Şimdiden 5 hasar gözüküyor. Biraz midem bulandı. Açıkladı yarın bırakılacağı yer mavi servis yada kosifler olacakmış orda bastıracağım. HepiniZden allah razı olsun.
Printable View
Şimdiden 5 hasar gözüküyor. Biraz midem bulandı. Açıkladı yarın bırakılacağı yer mavi servis yada kosifler olacakmış orda bastıracağım. HepiniZden allah razı olsun.
Ya ama gerçekten çok şık bir araba e92 coupe ler. Şu an piyasadaki en şık araba bana göre.
abi 5hasar mide bulandırmasın.Araba zaten yuksek modelli ve BMW..
yavuzun puntonun arka tampon degıısıp 1kusur lira fatura bedeli olduktan sonra.Servislerde-özel servislerde yapılan işlemler ucretler ***** zaten..
tampon degıstı desek hadi bide far(1ad) deişti desek
hadi camurluk ekleyelim
kaput ekleyelim
bide boya ekliyelim
20K hasar çıkar servis işçilik parça vs ile :D (atıyorum):D
araç guzel duruyo bence.Ama tabi nedir ne degıldır bılemem.Hayırlısı olsun inşallah.
Gri e92 m paket dizel var bi tane aklinda bulunsun cocuk satmayi dusunuyor...
İlk posttaki beyaz E92'ye, o arabayı o hale sokan zihniyete aşık oldum. Ben de istiyorum bu arabayı.
Coupe araba almışın be abicim, arka koltukta zaten nefes alacak yer yok. Sen hangi zihniyetle mis gibi kafalıkları atıp o kafalıklara ekran taktırırsın ki ?
Araç dıştan diri duruyo fakat kafalıklara dvd falan direkt alınmama sebebi. Fazla oynanmışsa almanızı tavsiye etmem.
Benim gözümde bu araçta 2007 diyor ama makyajlı ön tampon var??
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...07738760/detay
2009 dan eski ve 100.000 km den fazla araç düşünmüyorum pek. Kazası tabiki olabilir, ancak çarpışan araçta olmasın
Araç M değil bu arada. Direksiyondan görebilirsiniz. Sanırsam kazadan sonra normal tamponlar takılmaktansa M yapilmiş.
Kafalık ekranları beni üzmedi. Gerçekten baya dolu bir araç. Eğer mihrabı düzgünse birde şimdiki kazada hakikaten ufak sa alıcam
Bence vazgeç bu sevdadan :D
Hiç hoşuma gitmedi benim nedense :)
Ekran, m direksiyon, edvarı koltuk harici önemli eksik bulamadım ben.
Bu arada istediğim speclerde aracı olan varsa talip olabilirim
Gecen hafta 82k tl ye 335 satildi . Vergisi sorun degilse dusunebilirsin .
Mantıklı bir araç değil, linki incelemenizi tavsiye ederim.
En azından düzgün gerçekten m paket, borusan çıkışlı ve bakımlı bir arabaya sahip olursunuz.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...00047605/detay
2009 altı olmaması tercih sebebi. 335i ise vergisel açıdan büyük dezavantaj.
Arabayı 3 gun once gordum guzel duruyor dıkkatımı cekmıstı ama full yazmayın bee arkadasım
Koltuk ısıtmayla sunroof olmasa bılıdıgın megane olucakmıs adaptif farmıdır nedır ondan yoktur zaten orj m deıl zaten ama kombın guzel olmus fıyatta fena deıl gıbı...
Araba borusan cıkıslımı?