Otv'den nasil muaf oluyon kanka?
Dacia Duster yerine Skoda Yeti 1.6TDI Elegance'ta bakın bence. Hatta sitede Orhan Guney abi Skoda bayiindeydi size yardımcı olacaktır.
Elegance 1.6 TDI CR 105 HP 57.600
http://www.techturkey.com/forum/memb...han_guney.html
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
yeni fluence larda 1.5 dizel yok 1.6 130 hp yeni motorla geliyor.full donanımlısı 74.000 tlşaka değil gerçek
bende baz donanım istemiyorum açıkçası.bizim bütçeye 1.5 90 hp baz modeli oluyor ancak.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...11458265/detay
mazda 3 ler nasıl atrkadaşlar.
barnak bassam olurmu ?
hocam bende ötv ödemeden araba aldım, çok araştırdım ya 1.6 dizel ya da 1.4 tsi motor olacaktı. Ben tercihimi passat 1.4 tsi'den yana kullandım. Araç çok iyi motoru da süper ama , ben aldıktan sonraki sene 1.6 tdi dsgler piyasaya çıktı. O zaman piyasada olsa ben dizeli tercih ederdim ***** benzin fiyatları.. Ama yinede seçenek olarak Jetta 1.4 TSI 122 PS Tiptr. DSG Comfortline "54.900" bulundururdum. Kahverengisi çok farklı duruyor. Hee bir de araba bekleyecekseniz kesin sunroof donanımı da isteyin onun da fiyatı ötv'den dolayı uygun rakama geliyor.
![]()
men dakka dukka.
aga bu renault com.tr nin fiyat listesi burda sunmuşlar ama ?
Renault-Modeller-Binek Araçlar-Fluence-Yeni Fluence-Fiyat Araştır
ötv indiriminden faydalanıp alıcaksınız 5 yıl boyuncada satamıcaksınız daciayı kafadan eleyin benceyeni i30lar fena yılın arabası seçildi zaten ama kialarda çok sınıf atlamışlar oldukça kaliteli bi araç çıkmış ceede olabilir ama şahsen kendiminde babamdan dolayı böyle bi indirimin var bugün aynı koşulda sizin gibi almaya niyetim olsa kesinlikle i30 alırdım manisada bir arkadaş aldı çok memnun ac schnıtz jantlar ve azcık basıklıkla cok hoş oldu şekle geliyo yakışıklı araba namussuz
seçiminiz hayırlısı olsun şimdiden
ef sedan squad-
old is cool!
CEED.![]()
Mazda 3 bana sorarsanız hem makyaj hem donanım açısından süper bir araba, ama gel görki bizim ülkede değerini bilen yok. 2. EL 2011 model 1.6 imp. otomatik mazdalar 35.000 liraya satılıyor. 2011 honda elegance ne kadar peki? 45 yazan mı ararsın, navigasyon, mugen body taktırıp 48 yazan mı ararsın gırla var.
men dakka dukka.
aynı şekilde bir akrabam araba aldı..golf ve astra arasındaydı..60 küsürlük astrayı 40 civarı bir fiyata aldı diye hatırlıyorum...1.3 dizel deri koltuk filan en dolusu manuel vites..
2000 A3 8L
116ed alınabilir gibi gözüksede bazı ciddi boş + birşeyler olsun dediğiniz anda , c segmentinden ayrılıp bmw'yim dedirttiyor fiyatıyla
Golf MKVII 1.6 Tdi
motor, donanım, kalite, tasarım, garanti ve fiyat: yeni kia ceed.![]()
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Ceed +1 olsun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)