User Tag List

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
120 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: İstanbul'daki trafik ışıkları değişiyor

cgnozdmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence gereksiz birileri sağlam cukka yapıcak bu işten sadece bu yuzden yapılan bir şey...Şehirin pavyon gibi olmasını geçtim gözü de bir hayli yoracak bol ışığın olduğu yerler sağlı sollu...Tek güzel yanı tasarruf olucak bence o da bakım maliyeti olarak 2 katını çıkartıcaktır.

ErenErdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Karanlık sokakları aydınlatmak yerine trafik ışıklarına boncuk takılıyor. Keşke karanlık yerlere aydınlatma direği takmak akıllarına gelse ledlerle uğraşmak yerine
    We’re the middle children of history...

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ENGean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    devre bozulurda YARISI YEŞİL,YARISI KIRMIZI yanarsa nolcak
    Sarı yanmış olur, basar geçersin.

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dünyada başka örnekleri var mı acaba? bir akıllı ve ileri biz miyiz acaba? acabalar çok...
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S.Özeren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyide keşke dikkat çekse, gözü yoruyor bildiğin gözün kamaşıyor, ışıktan geçince hala kırmızı veya yeşil görüyorsun bunu nasıl halledicez ?
    Çok hassas olan biri için daha düşük seviyede ışıklarda rahatsız edecektir, ki zaten kırmızı ışıkların normalde de içi ledli şuan da.. Bunlarda sahip oldukları değer üzerinde olmayacaktır, olursa herkes rahatsız olur zaten.
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

kurtbil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bayağı bir ihtiyacımız vardı.Bizim burda (vatan caddesi) gordugumde zaten uyuz olmuştum.Hiç bir şeyimiz eksik olmadığından bunu yaptırmak da liste başı olsa gerek

_FrKn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eleştirmek iyidir , hep daha iyiye götürür ama bizim insanımız onuda abartıyor.

adam yapıyo mu bence çok güzel, enerji tasarufu yapacağıda aşikar, illaki birilerine yaptırılcak bu çok biliyosan sen kur sen yap nedir yani. Olay servet düşmanlığına doğru kayıyor artık. Hiçbişey yapmasalar nerde bu devlet derler. Öyle veya böyle biri yapacak bunu. İnşallah türk şirketidirde kim dolduruyosa doldursun cebini banane. çine avrupaya gitmesinden iyidir paranın.

Şimdi akp yanlısıyım diyede beni topa tutarlarda alakası yok ben sadece objektif olmaya çalışıyorum. İyiyi kötüyü ayırt edin biraz.
    kelimesi kelimesine katılıyorum.he, sıra buna gelene kadar yapmaları gereken çok çok daha önemli işler var ama birileri zengin olacak mantığıyla yeniliğe kapanma düşüncesi bence yanlış.büyük ihtimalle öyle olacak haklısınız ama düşünce tarzı yanlış.bende akp li değilim.fakat chp li olsa işi kendi yakınına değil de akp li vekilin yakınına mı yaptıracaktı?yaptıkları doğru demiyorum sadece objektif olmanın önemine dikkat çekmeye çalıştım.

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S.Özeren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyide keşke dikkat çekse, gözü yoruyor bildiğin gözün kamaşıyor, ışıktan geçince hala kırmızı veya yeşil görüyorsun bunu nasıl halledicez ?
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eleştirmek iyidir , hep daha iyiye götürür ama bizim insanımız onuda abartıyor.

adam yapıyo mu bence çok güzel, enerji tasarufu yapacağıda aşikar, illaki birilerine yaptırılcak bu çok biliyosan sen kur sen yap nedir yani. Olay servet düşmanlığına doğru kayıyor artık. Hiçbişey yapmasalar nerde bu devlet derler. Öyle veya böyle biri yapacak bunu. İnşallah türk şirketidirde kim dolduruyosa doldursun cebini banane. çine avrupaya gitmesinden iyidir paranın.

