User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
79 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: apaçi kullanımda rocco ve polo dsg

charger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tfsi dsg ilk cıktıgında test için gitmiştim ve jetta ve golf test ettim ve görüşleriniz nedir dediklerinde bu arabadan cok başınız agrır ilerliyen zamanlada dedim nedenini sordular ve anlayamadıgın bir vibrasyon oldugunu söyledim ve bana alaycı bir şekildi sırıtmışlardı

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siz dizel dsg kullandığınız için tam zevk alamamış olabilirsiniz...Tsi+dsg daha atik daha seri...Birazda sürdüğüm , test ettiğim kadarıyla daha başarılı çalışıyor bence...Yada beklentlilerinizi karşılamamış olabilir...Torqu düşük devirde verdiği için , bide 7 vites olunca , çok çabuk vites yükseltmesi normal...50 de 5 lemi gidiyor , 60 ta 6 'ylamı gidiyor , bırakın kaçla giderse gitsin , otomatik araç sonuçta , haa çok müdaha etmek isterseniz , kendiniz kontrol edersiniz...

Scirocco mevzuuna gelecek olursak , imajından ve bıraktığı intibadan dolayı kesinlikle tercih etmem o arabayı...
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 ayak 3 pedal.
    otomatiği daha çok araba kullanmayı pek beceremeyen playstationcılar tercih ediyor.
    Manuel al kafan rahat olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 ayak 3 pedal.
    otomatiği daha çok araba kullanmayı pek beceremeyen playstationcılar tercih ediyor.
    Ne alakası var arkadaşım ? Otomatiğin yeri ayrı , manuelin yeri ayrı...Sene oldu 2013 hala şu otomatik kız işi , otomatik acemi işi muhabbetlerine girmeyin bence...
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2013 yılında otomatik vitesden daha hızlı vites atıcaklarına inanlar var hala.Sen 3.vites 3 geçeyim diyip debriyaj a bastığında otomatik (DSG)3 e geçmiş oluyor.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vites geçişleri için bir video var golf gti DSG ve düz vites.

Drift King Test Golf GTI (DSG vs 6spd Manual) - YouTube
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

GECE8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dsg otomatiğin ulaştığı son noktadır kullanım zevki manuele çok yakındır kimisi için daha zevklidir.hassas bi şanzuman.bende apaçi kullanmayı seviyorum bu sebeple manuel alıcaktım ama olmadığı için DSG aldım.hiç sorun çıkarmıcaksa eğer bana manuel alamadığım için pişman olmıcam.garanti bitmeden satıcaksanız polo alın yukleyın rahat rahat kullanın.uzun surelı dusnuyosanız 1.4tsi manuel rocco alın yukleyın 220-230hp arası takılın
    TSI EcuFast Remap

Alıntı EM-RE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka benide o kdr sökseler benim 0 100 üm 4 saniye altı çıkmazsa adam değilim...
    hırsız olsan çalıcak bişi bulamazsın o derece

hasan çağri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Polo GTI kullanan kadar otomatik araba kullanmam diyordum ama ondan sonra öncelik otomatik araba bakmaya başladım. Ama sürekli şehir içinde kullandığım için.

DSG bambaşka bişey bu kadar hızlı vites değiştirme şansınız yok. Ekonomik olması açısından yüksek viteste gitmeye çalıştığını yazmış arkadaşlar zaten. Ki manuel modda kullanınca 4 ten direk 2 ye atmasan da 4-3-2 yi de çok hızlı yaparsın alışınca.

Ama bana kalsa

Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seni yapan mühendisin doşaklarını boynuma dolarım beeee

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne alakası var arkadaşım ? Otomatiğin yeri ayrı , manuelin yeri ayrı...Sene oldu 2013 hala şu otomatik kız işi , otomatik acemi işi muhabbetlerine girmeyin bence...
    Arkadaş falan hayırdır ? arkadaşlık sitesi mi burası ? Sene oldu 2013 dsgler mekatronik sıkıntısı çıkarıyor. ben orda otomatik bayan işi falan yazmadım.
    Hangi muhabbete girip girmeyeceğim için önce sana pm atar izin isterim oldu mu ?

Benim yorumum bu.Seni ilgilendirmez.senin düşüncen farklıdır ona saygı duyarım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 ayak 3 pedal.
    Yas 17. Ehliyet yok. Araba yok.

Dsg sanz. Arac kullanmis insanlardan daha iyi bilmen normaldir

Edit: zaten siz vites kucultmek isteseniz misal 5ten 2ye almak isteseniz gaza sonuna kadar basinca arac kenini gazlamaa uygun vitese alir yani siz manuelde vites kcultene kadar dsg ile araci gecmis olursunuz kismen
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

b.ustaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende manuel vitesi oldukça iyi kullandığımı düşünüyorum ve şuan ki aracımda zaten düz vites. ancak imkanım olsa kesinlikle manuel vites almam (bir kaç istisna model dışında)

manuel araba kullanıyor olmak usta şöför olmak anlamınada gelmiyor, alakası yok ancak düz vites kullanmaktan zevk alan birininde otomatik almasının anlamı yok.

konu sahibi arkadaş için konuşayım. Ben olsam düz vites alırdım. çünkü illa ki bıkılıyor düz vitesten. o işkence bir dönem çekiliyorda sonra koy g.tüne deyip otomatik alınıyor

ancak tam otomatik vites araçta bile kullanmayı bilen kişi istediği devirde vites değiştirebilir. ha kesici olmuyor d konumundayken ama kesiye kadar aynı viteste kalabiliyor

neyse kısaca diyeceğim şu ki, bıkana kadar manuel vites kullanılmalı bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 ayak 3 pedal.

