recaroo :icon_tup: vazgeçilesi pürüzler sonra başınıza gerçekten bela olabilecek eksikler...
Printable View
tago arac ne bileyim fotolardan pek ic acıcı gelmedı bana..ıc m paket yok,kmsı yuksek,bırde cok mıncıklanmıs gıbı..yarın ara benı guzel bı e92 alalım sana;)
pardon 1 parça lokal boyası varmış :D
sonuç ne oldu merak ettim tarkan abi :D
Sahibini aramadım bile bugün. Kaza adeti ve masraflar beni vazgeçirdi, yeni kazanın resimlerine bakmadım bile.
Bu arada hatırlatayım, 2009 altı bakmamamın nedeni. Ben bu aracaı şirketime alıyorum. Gene benim olacak tabi :D ama sonuçta Tork Group a ait bir mal ve 2009 altına kobi taşıt kredisi yok ...
kankam illa coupe dizel coupe mi bakıyorsun?
e92 sevdiğim bir araç benim. Efendi ve spor bir araç. Motor kombinasyonuda gayet yeterli hatta 184 lük olursa süpper. Bmw modası hiç geçmeyen bir marka, 2 yıl kullansamda satıyorum dediğimde elden çıkarabilirim.
yok katılıyorum dediklerine de illa dizel ve coupe mi bakalım? 4 kapı ya da benzinli de işini görür mü?
Ufak kazası olan bir aracı bu kadar düşüğe kimse vermez diye düşünüyorum
tarık abi 4 kapı 3.20 d dusunursen bana özelden ulaş tanıdık bır abim satıyor beyaz renk ve bıldıgım kadarıyla full. km 78 bın cıvarlarıydı beyaz renk
Benzinli ney laaaan :D Aslında ben tüm sene maksimum 25.000km yapıyorum kendime ait aracımla. Sürekli karma araç kullandığımdan, eve gidip geldiğim araç bu km yi geçmiyor. Bunu son birkaç sene sentez ettim. Ancak dizedlin tork avantajı, 2. el satım kolaylığı her halukarda cezbediyor. Birde kim ne derse desin. Benzinliyi 20.000 tl ucuzada alsak aynı modelde, yinede kullanırken vermiş olduğumuz o km başına 50 kuruştan fazla bedel adamın canını moralini bozuo :D
özelden yazdım geldimi acaba :)
sadece plaka ile önceki plakası ve önceki sahiplerinin ad soyad tel numaralarına ulaşırım
Aracın perti dahi varmış. İnsanların sözüne zere güven olmuyor artık. Hepinize teşekkür ederim