Guncel modeller arasinda en mini olan R50 kasadir yeni gelicek F 56 kasa rezalet Mini iyice mini olmaktan cikiyor
Guncel modeller arasinda en mini olan R50 kasadir yeni gelicek F 56 kasa rezalet Mini iyice mini olmaktan cikiyor
Konuyu canlandırmak istemezdim ancak elime yeni fotoğraflar ulaştı.Paylaşmak istedim..Saygılar ;
ve yine öğrendiğim kadarıyla 4x4 seçeneği opsiyon olarak mevcut.
3 silindirli One ya da 4 Silindir benzinli Cooper S yada Dizel Cooper motor seçenekleri mevcutmuş..
#NeMutluTÜRKÜMDiyene!
Clubman çıkardılar, olabilir; Countryman çıkardılar, onu da kabullendik; dizel motor koydular, yetti gayri derken şimdi de bunu yapıyorlar. Bu is çığırından çıktı.
Countryman e coilover taktıkları zaman standart 5 kapı oluyo zaten araç![]()
Biz yapalim en kotu Turkiye'de satariz diye yapiyorlar bence boyle modelleri![]()
BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.
Mininin pili bi yerde bitecekti zaten bence; farklı bir tasarım yapamazlar çünkü, hee satar mı elbette satacaktır ama benim gözümde değeri yok.
Ruhu olan arabalar benim İçin 80 lerin sonları 90 lar ve 00 ilk birkaç yılında çıktı. Onlar safkan iken, şimdikiler koyun dolly.
süper araba :
45 yaşında hala genç kalanlar için![]()
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
Tabii herkesin beğenisi kendine o ayrı konu ama, nedense çekici gelmiyor bana bu Mini Cooper ' larBir tek ismi güzel geliyor
Tabii yanlış anlatmayayım kötü araba demek istemiyorum, ama param olsa almazdım galiba
![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)