thread: civic Vtec LS takas

1. estremoo's Avatar

estremoo said:
    Quote Originally Posted by berk72 View Post
    benim için şöyle bir durum söz konusu.
    Aracım 3 aydır ***** sitede ve tech'te satılık. Istediğim rakamları alamadım. O sebeple satmaktan vazgeçmiştim. Fakat sevdiğim kıramayacağım abimim takas isteği kafama girdi.
    Benim istediğim 1999-2000 güvenlik paketli ies 1.6 aslında. Aracı alırsam tek avantajım model
    yükseltmek, birazdaha fazla konforlu bir araca geçmek olucak sanırım. Ama performanstan
    stok halinde iken, si'den daha az olucak. Headers, düz boru, filtre vs. Ile biraz hareketlenir
    diye düşünüyorum.
    Ama sizden gelen yorumlara göre, konfor dışında tatmin olamayacağım.
    Ve içime kurt düştü şuan si'in seriliği ve agresifliğine 5 senedir alıştım. Ama bir yandan da
    2003 modele terfi etmek beni dürtmekte... Karar veremedim...

ben headerslı düz borulu filtreli vtec2 de kullandım stok si de kullandım araların da dünyalar kadar fark var vtec 2 ilk etapda cok yavas ölü bi araçtır bnde stok 1.4 is var ben geçiyorum valla vtec 2 leri 140 a kadar tork dan dolayı son hız olarak iyi ve zorlanmadan 210 civarları görülebiliyor....ŞUDA VAR BU ARACI ALIRSANIZ İSTEDİĞİNİZ 99-00 GÜVENLİK PAKETLİ 1,6 İES ÇOK RAHAT TAKASLAYABİLİRSİNİZ...

2. ENGean's Avatar

ENGean said:
    abi ben olsam takaslarım.bı süre sonra keyfıne alısınca si unutcan zaten

bnde vti da war,2006 focus ta var.focusa bınınce way be dunya varmıs dıyorum (konforluk ve rahatlık acısından )

3. berk72's Avatar

berk72 said:
    Quote Originally Posted by ENGean View Post
    abi ben olsam takaslarım.bı süre sonra keyfıne alısınca si unutcan zaten

bnde vti da war,2006 focus ta var.focusa bınınce way be dunya varmıs dıyorum (konforluk ve rahatlık acısından )
    2004 makyajlı kasa olsaydı düşünmezdim kardeşim ama 2003 olunca insan acaba diye duruyor.
    "BUILT. NOT BOUGHT!" JDM

4. muratburunce's Avatar

muratburunce said:
    2003 vtec 2yi alırıdm ben olsam... biraz biner temiz bir ies ile istediğiniz zmn onu takaslayabilrisiniz...
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

5. berk72's Avatar

berk72 said:
    Ufaktan aklıma yatmaya başladı. 2.eli çok hareketli değil bildiğim kadarıyla bu modelin. O biraz kararsızlığıma sebeb olan.
    "BUILT. NOT BOUGHT!" JDM

6. brsmustang's Avatar

brsmustang said:

7. DENON's Avatar

DENON said:
    Quote Originally Posted by brsmustang View Post
    o pejo 206 cacıkmış

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

8. civic Vtec LS takas

mmtrıza said:
    abi peki bi sakıncası yoksa fiyat farkı ne olacak ona göre fikir sunalım bende 2001 vtec es (4 airbag) vardı 22.350ye verdim mesela

9. berk72's Avatar

berk72 said:
    Quote Originally Posted by mmts-tyle View Post
    abi peki bi sakıncası yoksa fiyat farkı ne olacak ona göre fikir sunalım bende 2001 vtec es (4 airbag) vardı 22.350ye verdim mesela
    22 civarında konuştuğumuz rakam.
    "BUILT. NOT BOUGHT!" JDM

10. civic Vtec LS takas

SONE-R said:
    vtec2'ler filtre, egzoz, DC 4-2-1 headers, D17 ecu, stage 1 egzantrik, hafif volan, yay, hafif jant ile gayet ciğerli bir araba olur..