Şimdi akp yanlısıyım diyede beni topa tutarlarda alakası yok ben sadece objektif olmaya çalışıyorum. İyiyi kötüyü ayırt edin biraz.
    Sırf eleştirmiş olmak için eleştirmek, x parti sempatizanı olup y parti iktidar diye olayı duygusallaştırmak, objektif bakışı kaybetmek malesef çok düşülen bir yanlış.
    Keşke herkes şuan ışıgın iyiligini kötülügünü konusuyor olsaydı degil mi sadece.
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı individual Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu led olaylarında zamanında araçlardaki stop lambaları içinde deniyordu çok göz alıyor diye ama şuan moda ve çoğunluk led stop lambası kullanıyor.led iyidir
    Valla önümde mercedes falan frene bastığında gidip arkadan vurasım geliyor ya da ışıkta beklerken sinyali yanıyorsa çok göz yoruyor.. Şimdi de bir kaç mercedes ve audi de 3. stop lambası komple arka cam boyunca iyice boku çıktı..
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

mechanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gereksiz harcamalarda üstümüze yok
    --
    her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bence gereksiz değil kazalarda gözle görülür bir düşüş görülücekdir.. artık yok ışıkları görmedim yok ben geçerken sarıydı yok önümde kamyon minübüs otobüs vardı falan laflar sökmiycek..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet çok önemli bir durum kazaların çoğu zaten ışıklarda oluyor,nereye para harcayacağımızı bilemedik,mınagodumun düzeninde adam gibi ehliyet vermezsen herkesi ehliyet sahibi yaparsan ,ehliyeti olmayana araba satarsan bu kazaların önüne geçemezsin,neyini savunuyorsunuz arkadaşlar sizin için ne yararı olacak? Bakın bakalım ışıklardaki kaza oranlarına adam yandan çıkan aracı gördüğü halde tam gaz gidiyor ledli lambayımı takacak ...ne ?

Sen eğitimini verme kural ihlallerinin ceza oranını astranomik rakamlara çıkarma alkollü araç kullandır,dün ehliyete sahip olana bugün araba sat sadece alacağın verginin peşine düş eee sonra çözüm ledli ışık öylemi ?

Çokmu düşünüyorsunuz kazaları ?
    Her araca sensör takılsın kırmızı ışıkda emniyet şeridinde gidemesin,acil durumlarda çözülebilecek bir sistem olsun,bak bakalım oran nereye geliyor. Köylü aklıma bu geldi benim, bu işin arge kısmı gerisini getirir herhalde değilmi ?
    Karayollarında geliştirme kendini,doğal kaynaklarda geliştirme, elektronikde durumuz ortada,sağlıkda cabası zaten.

Bariz belli kendi kuruluşlarından birine peşkeş çektirecekler, faturasını bizi daha fazla dikerek alacaklar...

Adıda sizin için olacak öylemi ? ya bi ................rin gidin
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Icimizdeki bir cok hanzo normal trafik lambasinda kirmizida durmuyor, bunda bekle dururlar. Ayrica hersey tam , bir bu eksik memlekette. Bunu yapana kadar cukurlari, yamali igrenc asfaltlari duzeltsinler.

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok hassas olan biri için daha düşük seviyede ışıklarda rahatsız edecektir, ki zaten kırmızı ışıkların normalde de içi ledli şuan da.. Bunlarda sahip oldukları değer üzerinde olmayacaktır, olursa herkes rahatsız olur zaten.
    aslında benim gözlerim o konuda o kadarda hassas değildir, yani ben çevremde gördüğüm kadarıyla bu yoruma vardım

ancak vatan caddesinden daha 2 gün önce geçtim ve o ışıklar direk göz alıyor ve yoruyor inşallah dediğiniz gibi olur ayar çekerler yoksa sonuçları daha hassas insanlar için kazaya sebep açabilir

zaten görüntüsü ve dikkat çekmesi çok güzel , imkanı yok görmemin 500 metre geriden gözüküyor
    Livestrong

YsnErhn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    goz almadıgı sürece iyi gözüküyoo

kasırqa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence güzel olmuş ışığı görmek için binbir pozisyona giren bizlere baya bi kolaylık olur diye düşünüyorum. yeniliklere direkt karşı çıkmamk lazım bence bekleyip görmek lazım, bir de şu var balıkesirde parktaki ağaçları ışıklandırmışlar dedim keşke çarşıya da boydan boya yapsalar ufak detaylar ama güzel şeyler ona mı kaldı bi o mu kaldı tarzı düşünmek bence yanlış.

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence çalarlar bu ledleri demedi demeyin
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

ERTAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence gereksiz sarfiyat, başka hiçbir şey değil. Ledden tasarrufmu olurmuş Acaba o maliyet, kaç senede amorti eder?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bune be pavyon sokağı gibi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)