aralıkta askere gidecekler konusu bilimum askerlik konuları senden sorulur:D
kiremitten baca olmaz piyadeden koca olmaz alacaksan komando al gümgüm vurur hiç yorulmaz :D
Printable View
Tunceli'de airride yapan varmı? Varsa telefon pm. Saygılar..
Airride replikleri.
yancı tayfa var birde...roll yapılırken video çeker videoyu yükler sonra sanki arabanın sahibiymiş gibi atar gider yapar.araç sahibi ortada yoktur...
bi sarki vardi hazir konu hit ken sorayim
melodisi soyle biseydi
dim tis dim tis piti piti fiesta
acil beyler ona gore yorum yapalim
"ya şimdi bakıyorum bu hondaların piyasası her gün artıyor"
"fotolar akşam eklenecek"
Bagajı aküye alsaydınız aküyü bagaja alsaydınız radyatörün yeri olmamış gibi sıcak hava çekmezmi bu setaba şarjır koysak kaç beygir olur vitek iptal mi fara delik düşündünüzmü daha farklı bir jant olabilirdi ama ne olurdu bilmiyorum Trde gerçekten ciddi ustalar var
plakayı görmesem fotolar yurtdışı sanardım (araba şahin )
konu ole bi hale geldiki inceden sovsen replik sanilacak :D
Kıbrıslı seren84 kardeşimizin şivesini mesajalara yansıtması da pek sempatik grds :)
http://www.techturkey.com/forum/1730723-post25.html
Filtre vee egzoz yaparak giris cikisi rahatlatabilirsin
headers takarak ustleri canlanirabilirsim
Bi de ustler canlandi ama altlar cok olmedi var
kedim orgazm olamıyor diye konu açan değerli şahıs :D şimdi kariyerinde nerelerde acaba?
maşşallah kazasız belasız :)
-Kankamsın adamın dibisin bugün uğra bi çay ısmarlıyayım ne zamandır görüşemiyoruz akşam araşalım. babaya selam hadi öptüm byee.
Lan o kadar samimisin ne diye forum u kullanıyosun bunun için .Ara konuş telefondan :D
videolar bolumune satilik konusu acan var ya
konuyu nereye acacagimi bulamadim adminler dogru yere tasisin isleri gucleri yok zaten can sikinyisindan saga sola sariyolar :D
4 senesi vardır heralde vts satan biri arabayı almak isteyenle aralarındaki telefon konuşmalarını kaydetmişti oda bombaydı :D
bi pm de ben alabilirmiyim ?
bid burdamıydı nerdeydi 3 parça boyasız yazıyordu :D
Konu başlığı: detailing günü
Konu içeriği: Yıkama ve hızlı cila sonrasında finiş! :D
en cok dikkatimi ceken hiç kimse kaza yapmaz ye temizlik boyası atılır yada ciziklerden dolayı:))))))))
Japonyadan arac getirmek ? Konusu benim icin efsanedir..
aracın profesyonel çekimleri gelecektir şimdilik bukadar;);)
Afr'm bozuk..:)
Diyadin in konulardaki yorumlari efsneydi onceden , bu konuda baska bir boyuta gecti artik:)
denemede spring egzozu vardi uzerinde
transponderlar bagajda olursa bide 1.sn geç okur onuda baz alırsak 45 sn
Temiz diye satılan bir Clio RS in ilanı "tavan geçti,*** geçti" diye fotoğrafla belgelenerek piç edilmişti :)