emin çölaşan yazısı, uzun olduğu için copy paste yapmadım. umarım linki maruz görürsünüz.
Mehmet Ali Birand hırsız mı! | Sözcü Gazetesi
http://ahmetdursun374.blogcu.com/meh...ukumlu/9021045
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
Fikirleri zikirleri herkesin kendinedir. Tanımayan, beraber çalışmayan bilemez. Çok çok iyi bir insandı. Çalışma arkadaşıydık resmen. Her yayına başlarken stüdyoda 'su gibi geçsin, iyi yayınlar çocuklar'' derdi. Eee leri ııı ları gafları hep güldürdü. Ertesi gün kimselere randevu vermedik gene 19.00da Kanal Dde buluştuk. Yayın bitti yüzümüze tebessümle bakar, ellerinze sağlık çocuklar geçmiş olsun derdi. Yüzünden tebessüm eksik olmazdı hiç. Mekanı cennet olsun, ruhu şad olsun. Stüdyo 7 ve o kırmızı koltuk kolay kolay dolmayacak.
Benim çalışma arkadaşımdır resmen, birçok yayına girdik. 32.Gün, Ana Haber vb. Ben fikirleri,söyledikleri takılmıyorum. Kanaldaki Mehmet Ali Birandı tanıyordum...
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Konuyu kapatıyorum ve temizliyorum.. 2-3 kişinin laf anlamazlığı yüzünden dağıldı konu..
Açtığımda,
- Kimse kimsenin ettiği duaya da bedduaya da karışmayacak. İsteyen allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun diyecek, isteyen cehennem olsun diyecek.
- Kimse kimseye akıl veremeyecek. Dinimizce hoş karşılanmaz, yapmayın etmeyin demeyecek. Buraya yazan herkes neyin ne olduğunu biliyor. Ek akla ihtiyacı yok kimsenin.. İhtiyacı olan varsa da pm ile istediğinden alır..
- Bu konuda bu kurallara uymayan ceza alacak
Allah rahmet eylesin..
ig: erayender
Bu fikirlerde olan, boyle soylemleri olan birini bu ulkenin topragina gomenlerin hic mi ici sizlamaz arkadas...
Vatan hainine rahmet okumam...
You call it turbo lag , i call it foreplay ...
islami söylemimi yerine getiriyim Allah tahsiratını artırsın..
üzülmedim hatta sevindim ölmesine bunun gibilerin hepsi bir an önce öbür dünyaya gitsinde şu ülke biraz nefes alsın.Bunun hizmet ettiği dış güçler ve içerdeki adamlarının hepsinin sonu böyle olsun.AMİN
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Ah be, bizim evin hemen yukarisi,. Basimiz sagolsun, cidden ben ekranda haber sunan onun kadar sempatik ve cana yakin birisi gormedim, Adam pankreas kanseri olmasina ragmen ise inatla gitti bagli oldugu icin isine, Cok genc oldu ya...
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
şehit sayısı 5 in altındaysa haber değeri taşımaz diyen birini ölünce haber yapanın ta spor gazetesi,tam da gününde ölmüş diyarbakıra gelenlerin yanına gömsünler fena olmaz...
böyle tür konularda herkesin rengini belli etmesi ne güzel muhattap olacağımız adamları iyi seçebilmemizi sağlıyor.gerekli böyle ölümler.bugün verdiğimiz şehide hanginiz üzüldü acaba?
bugünki pkk showunu bütün yandaş medyalar gösterdi ne oldu peki hangi polis dağıtmaya çalıştı o kalabalığı hiç biri dimi.peki 29 ekimde ankarada toplanılmaya o polis ne yapmıştı elinde türk bağrağı olan vatan sever vatandaşına gaz bombası ve su dimi.Bu ölen birand şansının verdiği haberlerde bunlar nasıl gösteriliyordu biraz gördüklerinize bakın anlayın bakar kör olmayın!
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
rabbim herseyin hesabini birbir sorar simdi verebiliyomu bakalim
Sehitlerimize anlatsin kendini obur tarafta...
Gram haz etmezdim..
Olumu hayirli oldu..
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
Bu vatanın milletin kuyusunu kazanların gebermesine sevinmemek elde degil... Aynı Fransa'da geberen 3 kaltak gibi buna da sevindim, benim şahsi düşüncem bu, ben sizinkine saygı duyarım sizde bana saygı gösterin konu dağılmasın polemiğe uzamasın iş. Söyleyeceklerim bu kadar kimsenin hayatına kimse karisamaz.
BİSMİLLÂHİRRAHMANIRRAHİM 106...!!!!!!
Ve hepsinden önemli hızlı arabalar için şükürler olsun...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)