Belliydi zaten daha iyilerini bulursunuz inş
abi 2 gün önce sirketin önünden geçiyordu 35 plaka sol arka camurluk hasarlıydı bizim patron bakıyodu cocuklara sordu satılıkmı diye , evet dediler geldi sirkete baya inceledik aynı bu km lerdeydi 35 plaka araba ciddi yorgun ve tramer kazalar almıs basını gitmişti aynı araba olabilir , simdi gördüm konuyu , aman diyim bulaşmabu arada trameri 45 bin civarıydı
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
ilandaki aksesuarların yarısı yalan yanlış , ayrıca araba çok bitik duruyor , sonradan m paket yapılmış, jantları replika. Bence vaz geçmekle çok iyi bir karar vermişsiniz.
ayrıca araç boş baya, full+full değilde fu falan olur ancak![]()
Tarkan yaw adam zaten belli etmiş ilanda pertlek olduğunu. Arıza ışığı yoktur falan ne abi. Demek ki öyle sağlam bi kazası varki bunu yazmış. Sadece çamurluk tampon değiştirmeye araba arıza ışığı yakmaz. Adam sağlam kaza yaptık ama öyle topladık ki arıza ışığı yanmıyor demeye getiriyor işte.
IN BOOST WE TRUST
Merhaba Hocam Düşünürsen Benzinli Var Bende Gönül Rahatlığıyla Binebilirsin..
2008 Model 59.000KM Beyaz Renk İçi Taba Rengi İlk Sahibiyim..
Borusan Çıkışlı, Borusan Bakımlı Aldığımdan Bu Yana 3 Kere Bakıma Girdi Yapılan İşlemlerin Hepsinin Faturası Var Muaynesi Yeni, Vergisi Ödenmiş Fren Disklerine Kadar Değiştirttim..
Araçta Kaza Boya Değişen Kesinlikle Yok.. Full Araba Tek Eksiği Mpaket.. Onuda Buldum İsteyen Olursa Taktırır Öyle Veririm Hayırlı Günler..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)