Transit- Fiesta
Uno- Tipo tempra
R11-r9
En önemlisi Samara bile var..
Sanırım çıkalı 2 sene olmuş kullananalar illaki vardır![]()
Transit- Fiesta
Uno- Tipo tempra
R11-r9
En önemlisi Samara bile var..
Sanırım çıkalı 2 sene olmuş kullananalar illaki vardır![]()
gt tipinde pc oyunu varmı acaba.
bi çııksaydıda artık bu kadar fazla arabaya gerek yok abartmışlarallahtan benim araba var..
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
Erel bak bu cok ciddi idda
senelerdık beklıoruz
gunaha girme kanka![]()
KA Style
Valla anlamadım gitti ingilizce bilen birisi okusun ya şunların offical sitesindekileri
http://eu.gran-turismo.com/gb/
Diorki yetkililer Gran Turismo'nun satışında SLS'yi kullanacaklar yani kapak kızımız SLS![]()
KA Style
artık o kadar sıktılarkı anlatamam...
buda cıkınca cok buyuk hayal kırıklıgı yasıcaz emınım sesler falan berbat olucak yıne prologue gibi sırf bunlara ınat xboxta forza oynuyorum ah murro kulakların cınlasın..
KA Style
NE gelişmesi yaa benim şafak bitti bunlarn oyun bitmedi!!! Bu oyun için Ps3 aldım yatıyor evde Allahtan güzel oyunlar çıkıyorda pişman olmuyorum. Neyse GOW geliyor heavy rain ve ucnharted 2 de süper ama GOW beni 3-4 ay oyalar![]()
Everyday I ** Çapulling!!!
en son 2010 un 3. çeyreğine gitmişti çıkış tarihi. daha sonra ne oldu bilmiyorum ...
bu arada ne kadar geciktiğini merak edenler için , ilk açıklanan tarih 2008 temmuzda raflarda olacağı idi... ve bu açıklama yapıldığında tarih 2007 nin yazı idi![]()
heralde gerçek araba sürme zevkini yaşatçaklar bu kadar beklemeye dicem ama
o potansiyel yok gt serilerinde![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)