11. estremoo's Avatar

estremoo said:
    Quote Originally Posted by sone-r View Post
    vtec2'ler filtre, egzoz, dc 4-2-1 headers, d17 ecu, stage 1 egzantrik, hafif volan, yay, hafif jant ile gayet ciğerli bir araba olur..
    ewt soyledıgıniz şekilde çiğerli oluyor fakat çok masraflı ve maliyetli işlemler miilet o paralara şahini turboyla 200 bg yapıyorr :d:d

şuda var berk72 arkadasında dediği gibi civic ls in konforuna alışınca si yi unutacaksın bencede performans senin icin ister istemez 2. Plan olacaktır

12. civic Vtec LS takas

mmtrıza said:
    22 civarında konuştuğumuz rakam.
    peki aracın durumu nedir değişen darbe vs

siz aracınıza ne istiyorsunuz?

13. berk72's Avatar

berk72 said:
    değişen ve kaza yok. Sadece boya var. Benim dip fiyatım 13250 idi.
    "BUILT. NOT BOUGHT!" JDM

14. civic Vtec LS takas

SONE-R said:
    Quote Originally Posted by estremoo View Post
    ewt soyledıgıniz şekilde çiğerli oluyor fakat çok masraflı ve maliyetli işlemler miilet o paralara şahini turboyla 200 bg yapıyorr :d:d

şuda var berk72 arkadasında dediği gibi civic ls in konforuna alışınca si yi unutacaksın bencede performans senin icin ister istemez 2. Plan olacaktır
    yoo hiç de maliyetli değildi.. ben yapmıştım..

15. mechanic's Avatar

mechanic said:
    2004-2005 leri inanın 30 bin tl ye satıyorlar... Ne yazık ki o honda bir golf değil.. Çpk da konforlu değil.. Standart haliyle yol tutmaz yuvarlanan bir teneke. Direksiyonu soyulmaya başlamıştır.. Bakımşarı iyi yapılmışsa çok yakmaz, kaputun altında ne işe yaradığını anlamadığım filtreye gelmeden nce kocaman bir plastik kutu vardır, yol sesi motor sesini alır

0-100 8.5 saniyedir, 2. Fites 96 da bittiği için 3 e atmak gerekiyor 100 ölçmel için. Ama 0-60 mph 8 sn civardır
    --
    her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...

16. civic Vtec LS takas

mmtrıza said:
    değişen ve kaza yok. Sadece boya var. Benim dip fiyatım 13250 idi.
    bu fiyatlar üzerinden takas yapacaksanız eger vtec ls nin fiyatı normal vtec es olsaydı ozaman daha fazla ederdi

bence takas etmelisiniz istediğim fiyatı veren olmadı diyorsunuz zaten vtec ls nin satışı daha rahat olur herkeze hitap eden bir arac

17. berk72's Avatar

berk72 said:
    Quote Originally Posted by mmts-tyle View Post
    bu fiyatlar üzerinden takas yapacaksanız eger vtec ls nin fiyatı normal vtec es olsaydı ozaman daha fazla ederdi

bence takas etmelisiniz istediğim fiyatı veren olmadı diyorsunuz zaten vtec ls nin satışı daha rahat olur herkeze hitap eden bir arac
    Haftasonu karar netleşecek durum. Teşekkür ederim hepinize.
    "BUILT. NOT BOUGHT!" JDM

18. civic Vtec LS takas

mmtrıza said:
    Hayırlısı olur insAllah

19. Jeandan-R's Avatar

Jeandan-R said:
    Quote Originally Posted by estremoo View Post
    ben headerslı düz borulu filtreli vtec2 de kullandım stok si de kullandım araların da dünyalar kadar fark var vtec 2 ilk etapda cok yavas ölü bi araçtır bnde stok 1.4 is var ben geçiyorum valla vtec 2 leri 140 a kadar tork dan dolayı son hız olarak iyi ve zorlanmadan 210 civarları görülebiliyor.... TAKASLAYABİLİRSİNİZ...
    3 tane vtec2 ve şuan 1.4is sahibi olarak verdiğiniz bütün bilgiler yanlış diyorum.
    .