o değil de 2013de hayvansı zam gelmiş, nereye gidiyor bizim paralar? Kasko fiyatlarına yaklaşıyor, bari kaskoyla birleştirseler..
kaskoyla birleştirseler bir fark olmaz kaskonun primi üzerine eklenir belki %10 falan farkeder ...
önemli olan sahte hasarların bitmesi eğer bir yerde usulsüzlükle karşılaşırsanız ilgili yerlere bildirmeniz totalde herkesin sigorta primine olumlu etki eder ...
50-100 liralık küçük hasarlarıda cepten yaptırmak daha mantıklı ...
yeni konu açmayayım dedim,
fiyat verebilecek sigortacı arkadaşlar vardı fiyat istiyorum, araç bilgilerini pm ile göndereceğim.
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar şimdi trafik sigortasına yapılan son zamdan sonra, araç şuan yaşlı babannemin üzerineyken 3.ayda sigortası bitince yeniletsem mi ?
Aracı 7.ayda kullanmaya başlıcam ancak, ve o zaman üzerime alıcam... Birşeylerden kar yapıyım diyorum ama değermi şimdi yaptırmaya ? fiyat düşük çıksın diye.
Kendim genç oldğm için çok farkedermi sigorta fiyatı
Emre Kalkan
indirim hakkınız varsa onu kaybedersiniz, fiyat konusuna bişey diyemiycem ben kendim sigortacıyım aralık ayında benim üzerime 26 yaşındayım otomobil en düşük 320 lira buldum denizlide arkadaşım bu hafta partner aldı kamyonet benle yaşıt 250 lira buldum en düşük. yani fiyat ne olur kesin bişey söylenemez![]()
Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır
peki müdür son olarak, 3.ayda sigortası bitiyor aracın, yeniletsem mi ?
Yoksa yazın kendi üzerime aracı aldığımda mı yeniletsem sigortayı...
Emre Kalkan
araç kullanılmıyorsa yeniletmene gerek yok zaten ama kullanıyorsanız yeniletin satış olunca kalan günün iadesini alırsınız zaten
Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır
Beyler şuanda elime yeni trafik sigortam geldi sadece 280.32tl
Valla şaşırdım bu kadar yüksek olan sigortalarda bu fiyatın gelmesine hemde hiç kesintisiz full olandan
IMPOSSIBLE IS NOTHING
S.a hayirli ramazanlar konuyu hortlattim ama topic kirliligi olsun istemedim.
Gecen gun bi kaza yaptim zincirlemeye sebep oldum. Ifademde karsi taragin masraflarini trafik sigortam odesin diye belirttim. Simdi bu zorunlu trafik sigortasi karsi tarafin masraflarini karsiladiktan sonra bu tutari benden mi tahsil edecek ? Boyle bir soylenti duydum.
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
Yani benim sigortam bu meblagyi benden talep etmez dimi. Sadece seneye prim miktari yuksek cikar sadece. Dogru anladim degil mi
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
Konu açılmışken bende sorayım. Belki değişen bir şey vardır.
Kullanmadığımız aracın vergilerini vs ödesek. Trafik sigortasını ödemesek durum ne oluyor? Ödemediğimiz günlerinde parasını ödemek zorunda mı kalıyoruz ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)