O'na bakarsanız bir çok polis aracı pvc nin üzerine reklamcıda plaka yaptırıyor sacdan bile değil![]()
O'na bakarsanız bir çok polis aracı pvc nin üzerine reklamcıda plaka yaptırıyor sacdan bile değil![]()
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
whatsapptan bu fotoyu atarmısn bana dostum 5549511785
www.honda-tech.com
size kıyak geçmişlerapp plaka konusu şundan ibarettir : farklı şekil ve şemallerde plaka basmak serbesttir fakat takmak yasaktır ,app plaka yönetmelikle belirtilen standartlara aykırırdır , mühür konusuda mühürlenen app plakalar yönetmelikle belirtilen standartlara aykırı olduğu için istediğiniz kadar mühürletin geçersizdir , eğer ki app plakaya mühür basıyorsa cemiyetteki memur o da sorumluluk almış demektir çünkü standart dışı plakaya mühür basmıştır buda resmi olmayan evrağa imza atmak gibi sorumluluk doğurur saygılar...
yönetmeliğin 4. bölüm , 53-54-55-56-57-58-59. maddelerini inceleyebilirsiniz..
http://www.mevzuat.gov.tr/Metin.Aspx...evzuatIliski=0
ekleri :
http://www.mevzuat.gov.tr/MevzuatMet...82%20EKLER.doc
bende aracımı bağlatmıştım elimde app plaka vardı (tabi ben mühürlettirdim) şubedeyim bekliyom sıra alakasız polisin biri geçerken geçersiz o plaka bakın şuna dedi bende ters ters bakıp verdim eline plakayı görünce sesi kesildi beyefendinin hemen
20-25 dk önce polis çevirdi. Alkole baktı, ehliyete, ruhsata baktı aynı zamanda arabanın etrafında turladı.
App plakaya takıldı, bağlarım aracını dedi. Ama zifiri karanlık filme bir şey demedi. Benim takıldığım nokta şu;
Plakayı kırarken, mobeseler bu plakaları okumuyor dedi. Doğruluğu nedir ?
Giresun şöförler odası resmi olarak mühürlü app basıyor ne zamandır... Soruyor normal mi yoksa app mi istiyorsun diye, duzu 20 lira gibi bişeydi sanırım, app ise 60 tl idi yanlış hatırlamıyorsam.. Bu durum sadece Giresun için mi geçerli yoksa vatandaşın bu uygulamadan haberi mi yok ?
Buyrun basılan app
![]()
valla geçen gün sisler açıktı çevirdi gündüz ve sisli bi hava yok görünürde bu sisler neden açık dedi.ceza yazmam gerekiyor dedi. ekip otolarını sislerini hep açık görüyoruz sizinkiler neden açık diye bi cevap verdik ya biz şöylede böyle gak guk etti sonra kapatın falan dedi ve ayrıldık ceza yazamadı... Hayır bi düzensizlik var halka şunu yapma diyorsun arkamızı dönüyoruz aynı şeyi sen yapıyorsun adalet mi bu?
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
Su trafikleri hic anlamis degilim.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye