iyide keşke dikkat çekse, gözü yoruyor bildiğin gözün kamaşıyor, ışıktan geçince hala kırmızı veya yeşil görüyorsun bunu nasıl halledicez ?
Printable View
bu direği gören insan kör oldu :D :D :D :D :D
eleştirmek iyidir , hep daha iyiye götürür ama bizim insanımız onuda abartıyor.
adam yapıyo mu bence çok güzel, enerji tasarufu yapacağıda aşikar, illaki birilerine yaptırılcak bu çok biliyosan sen kur sen yap nedir yani. Olay servet düşmanlığına doğru kayıyor artık. Hiçbişey yapmasalar nerde bu devlet derler. Öyle veya böyle biri yapacak bunu. İnşallah türk şirketidirde kim dolduruyosa doldursun cebini banane. çine avrupaya gitmesinden iyidir paranın.
Şimdi akp yanlısıyım diyede beni topa tutarlarda alakası yok ben sadece objektif olmaya çalışıyorum. İyiyi kötüyü ayırt edin biraz.
Yalniz bu cok isik sacarsa benim migren her aksam sapitir,arka sis yandimi gece basliyor agrimaya..
Hayirlisi olsun,ne diyelim...
bende gördüm ıyyy nekadar iğrenç dedim içimden utandım resmen :) tam apaçi işi :D
Trafik lambasına patlayan artık arabayı bırakır gider, yüksektir bunların maliyeti :)
Bunları söküp bahçe aydınlatması yaparlar.
uygun mercek kullanılırsa bişey olmaz..
bu led olaylarında zamanında araçlardaki stop lambaları içinde deniyordu çok göz alıyor diye ama şuan moda ve çoğunluk led stop lambası kullanıyor.led iyidir :)
Zaten trafik ışıklartının birçoğu ledli arkadaşlar, ampullu nerde var ben uzun zamandır görmüyorum. Ama komple direği ledlemek neyyyy laaan :D gene kimler para kazanacak arkadaş.
İstanbul'un bütün ışıklarının komple idaresi, teknik servisi İsbak'a ait zaten. İsbak'ta bu ışıkları başka bir yerde fason ürettirecek ancak önemli nokta şu. LED'lerin çok iyi muhafaza edilmesi lazım. Karda, yağmurda ıslandığında yarısı yanan yarısı yanmayan LED'ler olursa halimiz harap :)
İsbak: İsbak A.Ş. - www.isbak.com.tr
birinin oğlu led işine girmiştir.
- eee napalım napalımda bebe kalkınsın ?
dur şu şehri pavyona çevirelim.
bu kadar.
Kimin oglu, yegeni, amcasi, dayisi vs ne kadar kazandi acaba.
Görsel Olarak Çok Güzel Görünüyor