Bende yeni baktım konuya geçmiş olsun sizlerde bir şey olmaması sevindirici
geçmiş olsun![]()
tesekkurler arkadaslar..gecen sene yaptigim kazada film seridi gecmis gibi bisey olmustu yok yaw demistim..busefer azrail gercekten goz kirpti gecti film seridi..soyleeyenlere inanmazdim..![]()
- K -
________
Dr.Ecu
geçmiş olsun bro
utku selamoglu: yarışlar çok uzaklarda oluyor ve tek yarış wining is wining
no limit motor sports racing team 900+whp club elemanları giriyor yarışa
1.senesi dolamadan 2.kazayi yaptim..ya araba helal diil yada goz bisey var..bu arada onume kopek firladi yol duzgun diil girintili cikintili(tirlar gecio devamli ondan dolayi) arabada bianda sekti arkayi birakinca toparlayamadim.gaz verdim olmadi bidaha verdim gene olmadi dedim bari yavas giryiim diip frene bastim en son care(pekte fayda etmedi gerci) sag caprazdan kafadan girdim kanala,bi180 yaptim **** vurdum yada 360 yaptim ilk basta emin diilim..ablam arkamdan geliyodu kendi arabasiyla oda anlamadi noldunu bitek 2tekere kalktigimda bekledim doncem die donmedim..boyle iste..zaten direk allahuekber diyerek bagira bagira girdim kanala.. en cok uzuldugum bana koyan olay,ablam arkamdan kendi arabasiyla geliodu(onunda arkasindan elemanlar geliodu kendi arabalariyla) dukkandan cikip eve gidioduk onun onunde yaptim kazayi..sok gecirdi o ben arabanin icinde sikistim koltuk kirildi sofor tarafi sirtlik bide megil oldgundan dolayi kemer kasti nefes alamadim..ablamin onur diye bagirmasina kapiyi tekmeleyerek actim(ablamin onur diye bagirmasinin sebebide bikacdakka boyunca kipirdayamadim aaaaaa die bagirdim sadece canimin aciiisindan)..bole kotu bi olay gecti basimdan iste...tekrardan allah razi olsun hepinizden.
- K -
________
Dr.Ecu
cok buyuk gecmıs olsun
KA Style
geçmiş olsun onur abi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)