Şu durumda adam ıskele ıle yapur arasında kalsa profesyonel bir yardım gelene kadar ölürmüydü? Adamın ölüm sebebi motorun yarattıgı akıntının adamı suyun altına çekmesı falanmı tam anlayamadım ben. Nasıl öldü bu adam ??
Allah rahmet eylesin.
Şu durumda adam ıskele ıle yapur arasında kalsa profesyonel bir yardım gelene kadar ölürmüydü? Adamın ölüm sebebi motorun yarattıgı akıntının adamı suyun altına çekmesı falanmı tam anlayamadım ben. Nasıl öldü bu adam ??
Allah rahmet eylesin.
DR. OWL
Ayağı kaymış da düşmüş adamcağız ya Allah rahmet eylesin,2 metre açılıp durabilseydi vapur kurtulmuştu tutundugu yerden çıkartırlardı,biraz fazla açılınca halatıda tutamamışlar kadere bak .
eger vapur kalktiktan sonra atlamaya calistiysa akilica olmamis, fakat bunu onlemek icin guvenlik onlemi almasi gerekirdi hareket etitkten sonra son anda atlamamalari icin, Yanliz boyle birsey yurtdisinda olsa acilacak milyon dolarlik davayi dusunemiyorum ailesi tarafindan yada adam sag kalsaydi... ihmal iste.
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
oraya dandik bir tahta yerine daha güvenli bir şey yapılabilir bu kaçıncı haber..Allah rahmet eylesin![]()
hıcbısey olmazdı cunku vapurun usturmacaları ıle karınasının su kesımı arasındakı fark adamın kafasından buyuk yanı ıllakı nefes alabılecek rahat durabılecek bır pozısyonu olabılırdı.lastıkler zaten yeterı kadar kalın.denızde de dalga olmadıgı ıcın fazla lastıgı sıkıstırmaz o denlı.
olum sebebı makınaların yarattıgı akımdan zıyade adama attıkları halatı sabıtleyemedıler,halat boslayınca o kuvvetle suya kapıldı.pervaneler hele kı sıg suda acımazlar.vapurdakıler cok devasa sayılmaz ama tam yolda tornıstan da olsa yarattıgı akıma kesınlıkle karsı koyamazsın.
yapacakları cok basıttı.bır adet halatı adamın belınden gecıreceklerdı.normalde bıze ogretılen kendını kurtarmaya yarayan bag var.(belde ızbarco) tabı kı amcam bunu bılmıyordur ama hıc olmazsa adama 1 adet halatla doblın atsalar adamı zaten 2 kısı cok rahat cekerlerdı.lanet olsun sıze ya...
yüzme bilmemekte sebeptir ama orasıda plaj değil.yüzme bilen biri bile panikleyip boğulabilir. videosunda görünen , halatı elinden kaçırdığı an iskelenin altına girdi adam , sürüklendi yani.. en üzücü olanıda , adam iskelenin altına gittikten sonra arkasından cam simidi atmaları oldu. anca akıllarına geldi helal olsun.
yazık çok uzuldum işin en acı noktası arkadaş belliki adam yüzme bilmiyor 1 tanemi güvenlik suya atlamaz
eğer orda 1 kişi suya girmiş olsaydı o adam şuan yaşıyor olurdu
allah rahmet eylesin
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Daha 8-9 yaslarindayken O zamanlar acik olan Eyup iskelesinde buna benzer bir olay gormustum . O gun bugun vapura, trene inip binerken cok korkarim . Her zaman en son binip en son inerim ... Tr ye mahsus pisi pisine olumlerden biri daha . ne diyelim Allah taksiratini affetsin .
Off kötü oldum ya. Allah rahmet eylesin, kurtaracaz derken öldürdüler adamcağızı![]()
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
Adamcağız resmen bilinçsizlik kurbanı olmuş son ana kadar adam yaşıyor zaten o sırada motorlar çalışmasa adam ipi tutamasa bile yüzme biliyorsa o sudan çıkardı,en kötü simit atılırdı..
Vakit gelince ecel dinlemez tornistan falan
Hepsi bahane
Allah rahmet eylesin
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
eyvallah ecel evet te sen karşıdan karşıya geçerken 1 kez sağına soluna bakma bak neler oluyor,diyebilirmisin dümdüz geçerim hiç bakınmadan sagıma soluma ecel geldiyse vurur bıtanesi gelmediyse ıskalarım hepsini her seferinde? kalp krizi geçiren kalbi durmuş adamada yapmasınlar msj eceli gelmediyse kendiliğinden kurtulur nasılsa diyebilirmisin? bu video baştan sona ihmal dolu beceriksizlik dolu göz göre sapasağlam adamı çıkartamadılar sudan tamam ecel ama örnekleri verdim yapılması gerekeni adam gibi yapıcaksın sonrasını Allaha havale ediceksin.
Yazikya tekrr tekrr izledim..resmen motorun yarattigi akimla mermi gibi iskele altina suruklenmis..
Allah rahmet eylesin..
- K -
________
Dr.Ecu
ben akşam haberlerde izledim çok kötü oldum adam göz göre göre öldü. Allah rahmet eylesin ama şunu anladım ecel geldiği zaman kurtuluş olmuyor...
DRİLL
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)