onur pertmi sayıldı?
Printable View
onur pertmi sayıldı?
sende bişi yok demi ?
sezai daha belli diil,ama kasko sirketine gittim bugun 1saat once falan cektiim fotolari gosterdim hasar alan yerleri soledim kaba taslak
buyuk bi ihtimal %90pert'e cikicak..tesisatimi soktum bugun gidip yarinda foto cekmeye gelcekler ondan sonra koltuklarimi sokucem (sofor koltugu kirildi yamuldu zaten)sag taraftaki saglam direksiyonumu alcam vakum volt afr saatlerimi alcam geri kalan beni ilgilendirmio zaten..
yok yok iyiyim..siyrik ve agrilarla atlattim.bitek cok agrim var tek sorun o..
yaw gerçekten çok üzüldüm ama mutlu eden sana bişiy olmaması. ağrılar zamanla geçer sağlığın yerinde aracın her zaman olur tekrar büyük geçmiş olsun
evet araç yeniden olur sağlığında bişi olmaması sevindirici, tekrardan gecmiş olsun
Onur geçmiş olsun.Allah daha beterinden korusun..
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun
çok geçmiş olsun kanka:(
geçmiş olsun.
tesekkur ederim..
haydaa şimdi gördüm..
onur çok çok geçmiş olsun..
tesekuurler..bide su kaskoyla ilgili sorduum konuya bilen birileri allah rizasi icin bi el atsin bisey yazsin..ona gore gidip servise egzozu sokucem saatleri sokucem
gecmis olsun onur :(
Onur, şimdi gördüm bro büyük geçmiş olsun. Valla allah korumuş.
kanka geçmiş olsun noldu yaaa :( allah korumuş geçmiş olsun
ya allah razi olsun hepinizden'de su kaskoyla ilgili konuyada bi el atin ya..kafam karisik:S
yawrm msn dede konustuk burdanda gecmıs olsun boswer sana bıse olmadı ya bı kutu gıder baska kutu gelır onemlı olan snın saglıgın