-
Üstad bende Husky var, en şımarık en zor eğitilen köpeklerin başında geliyor.
2 sene elimi kaldırmadım bi azıma sıçmadığı kaldı, sahip kim köpe kim belli değildi. Taki bigün şalterler attı, sonra anladımki biraz terbiye şart. Ama bunu sadece köpek için Alfa olan yani onun sahibi olarak belirlediği kişi yapmalı. Eğitmende senin katılmanı buyüzden istemiştir mutlaka. Yani nekadar sevsende eğiyim için kızmak bağarmak yeri geldimi vurmak zorundasın. Ayrılık son çare, bilki kimse senden çok sevemicek onu.
-
arkadaşlar ayaz ceco nun aksama göturup teslım edıcem mutluyum kankama gıttıgı ıcın cunku ıstedıgım zaman görebilicem ve kocaman bi bahcede salık dolaşıcak mutlu olucak :)
-
tüh be güzel hayvandı valla napalım mutlu olsun yeter:)
-
benim de köpeğim o yaşlarda böyleydi alman kurdu, hala da böyle karaktersiz.. gitti zıplıycam diye ayağını kırdı alçıyla koşmaya çalıştı alçıyı bozdu babamı ısırdı 3 kere, canı da yanmıyo.. şimdi yavaş yavaş iyileşmeye başladı ama hareketler aynı hiç uysallaşma yok 4 yaşında.. çifleştirelim diyoruz dişi köpeğe çemkiriyo.. kabullendik artık böyle.. sizinki içinde hayırlısı olsun valla çok sevmeme rağmen ben de benim gibi bakabileceğinden emin olduğum birini bulsam verirdim.. şimdi vermem tabi ki ayağı iyileştirmek lazım önce (isteyen olur diye yazdım:))