Mesele apo ile görüşmesi değil, diğer şeyleri okuyupta görmemezlikten geliyorsan birşey demiyorum
Printable View
Allah rahmet eylesin ama konuya siyaset karıştırmasak iyi olur bence
birand sempatik bir adam olduğundan düşünceleri ve yaptıkları ve hizmet ettiği amaçlar biraz arka planda kalıyordu...bu karışıklık o yüzden kimi seviyor kimi nefret ediyor.
nazlı ılıcak ölürse çıkıp göbek atmassam şerefsiz evladıyım!
not: birandı günahım kadar sevmem...
Allah rahmet eylesin..
Rahmet dilemekle birşey kaybetmeyeceğim için diliyorum sadece, yemek yedığı kaba sı..an bır kışılıktı cunku..
bende bitek ben sevindim sandım köpegin öldgüne :)
böyle adamların nesine rahmet okuyacaksın
Ben dün silinen konuda (ölmeden önceki) söyleyeceklerimi kustum.
O yüzden cumanın gününde bebek katilini bir partinin
başında görmek istiyorum diyen zavallı bir mevtanın
arkasından sövmeyeceğim, günaha girmeyeceğim.
Ben yorumuma birşey eklemek istiyorum. Ben kanaldaki bizle ilşkisiyle ilgili böyle yazdım. Ne pkklıyız ne de yanlısıyız öyle düşünülmesin. Çalışma arkadaşı olarak yorum yaptım.
Apoyu mecliste görmek istiyorum ve şehit sayısı 5den az ise haber değeri yok demesinin hiçbir affedilecek tarafı yok bende şahsen yeni öğrendim bunları o kadar kanalda olmamıza rağmen.
Akşam haberlerini bana izleten insan. (Eee , iiii çok güldük hareketlerine)
Allah rahmet eylesin.
buraya uzun uzun yazdım. yazdıklarımı okuyunca, bir pkk yüzünden, hırsız herif yüzünden ceza almamak için geri sildim yazdıklarımı.
günahım kadar sevmem, cehennemin dibine kadar yolu var.
Erdoan: Birlikte kokore yemitik - Hrriyet GNDEM
RTE'nin Birand hakkındaki sözleri:
"Sayın Birand’ın vefatından dolayı çok üzüldüm. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. Ailesine özellikle başsağlığı diliyorum. Sayın Birand’la hukukumuz çok çok eski. Kendisini özellikle 32. Gün programı vesilesiyle tanıdım. 32. Gün, medya tarihimiz açısından çığır açan bir programdı. Haydarpaşa Lisesi’ndeki programımız çok ciddi anılar bıraktı. Benimle defalarca söyleşi yaptı. Kendisiyle kimyamız da uyar. Benimle yaptığı söyleşilerden ben de zevk almışımdır."
kimyanızın uymasına şaşırmadım..
isteyen istedigi yere girsin,
uzulecek bisey yok adam kurtuldu...
Allah Rahmet Eylesin
teröristlerle kucaklaşan chplilere ne diyosunuz ?