aks bencede içinden diş bile kırılmış olabilir
Printable View
aks bencede içinden diş bile kırılmış olabilir
bazen işte senin anlattığın gibi yüksek sürat te ses yapabiliyor
lastiklerin tarihine bakarmısın?
Lastiklerden gibi geliyor ama ?
tüm yazılanları tek tek okuyamadım fakat, bilindik yerlerde bir sorun yoksa sorunun direksiyon kutunuzda olma ihtimali de yüksek. direksiyon kutunuzun sağlam olduğuna, boşluk olmadığına vs emin olun. Direksiyon kutusunda boşluk olan aracın rot ayarı tutmaz.
poryadan olabilirmi acaba ?
Ne oldu acaba bu konunun akıbeti? Aynı sıkıntıyla uğraşıyorum. Akslara kadar geldi is.
Aynı sorun bende de var, 80-100 arası direksiyonda titreme oluyor, ancak çok dert edilicek cinsten değil ama insan taktımı takıyor, en az 5-6 kere balans yapıldı ancak çözülemedi..
yer balansı hiç yaptırmadım, balanscım bir dahakine gel yer balansı yapalım dedi ama henüz gitmedim..
Kisliklar takiliyken de vardı, yazlıklara geçtim hala devam ediyor titreme. Diskler yamuk olabilir dendi. Yamuktu tornalandi. Olmadı. Arac uzerinde balans yaptırdım yine olmadı. Akslarda bosluk olabilir dediler. Baska ihtimal var mi merak ediyorum.
Benzer sıkıntı bendede vardı. 100 km ye kadar hiç bi titreme yoktu . 120 130 dedinmi titreme başlıyodu . Lastikçiye gittiğimde ön lastiklerin en iç dişlerinin gittigini gördüm.Lastikleri ön , arka değiştik sorun tamamen çözüldü.