User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
44 sonuçtan 39 ile 44 arası

Konu: suzuki swift 1.3 gti hakında bilgi

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Ramcho® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    swap TR de mümkün deil gibi gözüküyo ama yapan dostlarımız var..

bnce direk MK II GTİ alıp binsin sıkılmadan....8500 ytl ye swift şasesinden iyidr en aazından
    abi illaki swiftten iyidir bisey diemem swift hakkinda pek bi bilgiye sahip degilim,ama 8500 bana cok ucuk bi rakam geliyo model yilina bakmis olduktan sonra,trde swap yapan biton insan oldugunu bende biliyorum ama daha yasi 20 polisiyle muayne istasyonuyla neden ugrasasin ki? illegal degil legal 4ever

uzun lafin kisasi ben olsam almazdim o paraya golf2

alicaksam

MK2 alirdim hurda sekilde kendim toplardim daha iyi en azindan aldigim arabadan toplarken zevk alirdim..
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    MK 2 yi hurda alıp toplamakta ayrı bir düşünce tabi..

neyse arkadaşin kafasını bulandırmayalaım artık yeter kendi karar versin

TorqueTuning - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    8000 ytl cok fazla bi swift için orası kesin... bende de bi tane var 90 model kırşehir kamandan aldım arabayı sebebi ise gercekten istanbul'da ne kadar baktıysam temizini bulamadım yada 10000 ytl gibi saçma fiyatlara satılmaya çalışılıyor... eger alıcanız daha once boyanmamış yada kaporta işciligi gormemiş ise mutlaka çürümüş olucaktır... otomatik işi ise en ucuz hesapla 4000 ytl gibi bişeye cıkıcak oda ne kadar saglıklı olucagı tartışılır ((zamanında araştırmıştım))... ben alır almaz motor yaptırdım (((benim bulduum 300000 km civarındaydı ve ilk defa ben motor actırdım onun için içim rahat ama piyasada cogu yapılmış denen araçlar yan sanayi segman atılıp kapatılmış motorlar... ayrıca suzilerin elektrik aksamıda cok sorunlu ve yıllar içerisinde sahipleri neler yapmış biraz arştırıp gorseniz inanamazsınız... çürükler fiberle kaplatılmış heryerinden gereksiz kablolar falan geciyor....((benim aracımdan en az 15 metre gerksiz kablo cıktı))) işin ozeti su ben 1 sene aradım fazla çürümemiş kaza yapmamış buldum 1500 km yol tepip aldım aracı bunun gibi bişey bulamazsanız gercekten cok zor bi araçç

torrento - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TorqueTuning Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    8000 ytl cok fazla bi swift için orası kesin... bende de bi tane var 90 model kırşehir kamandan aldım arabayı sebebi ise gercekten istanbul'da ne kadar baktıysam temizini bulamadım yada 10000 ytl gibi saçma fiyatlara satılmaya çalışılıyor... eger alıcanız daha once boyanmamış yada kaporta işciligi gormemiş ise mutlaka çürümüş olucaktır... otomatik işi ise en ucuz hesapla 4000 ytl gibi bişeye cıkıcak oda ne kadar saglıklı olucagı tartışılır ((zamanında araştırmıştım))... ben alır almaz motor yaptırdım (((benim bulduum 300000 km civarındaydı ve ilk defa ben motor actırdım onun için içim rahat ama piyasada cogu yapılmış denen araçlar yan sanayi segman atılıp kapatılmış motorlar... ayrıca suzilerin elektrik aksamıda cok sorunlu ve yıllar içerisinde sahipleri neler yapmış biraz arştırıp gorseniz inanamazsınız... çürükler fiberle kaplatılmış heryerinden gereksiz kablolar falan geciyor....((benim aracımdan en az 15 metre gerksiz kablo cıktı))) işin ozeti su ben 1 sene aradım fazla çürümemiş kaza yapmamış buldum 1500 km yol tepip aldım aracı bunun gibi bişey bulamazsanız gercekten cok zor bi araçç
    peki gerçekten değer mi yani alınır mı mesela aldıktan sonra komple bi motor yaptırmak ne kadara mağal olur veya bildiğiniz temzi varmı acaba

torrento - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar bu suzuki swift 13gti ların parça sorunu varmı yaa bilen varmı arkadaşlar ve parçaları çok pahalımı???

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Yurtdısında parcaları gayet uygun.Turkiye icin bilemiyorum tabi ama o kadarda yuksek rakamlar degildir.Ama bence illa ki performanslı bisey aramıyosan Ford KA,Renault Twingo,Renault Clio Filan bakabilirsin O fiyatlara guzel arabalar mevcut.
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)