alında o güzel araştırıyoruz aslında bakacağız artık yaaa
eğer komple baştan yapacaksan bir tane dizel var satılık al Swapla kullan?
hiç uğraşma swift'le şanzuman'la falan değmez,çok para kaçar
başka araç bak derim ben..
http://www.sahibinden.com/dizel_4_il...XQQdisplayitem bu mk I
http://www.sahibinden.com/vw_mk_ii_g...XQQdisplayitem
bu da mk II hangisini istersen..
http://www.sahibinden.com/meraklisin...XQQdisplayitem
bunla biras uraşirsin ama fiyatı uygun..
mk II yi istersen ben kefilim araça sadece kafana göre boyatıp biniceksin boyayı da zevkine yaparsın
aga mk1 in kasası daha hoşuma gitti ama dizel onu nasıl swaplıcaz ben onu anlamadım dizel arabam var ama o kadar bilgim yok ama diğer mk2 güzel cidden güzel beni bilgilendirirmisin aga
MK II 1,8 16 V GTİ bu aracı 8500 a kadar alırız sana hiç bişi yapmana gerek yok..al bin uraşma....
ha yok uraşıyım dersen mk I i alcan sökcen ne var ne yok gidicen 16v GTİ motor bulcan swaplıyıp binicen ama masraflı olur TR şartlarında Biraz zorlar....
ben senin yerinde olsam MK II yi hiç kaçirmam...
bence TR sartlarinda VW oldschool yapmak mantikli degilhele hele o fiyatlardaki bi araca ve yil olarak eski olan bi araca hič degil.
1.si parča sikintisi čekiceksin
2.si model yili eski herne olursa olsun 80kusur model araba
3.su TR šartlarinda hičkimse bi almanya,sirbistan,hirvatistan,bosna hersekgibi yogun olarak kullanilan bi arač degil parčalari pahali olucak vs.vs.vs.. ben senin yerinde olsam saxo vts pejo 106 falan bakarim=))
- K -
________
Dr.Ecu
soruyu bana sormadin ancak cevapliyim
mkI,mkII,mkIII,mkIV bunlar kasa kodlaridir(1.jenerasyon,2.jenerasyon,3.jenerasyon vs. gibi..) bir nevi bmw e36 e30 e46 gibi dusunebilirsin
GTI'lar basarsan eger 13
dizel olan motor kač cc bakmadim ancak 1.3diye varsayarsak 5.litre yakiyo yakmiyo diyebilirim
Duzeltme:100/km ortalama..
- K -
________
Dr.Ecu
onur parça sıkıntın yok...aynısı topluyorum her isteğin parçaya ulaşabiliyorsun....106 dan saxodan daha sağlam ve daha dayanıklı her ne kadar 88 model olsada.....
1,8 16 v 130 hp makine için yeterli fazla bile...sıkıntısız alıp kullanırsın dikkat edersen mkII leri genelde bilenler alır
torrento yakıt konusnda sonuçta 1,8 GTİ makineden bahsediyorsun sonuç itibariyle sehir içi ortalama 9 lt civarı yakarsın tabi senin kullanmada bağlı aşşaği da çekersin yukarıda çikartirsın...
onur kanka 13 lt ayarsızsa yakar ama normak kullanımda 13 lt gibi bir rakam söz konusu olmaz gibime geliyor...
šu konuda bikez daha dušun golfun šasesini cift taraftan 4er kiši čekip duzeltebliyio nerdeyseokadarda saglam bi arač degil..senin kadar bende ašigim mk1 mk2 serisine ama daha zamani var hergun ič iče oldugum biton golf var,servistede kaza yapmiš olanlarini goruyorum dediklerim dogrudur
+ olarak tr šartlarinda swap bašli bašina bi sorun diye biliyorumheleki šuanda TUV cart curt vs. gelcek bišeyler olcak o kadarda sicak bakmiyorum TR'de swap konusuna šahsen
![]()
"direk GTi'i alirsan orasi ayri tabi"
- K -
________
Dr.Ecu
swap TR de mümkün deil gibi gözüküyo ama yapan dostlarımız var..
bnce direk MK II GTİ alıp binsin sıkılmadan....8500 ytl ye swift şasesinden iyidr en aazından![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)