onur pertmi sayıldı?
sezai daha belli diil,ama kasko sirketine gittim bugun 1saat once falan cektiim fotolari gosterdim hasar alan yerleri soledim kaba taslak
buyuk bi ihtimal %90pert'e cikicak..tesisatimi soktum bugun gidip yarinda foto cekmeye gelcekler ondan sonra koltuklarimi sokucem (sofor koltugu kirildi yamuldu zaten)sag taraftaki saglam direksiyonumu alcam vakum volt afr saatlerimi alcam geri kalan beni ilgilendirmio zaten..
yok yok iyiyim..siyrik ve agrilarla atlattim.bitek cok agrim var tek sorun o..
- K -
________
Dr.Ecu
yaw gerçekten çok üzüldüm ama mutlu eden sana bişiy olmaması. ağrılar zamanla geçer sağlığın yerinde aracın her zaman olur tekrar büyük geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun
çok geçmiş olsun kanka![]()
www.honda-tech.com
________
Dr.Ecu
ya allah razi olsun hepinizden'de su kaskoyla ilgili konuyada bi el atin ya..kafam karisik:S
- K -
________
Dr.Ecu
yawrm msn dede konustuk burdanda gecmıs olsun boswer sana bıse olmadı ya bı kutu gıder baska kutu gelır onemlı olan snın saglıgın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)