arkadaşlar selam.
krediyi %0,74 faizle 750TL dosya, 350TL ekspertiz masrafıyla 123.000 TL olarak halkbank'tan çektim.
toplam geri ödeme 60 ay vadede 152.000 TL.
arkadaşlar selam.
krediyi %0,74 faizle 750TL dosya, 350TL ekspertiz masrafıyla 123.000 TL olarak halkbank'tan çektim.
toplam geri ödeme 60 ay vadede 152.000 TL.
arkadaşın konusunu baltalamak istemem ama benimde biraz yardıma ihtiyacım var
bende bi ev alma arefesindeyim ve krediye ihtiyacım var ama çok büyük bi miktar değil
teminat gösterecek bi tapu yok bu şekilde teminatsız olarak kredi verebilen yerler varmı bazı bazı arkadaşlar yardımcı olabilirim demiş bana yardımcı olabilecekleri bi durum varmı bu konuda
garanti bankası ile çalıştığım için ihtiyacım olan miktarın yarısını veriyo kalan yarısını nasıl bulabilirim
ipoteksiz ev kredisi vermezler erhan, ihtiyaç kredisiyle falan tamamlaman lazım eksik tutarı.
Geri ödeme aylık taksitlerin ne kadar?
müşterisi olduğum halkbank şubesinde müşteri temsilcisi kadar kredi vermek istemeyen başka kimse yoktur herhalde kadın beni ev almaktan soğuttu ya, hiç çözüm üretmiyor size şukadar uygun olur ne bilim hesap kitap yapmadan yok diyor işi yokuşa sürüyor, kira vermekten bıktım hangi bankadan nerden nasıl alacağız, halkbank maaş müşterisiyim 100 bin liraya kadar konut kredisi kullanmak istiyorum tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum,
garanti bankası 120 ay vadede 0.76 oran çıkardı arkadasım işbankasına sormus 0.75 çıkmıs
Dun 120.000 tl için 120 ay 0,74 oran aldılar akbanktan.. Ama en onemlisi kredinin size toplam maliyeti kiminde oran düşük dosya masrafı vs daha fazla.. Bence orandan ziyade alınan paraya karşılık geri ödemenin size toplam maliyeti önemli dosya masrafı sigorta eklenen faiz vs hepsini toplayıp ona göre mukayese edilmeli
Merhaba, basligi tekrardan canlandiriyorum. Kredi konusunda yardimci olabilecek arkadas var midir ? 120 ay 0.71 aldigim en iyi teklif , daha dusuk ne kadar ve nerden bulabilirim ?
kredi çıkartamazsanız yardımcı olurum
Cikartma degilde oran konusunda yardima ihtiyacim var :)
koşul ve şartlarınızı bankalarla paylaşın.fiyat alın tüm masrafları hesaplayın.örnek ödeme tablosu oluşturun ve kıyas yapın.atıyorum kamu personeline bir bankada uygunken diğerinde o kadar olmayabilir .bu bir örnektir sadece.
Bende Ümraniye'de ikamet ediyorum. 3 Yıl evvel vakıfbank Şerifali şubesinden kredi kullanmıştım. Her aşamada bilgilendirmede kredi onaylanmasında çok yardımcı oluyorlar.