Yoruma bak hizaya gel...

John - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı individual Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vites geçişleri için bir video var golf gti DSG ve düz vites.

Drift King Test Golf GTI (DSG vs 6spd Manual) - YouTube
    yorumlardan birisi özetlemiş bak olayı:

Kurt Bang Tidy 5 ay önce

Your comment is based on lack of knowledge, DSG is not "for gays who can't shift" DSG changes gear FASTER than a human can react, so you can shift all day you will never shift faster than a DSG box. Saying that however manual is still more fun

ayrıca kimse dsg'den hızlı değiştirebileceğini ima etmedi sanırım başlık boyunca?

benim aklıma takılan en önemli noktalardan birisi de şu mesela, atıyorum poloyu aldın, gırtlağa kadar şişirdin 250 hp oldu, ne kadar kaldırıcak dsg, nereye kadar devam edicek? hadi diyelim sıkıntı çıkardı, götürüp sanayide 1500 liraya baskı balata değiştirmeye benzemez bu dsg'nin olayı. yan dükkan komşumun transporter'ında 40k'da bozuldu dsg, garanti kapsamına bile almadılar 12.000 lira masraf çıkardılar. adam 60 yaşında, eşiyle sakin sakin seyahat eden bir adamdır.

bu tarz olayları çevreden yaşamak, duymak can sıkıyor, özellikle vag'a olan güvenimi baltalıyor. kaldı ki fanatik derece volkswagenciyim, babadan öyle gördüm.
    dünden bugüne bir günde gelinmez. - hıncal uluç
    futbol enteresan oyun. - ömer üründül
    beşiktaş'ı yenmek için beşiktaştan çok gol atmak şart. - ilker yasin

Chn53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı beermug Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yorumlardan birisi özetlemiş bak olayı:

Kurt Bang Tidy 5 ay önce

Your comment is based on lack of knowledge, DSG is not "for gays who can't shift" DSG changes gear FASTER than a human can react, so you can shift all day you will never shift faster than a DSG box. Saying that however manual is still more fun

ayrıca kimse dsg'den hızlı değiştirebileceğini ima etmedi sanırım başlık boyunca?

benim aklıma takılan en önemli noktalardan birisi de şu mesela, atıyorum poloyu aldın, gırtlağa kadar şişirdin 250 hp oldu, ne kadar kaldırıcak dsg, nereye kadar devam edicek? hadi diyelim sıkıntı çıkardı, götürüp sanayide 1500 liraya baskı balata değiştirmeye benzemez bu dsg'nin olayı. yan dükkan komşumun transporter'ında 40k'da bozuldu dsg, garanti kapsamına bile almadılar 12.000 lira masraf çıkardılar. adam 60 yaşında, eşiyle sakin sakin seyahat eden bir adamdır.

bu tarz olayları çevreden yaşamak, duymak can sıkıyor, özellikle vag'a olan güvenimi baltalıyor. kaldı ki fanatik derece volkswagenciyim, babadan öyle gördüm.
    ozaman sende orjinal bincen ozaman sorun çıkarmaz dsg yada sadece soft yazılım yaptırcan öyle bincen

_agr_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    performans arabası alıyosanız kesınlıkle manuel tabi alacagınız araba bi ferrari değilse yok sehır ici kullanırım evden işe işten eve trafikte debriyaj ayagımla bır butun olmasın eve gıdene kadar dıyosan tabıkı automatık
    hayata başka bi açıdan bakın amuda kalkın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaş falan hayırdır ? arkadaşlık sitesi mi burası ? Sene oldu 2013 dsgler mekatronik sıkıntısı çıkarıyor. ben orda otomatik bayan işi falan yazmadım.
    Hangi muhabbete girip girmeyeceğim için önce sana pm atar izin isterim oldu mu ?

Benim yorumum bu.Seni ilgilendirmez.senin düşüncen farklıdır ona saygı duyarım.
    Laf ebeliği yapma bana...
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zaten olay şu deli gibi dolduracaksan stage-3-4-5-6 say say bitmez o zaman manuel olması gerekiyor ama manuelde zaten 250 bg sonrasında dişliler yada baskı balata sorunu verir ve onuda değiştirirsin
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Laf ebeliği yapma bana...
    Yaşça büyüksün.Adabınla konuş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben adabımla konuşuyorum zaten...Arkadaşım diyorum , burası arkadaşlık sitesimi falan diyorsun ?Gereksiz yere polemik yaratıyorsun...Sana pm atar izin isterim falan boş boş şeyler yazıyorsun...Sonra adabınla konuş diyorsun...Neyse fazla uzatmanın gereği yok...Sana iyi forumlar...
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)