sikinti buyuk beyler![]()
sikinti buyuk beyler![]()
Bu ay sonu yani bir kaç güne kısmetse ikinci el 4s alacağım telefoncu elinde birden fazla telefon olduğunu söyledi yani karar verme şansına sahibim ; alırken nelere dikkat ediyim ? daha önce pek ıphone kullanmışlığım yok o yüzden alırken hata yapmıyım , senden istediğim şunu şunu kontrol et şu varmı bak vs gibi bi yardım istiyorum nelere dikkat ediyim ? birde jailbreak olduğunu nasıl anlayabilirim kırılmamış orjinal almak istiyorum çünkü , şimdiden teşekkürler![]()
Kirilmis kirilmamis olmasi sorun olmaz yazilim cakiverirsin guncelinden sikinti olmaz.kozmetik olarak alt vidalara iyice bakin soketleri iyice kontrol edin acilmis olmasin cihaz.onun disinda calisan aksamlari kontrol edersin.tavsiyem tr garantili alman
Yanlış bilmiyorsam altındaki 2 vida sıkılmış olması lazım eğer biri biraz dışarda ise o telefon serviş görmüş demektir diye okudum ve bnim ki öyle Engin abi düzeltir yanlışsam eğer![]()
Anladığım kadarıyla kırılmış olsada yazılım ile sıfırlayabiliyoruz ?
Birde merak ettiğim telefonu alınca tamamen sıfırlayabilirmiyim yazılımsal olarak yani önceden kalan herşeyi silip 0 bir şekile getirlebilme imkanı varmıdır ?
Çok teşekkür ettim sizlerede makbule geçti baya![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)