berk abi yanlış anlamanı istemiyorum ama vtec2 ler 218 de keser.:) kadranızda bi sıkıntı olabilir yada jant lastik.
Printable View
berk abi yanlış anlamanı istemiyorum ama vtec2 ler 218 de keser.:) kadranızda bi sıkıntı olabilir yada jant lastik.
Yanlış anlaşılcak bişi yok kardeşim, sigorta ve plaka işi hallolsun denemeye çıkacağım :)
Orjinal ebatta jant lastik ile 218'de kesiciye giriyordum..
17 jantlarımla da 218'de kesiciye giriyordum...
18 jantlarım varken de 218'de kesiciye giriyordum..
Devir ise yanlış hatırlamıyorsam 6500'lerdeydi.. SAFC'den öyle okuyordum, küsüratı aklımda değil şimdi..
eski günler ahhh ah
Benim aracım LS, 2005de sıfır aldım.
Sis farı, park sensoru,marsbiyel,elektrikli ısıtıcılı aynalar, Birde honda göbekli ES paket jantının biraz değişik bir jantı vardı üstünde.
Aractan inanılmaz memnunum ancak, üst devirlerde sıkıstırdımı yakıtın anasını aglatıyor:) Kimse yakmıyor yakıtı iyi diye birbirini kandırmasın 2006 model otomatiğide var bizde:)
Basarsan bi typer kadar yakar:)) 50 liraya 60km gittiğim zamanı biliyorum ben. Düz boru kat iptalken.
50 liraya 60 km olayını bizzat yaşadım jetta fsi ile. 6000de kullanınca ister istemez :)
aslında 2de yüz görse çok iyi bi değer elde ederlerdi. ama olmuyor. 3e atma süresi var.
şu da var ki
0-60 mph ölçsek o da 96 km ye denk geliyor 2. vitesin bittiği yer. acaip az çıkar.
benim vtec2'nin videosu.. simota filtre kiti, DC 4-2-1 hıdır, 51 lik ara boru, son sust, Crower stage 1 egzantrik, ayarlı kasnak, hafif volan, D17 ecu, yay var iken çekmiştim.. 1000 küsür rakımlı çevre yolunda basmıştım..
220 km/h @ 5th gear by SONER-VTI - Car Videos on StreetFire
stock halde 218km üstü hayal. (düz vites için)
hocam o bastığım yolda rakım 1000m nin üzerinde.. zaten 7200 gibi kesiciye giriyordu.. 7000 rpm'de 220 yapmışım.. uçacak hali yok ya.. :D
zaten bir yandan video çekerken, diğer yandan da arabayı sürüyordum.. yol müsait olmadığı için kesiciye kadar basamadım. ha bassaydım en kabadayı 230 yapardı..
yüksek süratlerdeki rüzgar direnci çok fazladır..
Bence es çok iyi bir araç dün İstanbul dan 2003 en dolusu buldum ve aldım full depo 250 tl izmire geldim 110-120 km hız ile 590 km Işık yandı aracım 247000 de tık ses yok sadece bagaj telinde bi sorun var yarın açıp tamir edicim gelirken 5 vites kesici taptım 220 son hızı bunu söyleyeyim daha önce 99 ies vardı bu araç ondan ciddi anlamda rahat ve hacimli yakıt konusunda ii bakalım başka bişey çıkmaz inşallah :)