Sonunda![]()
Sonunda![]()
geç bile kalmıstı zaten 1.6 dizelı astra ve ınsıgnıada kullanırsa satısları ıkıyr katlar sanırım
hayata başka bi açıdan bakın amuda kalkın
astranın satışları zaten hiçte düşük değil , gelen araba bayide bile durmuyor doğru düzgün
multijet gibi dayanıklı olucaksa iyi olur yok değilse ben bulaşmam bir opelci olarak. 1.3 devam ederim
Livestrong
136 hp olur güzel bi otomatik şanzımanda olursa çıktıgı gibi 3. Astramıda alırım
cnrsrn:
195 40 16 yı bi koycan
harbi nokta
turgay.ozgur:
böbrek taşınada birebir olur
çukurlarda dökersin
ameliyatsız
eylülde araba alırken 1.6 dizel citroen, peugeot ve opel de ortak bi kasa kullanarak piyasaya sürülcek demişti satış sorumlusu, mevcut modellerde kullanırlar mı bilmiyorum.
konuyu gorunce yetkılı bır arkadasımı aradım ınsıgnıa ya geldı bıldıgım kadaryla dedı..Bende astra icin sordum bır lıste varmıs elınde ona bakıp haber verıcek bana..Eger kı astraya 2013 modellerde boyle bı secenek sunarlarsa kesınlıkle alırım su aralar astradan kacma sebebım tamamen 1.3 olması.
cidden varsa ben de bı plazaya ugraya'yım gecen sene mayıs ayında bmw ı almadan once 1.6 cosmo alıcaktım plazadakıler sehır ıcı 12-13 lt yakarsın dedıklerın de vazgecmıstım1.6 dızele saçma bı fıyat istemezlerse dusunurum olmadı ben de yenı sedan astra bakarım soyle cosmo donanım sunrooflu fena olmaz
![]()
136 bg ve 320 nm a bi remap al sana miss gibi 170 bg ve 400 nm. çiçek çiçeek!hemen bir insignia yaz kızım ordan 1 porsiyon...
btw opel'in hedefleri
0-100km hızlanma 9,7 saniye
200km maksimum hız
ş.dışı:3,9litre/100km
ortlama:4,4litre/100km
şehir içi:4,9litre/100km
136>105 ve 320>250![]()
1.7 dizelin verileri onlar ama 1.6 nın güç ve tork çıkışı bu verilerden daha yukarda olup %10 daha az yakıcakmış, öyle diyor Opel
düz hesap 140hp 330nm falan birşeyler geliyor diyebiliriz sanırım, memnun olurum Astra J Sedan için bahane olur
Edit: Biraz araştırınca 2013 Cenevre Fuarında tanıtılacak makyajlı İnsignia'ya konacak sanırım ilk olarak şeklinde birşeyler buldum![]()
2050'den önce dizel olarak 1.3'lerin yerine 1.6'ların geçeceğini sanmıyordum opel'de, yanıltılar beni.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
merso bile reno motoru kullanıyo maliyet düşürmek için.
fakat 1.6 motor kullancaj olsaydı opel(GM), fiatın şuanda kullanmıs oldugu motoru hemen swaplardılar.
Gm olarak komple bi motor dizayn ettiklerini düşünüyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)