'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
ula ben de vtec II bakınıyorum. s14 düşünüyordum ama şu anda kafamda yine honda var. nnk nın ve vteg in videolarını izledim de tekrar gaza geldimgüzel es7 kasalar bulalım da basık basık binelim ağalar. bence de vtec II çok güzel oluyor. haaa şu da var 2000 model ve civarı birkaç accord gördüm EX modellerinde cruise bilem var. onlarda aklımda. ama sana güzel vtec II bakalım inşallah...
HONDA; KONFOR DA O'NDA...
Es ve ls farklarini arkadaslar yazmis tekrar yazmama gerek yok
Renk konusunda kirmizi 1-2 tane gordum sonradan kaplamami bilmiyorum genelde bej ve grisi yaygin orj jant ile basildimi 10 numara olur![]()
yok bea, bak orda ismail özkan var, onlar benden daha çok bindilerbulalım inşallah, bakalım sağa sola, temiz bir şey bulmak önemli, biliyorsunuz...
Evet mümkünse bu aracımda değişen kaza bela olmasın,en fazla 1-2 parça boyalı olsun gönlümüz rahat binelimhakkı neyse abartmadan tabii ki parasını veririz .
imzasız..
3 4 sene önce bi forumda okumuştum yanlış hatırlıyo olabilirim.
Japonyadan ithal gelenlerde aynalar ısıtmalı ve tork 10 nm daha fazla diye biliyorum .
TB4BSA
olabilir. sanki şasi numarasında W ile V olanlar arasında fark vardı. araştırıp öğrenelim...
ES'lerin hepsinde disk fren yoktur. 01-03 makyajsız kasaların arkalar kampanadır. Benim aracım ES modeli olmasına rağmen; üstelik 2002 fuar arabası olmasına rağmen disk fren yok arkasında.
Sunroof 01-03 model ES'lerde opsiyoneldir. Nadiren de olsa 04-06 modellerde de sunroofsuz modeller çıkmış.
01-03 model ES'lerin tamamında far yıkama vardır. 04-06 ES'lerde far yıkama yok garip bir şekilde..
Ayrıca 2003'ün 2.yarısında çıkan eski tip Vtec II'lerin de arka tamponu, stopları, göstergeleri ve jantları 04-06 makyajlı kasa ile aynıdır, arkalar disk frendir. Yani ekli tampon, beyaz sinyalli stop, optitron gösterge ve 5 kollu 15" jant vardır.
Bunun haricinde ES'lerde LS'den artı olarak koltuklarda airbagler, otomatik klima(her ne kadar ekranı olmasa da), ısıtmalı yan aynalar, kol dayama, bej iç döşemeler(bazılarında olsa da), ön sis farı gibi farklılıkları mevcut.
Araç ciddi anlamda sorunsuz. Yağına suyuna bak, sür cinsinden. 99.000'de aldım arabayı, şu anda 170.000'e geldi. 5 senedir yaptığım tek işlem yağını, suyunu, bujisini, hava filtresini, yağ filtresini değiştirip binmek oldu.
Aracın frenleri zayıf. Klasik Japon hastalığı sanırım. Neye göre zayıf; mesela aynı model bir Golf'e göre zayıf diyebilirim çok rahat bir şekilde..
Yakıt olarak litre değil de km hesabı yapıyorum. İstanbul ş.içi'nde 35-38 Krş arası yakıyor şu anda. Uzun yolda 90 km/h sabit hızla 22-23 Krş'lara kadar düşürdüğümü bilirim 640 km'lik İstanbul-Bucak yolculuğunda..
Kısaca tavsiye ederim. 106 GTI'dan sonra gidiş olarak aratabilir ama yine de konforlu, ekonomik bir araçtır.
ES, LS temiz olduktan sonra hiç fark etmez derim.
Manueli tavsiye ederim.
04-06 model ESlerde de sunroof opsiyonel. yani her ES versiyonda sunroof var demek doğru olmaz.
beyaz ve gri araçların iç mekanları koyu gri döşeme ile sunulmuştur. diğer renklerin hepsinde (bej, bordo, lacivert, siyah, füme) bej renkli döşeme ve koyu kahve ön konsol mevcuttur.
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
makyajlı kasalarda zamanında yurt dışı olanları vardı showroomlarda, marşpiyel yoktu, kapı kolları boyasızdı.. 250 tl daha uygundu fiyatı(2006 yılında) ve sadece ls donanımı vardı.
Es candır kardeşim,ls'lerde sunroof yok bi kere en büyük eksik...Arkadaşımda var gidişi de tatmin eder ama motora ekleme yapamazsın kabul etmiyor pek filtre vsegzoz sesi güzel oluyor ama..
1 senedir vtec2 kullanıyorum. Bendeki düz vites. Ancak hondanin en sağlam ve sorunuz otm sanzimanlarindan birini kullanır otm olanlarda. Kısın İst sehir ici 45 ile 38 krs arasında değişiyor(kullandığınız güzergah saat etkiliyor tabiki) yazin da 32 krs yaktı en az. Tercihinizi de bence ESden yana kullanın olmuşken dolusu olsun şartlar elveriyorsa.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)