Harbi çok yazık olmuşÜzüldüm.
az önce yöneticinin biri hemen yarın onarımın başlayacagını söylemiş
2. Haydarpasa vakasi... Yazik.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
umarım kurtarılır ki kontrol altına alınmaya başlandı dış kısımda hasar görünmüyor ama içerisiahşap kısımlar tamamen kullanılamaz hale gelmiş ayrıca arşivdeki bilgiler bilgisayar ortamında baska yerde saklanıyormus
şaka gibi ya resmen gitti güzelim tarih.![]()
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Kulüpten yapılan açıklama;
Galatasaray Üniversitesi’nin tarihi binalarında meydana gelen ve halen sürmekte olan yangın, Camiamızı derin bir üzüntüye boğmuştur.
Yangının en kısa sürede söndürülmesini diler, Galatasaray Üniversitesi Topluluğuna ve bütün Galatasaray Camiasına büyük geçmiş olsun dileklerimi sunarım.
Ünal Aysal
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı
Bir de insanlar zamanında Haydarpaşa'nin tekrardan tren istasyonu olması için yürüyüş gösteri yaptığında ayıplandı. Bakınız hala çatısı yapılmış durumda değil Haydarpaşanın. Bu ülkenin toprağı bu halkındır, üstündeki değerlerde bizlerin hazinesidir. Bunlara bile sahip çıkamıyorsak neye sahip çıkacağız ki?
özgür paylasınca gördüm önce halıcıoğlu askerlik subesi yanındaki bina sandım ama daha vahim bi yermis
cok yazık oldu
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Zaytung - Hotel Le'Bosphorus (Eski Galatasaray Üniversitesi) görkemli bir temel atma töreniyle dünyaya merhaba dedi
Trajikomik...
Bir Kabataş'lı olarak çok üzüldüm.
Yalnız bu otel meselesi yeni değil, benim lise zamanımdan beri var bu okullar için...
Kabataş Erkek Lisesi ilk davayı kazandı, Ayazağa'da yer verilmişti yeni okul için, yerinde kaldı.
Daha sonra dava temyize gitti, duyduğum kadarıyla durum tatsızdı.
Bu arada Four Season's otel yapılırken, Çırağan Sarayı'na zarar verildiğin kaç kişi biliyor acaba..
Doğal su akışı engellendiği için, Çırağan Sarayı'nın temel ve bodrum duvarlarında ciddi miktarda nemlenme ve yosunlanma oluştuğu yönünde istihbaratlar var..
Yazık.. Yazıklar olsun...
Desem size bir şeyler ifade eder mi?Boğaz'daki kamu binalarının ticari amaçla değerlendirilmesini içeren degisiklik İBB Meclisi tarafından onaylandi. (18 Ocak 2013)
ben busefer inanmıyorum/inanmak istemiyorum tadilatı yapılıp devam edecektir inşAllah
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)