User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
22 sonuçtan 20 ile 22 arası

Konu: bu arac alınırmı ? c5

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu c5 ıcın konusmuyorum ama cıdden evlerden ırak olası bı alet.dertsız basını derde sokmak ıstıyosan hıc dusunme kos al. parca sıkıntısı cok var hemde dehset pahalı aman dıyım sana koşarak uzaklas.
    ]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok

mimit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    c5 güzel bir araç bir dönem kullandık,Fransızlar dizel konusunda gayet başarılı.yakıtı otomatik olmasına rağmen tatminkar düzeyde.Son derece konforlu ama bir fransıza göre çirkin

Bilindik en can sıkıcı olayı şazıman da ki elektro vana sıkıntısıdır,aslında basit bir hata ve çözümü çok maliyetli değil,ancak genelde yanlış tedavi yöntemi izleniyor yetkili servislerde bile,genel olarak sıkıntı valfler de,servisler yada pek konu araştırması yapmayan ustalar çıkan parçanın aynısını takıyor,oysa ki parçanın güncel bir versiyonu mevcut yani bu sıkıtılar göz önünde tutularak geliştirilmiş sorun ortadan kaldırılmış. Şanzımanın başka bir sıkıntısı yok ise 50,000 de bir yağı değiştirlir ise uzun süre sorunsuz kullanılabilir.

Evveliyatı iyi bilinen bir C5 pek sorun çıkartmaz.en azından bize çıkartmadı

mimit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sedat s Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu c5 ıcın konusmuyorum ama cıdden evlerden ırak olası bı alet.dertsız basını derde sokmak ıstıyosan hıc dusunme kos al. parca sıkıntısı cok var hemde dehset pahalı aman dıyım sana koşarak uzaklas.
    parça pahalı derken neyi kıstas aldınız acaba öğrene bilir miyim. yani hangi markada aynı parçalar daha ucuz,polemik yaratmak amaçlı değil bilgi amaçlı soruyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)