Bende de 8 aylık pug var kendini pitbull zannedio herkese gider yapıyor,napıcam şaşırdım...
Printable View
Bende de 8 aylık pug var kendini pitbull zannedio herkese gider yapıyor,napıcam şaşırdım...
Moruk bir ara beraber çıkartıp gezdirmiştik
O kadarda agresif değildi
Mis gibi geziniyordu
Ayazıda sevmiştim o gün usluydu
Üzüldüm ikiniz adına
Baba işin içine girdiyse büyük sıkıntı :(
moruk saldırganlık yok ınsana karşı asla oyun delisi bi köpek
sadece şımarıklık sorunu var cok yalaka yerınde durmuyo hep oyun ıstıyo
bunun ıcınde benım vaktım yok bılıyosun sabah 6 aksam 12 calısıyorum
dogal olarak havlıyo sıkılıyo buda bende buyuk sıkıntı yarattı :(
Altı ay sonra normale dönmeye başlar bir yıl sonrada pamuk olur.Yaşı gereği yapıyor bunları.Çok uzak olmasaydık alırdım ben.
Ataşehirde hangi veterinere götürdün mesut?
Senin köpeği sürekli yanında tutman lazım demekki ilgi alaka istiyor anlaşılan
Kırmalarda bu tip şeyler olur
Elektrikli eğitim tasması ile bu işi çözersin illede vermek zorunda değilsin
Havladıgında vercen şoku kemirdiginde vercen şoku akıllancak sonra bak nasıl uslu bir çocuk olmuş:)
Mesut arkadasimsin kankamsin ama harbi bi si...git aq artık buraya konu aciyosun köpeği birine veriyim diyorum 2 dir rezil oluyorum bence konuyu kapat kardeşim sakayla karışık bi si...git bence köpeğine yer her zaman hazır istedigin zaman bırak dedim
Ben evdekilerle konusup alabilir, Yazlıga evin bahcesi var kulube vs ayarlayıp bahcede tutarım. Sürekli evde kalan bir akrabamızda var. Ben yokken o ilgilenir. Ama önce pederden bi onay almam gerek. Ayaz cok hosuma giden bi kopek masallah.
kardeş eğer ciddi düşünürsen ben alıp bakabilirim şimdiye kadar çok baktım bu tarz agresif yapılı hayvanlara ve eğitim yer konusundada sıkıntı yok havlasın istediğini yapsın 1 dönüm arazisi var vermediysen kimseye haberleşelim...
Kısırlaştırmanızı tavsiye edebilirim. Biraz daha sakinleşir diye düşünüyorum.
valla mesut abi ayazı ne kadar sevdiğimi az çok bilirsin , annemlerden ayrılmasaydım orada terasta bakabilirdim ama suan babamlarda kalıyorum.. yeminle gözlerim doldu konuyu okurken. Hayırlısı olsun abicim senin için..
lan olum sana burdan küfür edemiyorum cepten basıcam küfürü sana isteyen adam catıda bakıcak dıyosun hayatta durmaz a.q parçalar her yeri buyuk bahcelı olmadıgı surece kımse bakamaz..
pm den haberleşiriz kardesim bugün bi iki gelicek zaten
kardesim gene burdan bi arkadaşımla konuştuk bügün yarın belli olucak duruma göre pm den bilgi vericem sana
kardeşim walla ne zorluklar çekiyorum kimseye anlatamam evlat olmuştu benim için vermek cok zor olucak ama başka çarem kalmadı artık bari dıyorum burdan biri alsında fotolarını görelim iyi oldugunu bilelim yeter :(
benim köpeğim de bu yaşlarda böyle hiperaktifti,işyerinde hiç durmazdı.Enerjisini atamadığı için ne yapacağını şaşırıyordu.Sonrasında büyük bir bahçeye götürdüm,koşup oynadıkça kendine geldi eski hiperaktifliğinden eser kalmadı.Size tavsiye büyük bir bahçesi olan birine verin rahatça koşup oynasın,yoksa yine sıkıntı olur alacak kişiye de.
Bu ayrılık sizin içinde ayaz için de çok zor olacak ama hayırlısı olsun:(
Getir bugun dukkana bırak gerısını dusunme... Yeri belli yurdu bellli ;)
tmm kardesim ceco almazsa ben alirim sikinti yok yer olarakta mutlu ortami var burda:)