User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
22 sonuçtan 20 ile 22 arası

Konu: ilk Yerli Elektrikli otomobil yapıldı..

mechanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yav niye hayal ben bunu anlayamıyorum? getir aracını bu gün elektrikli yapabileyim. hemde tek başıma yapayım. hemde bireysel olarak yapayım kurumsal bile değil.

bunu bu ülkede böyle bireysel olarak bile yapabilenler varken niye hayal anlamıyorum nasıl böyle düşünebiliyorsunuz.
    ben seri üretim düşünüyorum ondan.
    otomobil üretiminin ne olduğunu, teslterin, argenin, imalat proseslerinin, kalitenin ne olduğunu düşündüğümde daha da komik geliyor.

bu arada "yaptırmazlar" demeyi unutmuşum
    --
    her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...

painkller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi yapılıp yapılmaması hayal kısmı değil, amacına ulaşması. yani yerli elektrikli otomobil üretildi. üretildi ne oldu? pazar bulunabilinicekmi hayır.'hadi olduda 3-5 tane üretildi. hatta seri üretildi, satıldı alanlar oldu? herkese hitap edicek fiyattamı olucak hayır. çünkü geniş bir pazarı olmayacak, 1-2 otomobilden gelen geliri hesaplayacak vs. maliyet+karla italat edilen arabadan daha pahalıya gelicek. hadi onuda geçtim. alankişi bu arabayı dağa taşa vurucak, çünkü halkımız arabayı uygun yolunda kullanmaz, ne olucak okadaröparaverdim çekiş düşük gibi gibi konular meydana gelicekki, şimdi bile bmw mersedes gibi köklü firmalarla karşılaştırılıyor bu arabalar, yani köklenmesi, tutulması kullanılması hayal olan kısmı. tam amacına ulaşamaz. en az 10-15 seneye ihtiyacı varki hangi kurum kuruluş, bukadar destek sağlayabilir. bir iktidar değişir, farklı şeye yatırım yaparlar kuruluş batar veya üretim yapamaz. yani Türkiye'de üretilebilecek arabanın, seri bir şekilde tam anlamıyla düşündüğümüz gibi araç üretmesi hayal.

edit üst mesajdada anafikir söylenmiş.
    TR - B13

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merak ettiğim şey neden yerli otomobiller hep 2 kapılı araçlar ?
    Neden hep spor araba yapma çabaları acaba ilkokuldaki spor araba fantezisi mi
    Daha normalinin yapamadan spora yapma çabaları beni güldürüyo...
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)