“Şehit ölüm acısını hissetmez Birand.”
Her insan ister ölerek toprağa gömülsün, ister boğularak denizin dibinde kalsın veya yırtıcı bir hayvan karnında bulunsun veya yanarak külü havaya karışsın, mutlaka kabir hayatı geçirecektir.
- Kabir Azabın'dada - Star TV, ATV, Show TV haber sorumlularına mail olarak gönderirsin. " Şehit Haberlerindeki Attığın mail gibi "
bu dünya bir testdi öyle ya da böyle yaşandı bitdi işte bakalm hesabı öbür tarafta nasıl verecek düşüncelerimi yazmayım çok da önemli bir kişilik değil zaten şu günlerde ülkemizin içinde bulunduğu saçma durum kadar hiçbişey düşündürmüyor beni birand ölmüş gitmiş bitmiş
abdullah öcalanla kahvaltı resimleri olduğu söyleniyor.üstüne öcalan meclise girsinde demiş neyse bilin ona göre yazın diye söylüyorum.
valla benim yalanım yok severdim dedim ama bu konuda yazılan çizilen hiç bişeyden haberim yoktu. Dergi , tv vs çok fazla takip etmem hatta ayda bir kere açar haberleri izlerim , onun dışında hep internetten
Benim seviyorum deme amacım güldüren bi yapısı olduğundan dolayı idi , yoksa yandaşlığından bilmem neyinden haberim yoktu konuyu okuyana kadar
Ancak ; Yinede Allah rahmet eylesin , toprağı bol olsun ben kendime ölünün arkasından iyi veya kötü konuşturmayı yakıştırmıyorum, Sorulcak bir hesap varsa zaten o hesabı vericektir.
Livestrong
nazlı ılıcakta yoğun bakımda deniyor..
hey güzel Allahım verdikçe veriyor...
dur bu söz başkasından alıntıydı yahu..
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
Apo, cekilen resimler, paylasilan video....hicbirinden haberim yoktu gazete, tv genelde takip etmedigim icin . Benim vatanimin havasini solup, suyunu icip yine vatanimin verdigi kimlik kartini tasiyipta hakkinda kotu dusunen, bolmeye calisan yada buna destek olan, NE MUTLU TURKUM diyemeyen herkesin cani cehenneme . MAB yada X kisi hic farketmez.
apo'ya ev hapsi verilsin.
apo meclise gelsin oyle gorusme yapilsin.
sehit sayisi 5 den az olunca haberlerde ön planda olmasin diyen birand'in gebermesine üzülen var mi ???
Vatana ihanete muktedir olanin mekani cennet felan olmasin.. Cennet 3-5 nöbetinde sınır beklerken sehit düşen yigitlerindir..
Tango-1 never dies.
'Öcalan'ı serbest bırakalım', 'şehit sayısı 5'ten az ise haber değeri yok' diyen M.Ali Birand ölürse üzülmek mi? Darısı Müjde Ar'ın başına..
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)